Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
23.9.11 21:45

Holky, moc vám děkuji za vaše tipy ohledně těch zvuků, co vyluzoval můj kočár. Asi jsem už přišla na to, čím to bylo. Byli jsme na výletě, ze kterého jsme přivezli kočár obalený bahnem a manžel ho důkladně omyl takovou tou tlakovou pistolí, nebo jak se to jemenuje a pak samozřejmě i promazal, ale asi chvíli trvalo, než se tam to mazivo pořádně rozprostře, takže to různě vrzalo. Je to stále lepší a lepší. Pak jsem si vzpomněla, že když byl kočár nový, tak taky jsme pořád mazali i brzda párkrát zazlobila a pak byl klid. Dnes jsme byly v ZOO a tam samý 4rider. Zajímavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.9.11 10:45

Ahoj vsem:)…vim ze to tu vse na co se chci zeptat nekde probehlo, kdyz jsem se pokousela par dnu pred porodem procist celou diskusy (bezuzpesne-malej byl rychlejsi :)).....a ode ty doby jsem tu poprve… a to je mu akorat pet mesicu… :)…No ale k veci…(vecem:):

1)Byla byste nektera tak hodna a podrobne mne prosim popsala, jak slozit kocarek s nasazenou sportovni korbickou?

2)Jak zafixovat sportovni korbicku tak, aby se neprolamovala?

3)jaky zimni fusak doporucujete, do sportaku ?

Moc dikyyy, mejte fajn vikend:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.9.11 18:38
bara2 píše:
Holky, kdyby jste někdy zavítaly do Tábora, tak budete čučet, kolik tady jezdí Mutsyn. A převážně urbanů.Ještě jsem se chtěla zeptat - nechávali jste si někdo zrepasovat mutsynu jakoby na reklamaci? Teď v říjnu mi končí záruka a nejradši bych jim to tam dala, aby mi to poopravili a třeba povyměňovali, aby byla fakt v pohodě. Začíná mít totiž vůle a po zkušenostech s prvním podvozkem…

Ahoj, toto by mě taky zajímalo.Pokud máte s tímhle někdo zkušenosti, podělte se s náma o ně:)), předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.11 14:15

Ahoj, právě jsme ho ze servisu dostali, chystáme se prodávat. V záruce je do října 2011. Dali ho celkem do pořádku, vyměnili koženou rukojeť, opravili přední kolo (byl problém, že se jedno nezaaretovávalo), celkově promazali a dotáhli. Ještě jsme reklamovali díru ve slídě, kterou má snad každý Mutsy, ale na to nám odpověděli, že že z důvodu nutnosti dodržovat přísné evropské hygienické normy v oblasti ftalátů a bisfenolů (BPA),je plast použitý na výrobu této slídy méně trvanlivý a slída praská u všech kočárků Mutsy :lol: , tož tak. Teď ještě sehnat kupce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.9.11 17:26

A s čím si teda přesně šla do prodejny? - Jako co přesně jsi reklamovala? Chápu to kolečko, ale co třeba rukojeť, proč ji měnili? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.9.11 21:07

No jo, to jsem nenapsala :roll: , rukojeť máme koženou a byla už odchlíplá a trochu se začala párat. Takže do prodejny jsme šli hlavně kvůli té aretaci a rukojeti. Zbytek už udělali jako běžný servis, myslím promazání a dotažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.9.11 11:40

Ahoj holky,

Vaši diskuzi pročítám už od června. Vím, kolikrát se tu řešilo, jestli je lepší UR nebo 4R, ale já stále nevím :roll: Řeším nejen poruchovost,ale i praktičnost. Žijeme v Praze, skoro každý víkend jsme na chalupě nebo mimo Prahu, TP mám v prosinci (a to i Praha je občas na sněžnice). Jezdíme autem, ale přes týden využiji spíš MHD nebo pěší přesuny (máme psa - venčení). Chalupa je ve středních Čechách - lesní cesty, polní cesty… Do nákupních center nechodím, cca jednou týdně nákup v Tescu jinak Billa apod. Co myslíte UR nebo 4R? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.9.11 11:44
Anazu píše:
Ahoj holky,Vaši diskuzi pročítám už od června. Vím, kolikrát se tu řešilo, jestli je lepší UR nebo 4R, ale já stále nevím :roll: Řeším nejen poruchovost,ale i praktičnost. Žijeme v Praze, skoro každý víkend jsme na chalupě nebo mimo Prahu, TP mám v prosinci (a to i Praha je občas na sněžnice). Jezdíme autem, ale přes týden využiji spíš MHD nebo pěší přesuny (máme psa - venčení). Chalupa je ve středních Čechách - lesní cesty, polní cesty… Do nákupních center nechodím, cca jednou týdně nákup v Tescu jinak Billa apod. Co myslíte UR nebo 4R? :think:

Mam to podobne… (pes, chalupa), za mne UR a az bude prcek vetsi nejake lehke golfky. ;)

• Citovat
  • Upravit
11081
26.9.11 11:48

taky bych v tomto případě koupila UR, v Praze s ním jezdím taky, ve sněhu byl super a na chatu a tak je k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.9.11 11:53

Myslím, že jsem to chtěla slyšet. Vnitřně jsem byla pro UR rozhodnuta, také jsem si říkala, že později přijdou na řadu golfky a bude. Ale nechtěla jsem nikoho ovlivňovat :wink:
Děkuji za názory, uvidíme, co ještě přibude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.9.11 16:23

Mutsy objednán

Ahoj, děkuji za doporučení, recenze. Dnes jsem si objednala kočárek Mutsy UR ActiveBlue a autosedačku Maxi-Cosi (černou), takže se těším až my přijde. A jsem tak trochu zvědavá na barvu, protože jsem to vzala podle vzorníku. Přinejhorším prý se to dá vvyměnit…Ale snad budu spokojená, barvy na netu a na vzorníku vypadají trochu jinak… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.9.11 21:22

prosím tě a autosedačku pebble?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.9.11 11:39

Autosedačka

Ahoj, objednala jsem si Maxi Cosi CabrioFix. K tomu musí být adaptér, aby si autosedačku nasadila na podvozek Mutsy UR. Pak jsem si objednala IsoFix základnu,(Family) protože na tuto se dá přicvaknout pak ještě větší autosedačka od Maxi Cosi - to jen do budoucna… Existuje ještě jeden IsoFix, ale na ten se dá nasadit pouze to vajíčko… Pebble váží myslím víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.9.11 14:26

Jo, to já vím, to já mám, mám Pebble, tak jsem myslela, jestli nemáš taky, že bys mi hodila fotku, jak je nacvaknutá na podvozek, já jsem z toho mého nacvaknutí rozpačitá, ale fotku cabriofix mi dala už Mafi, tak díky. Nemá tu náhodou někdo fotku podvozku s Pebble, že,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.9.11 21:57
Mafina5 píše:
Ivi, já žádné fuky mezi boudičkou a sporťákem nemám. Nemáš to bbě nasazené? Zkus kdyžtak vyfotit.

Tak po delší době přikládám foto. Pokaždé, jak se sedačkou manipuluji, tak musím upravovat a upravovat a upravovat, … :zed: a stejně je někde fuk. Tak nevím, v čem je problém. Jestli to mám zastrčit jakoby dovnitř, ale to bych zase v sedě musela z toho vytahovat. Jsem z toho vedle. U předchozí sportovní sedačky jsem toto vůbec neřešila. Teď to mám samou díru a fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí