Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
22.9.11 21:26
Mafina5 píše:
Holky, jak jste tu některá psala, že těch Mustýků jezdí čím dál víc… tak to není až tak hrozný. Byla jsem dnes ve Stromovce - milion kočárků z toho desítky X-landerů, řada Peg Perego, Bugaboo, Firkonů, Quiny, Maxi Cosi, Inglesin, z golfek převládaly Cybexy, Pegt, Inglesiny a můj Maclaren jsme také potkali ještě ve dvou provedeních - proti tomu Mutsynka jediná a to navíc v podvozku FreeRider, který jsem viděla naživo poprvé. Vypadl moc pěkně s korbičkou Joey Silver. Takže klííííd, není to tak strašné s tím přemutsýkováním :-)

tak to přijeď do Brna a projdi se tak na půl hodiny po Olympii nebo po Vaňkovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
22.9.11 21:36

U nás ve městě jsem viděla jen jednoho mutsy:) Ale jsem z relativně malého města. Nejvíc tu máme asi Xlanderů a Espirů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.9.11 21:44

Holt Morava má vkus!!! To je jasný - já jsem taky původně kousek od Brna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.9.11 21:54
Mafina5 píše:
Holt Morava má vkus!!! To je jasný - já jsem taky původně kousek od Brna :-)

:lol: :lol: :palec: . Dneska jsme se vraceli z Českého Krumlova (mimochodem, tam by se mi hodil ten váš UR, 4R jsem tam na těch kostkách totálně rozhrkala, už mi taky cvaká ............. v kolečkách), no, ale jak jsem viděla to naše Brno, tak už jsme byli doma. Vélet do Čech dobré, ale toš doma je doma, ne :lol: :lol: :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.11 07:55

Jé ať žijí Moravácí neeeee. Já jsem ze Západu Čech, přímo z Varů, tož tu ve Varech mluvíme několika jazyky, nejlépe Ruštinou a ani Němčina se neztratí :think: :lol: :lol: :lol: :lol: mám tchýni v Prostějově, když jsem tam co by mladá začala jezdit, tož to jsem z té mluvy byla vyvalenéééé, dodnes si pamatuju, jednu malé jahodové přesnídávku :lol: :lol: :lol: tož, Vary jsou Vary, ale Moravu taky můžu. Naštěstí Vary nemají vkus a Mutsynu, aby tu jeden pohledal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
23.9.11 07:59

Ahoj holky, zase se vkradu :mrgreen: No i ve Zlíně jich přibylo…sem tam se mi podaří potkat a čučíme na sebe vzájemně… Ale tady jezdí moc Teutonia.

Jinak proč jsem sem zase vlezla, chtěla jsem jen říct, že při mém včerejším večerním pátrání po fusaku a košíku k Mutsy jsem navštívila stránky www.ondalek.cz (já jsem si u nich kupovala podvozek) tak mají slevy na vše od Mutsy, podvozek UR přijde na něco kolem 7tis. a ten nákupní koš mají za 910kč, což je historicky nejnižší cena, kterou jsem kdy vypátrala. No a taky mají slevy na fusaky Kaiser, prý v Mutsy vypadá moc pěkně a hodí se do něj…takže to jen tak, kdybyste některá potřebovala, tak že se mi to zdálo hodně levné.
Jinak se zeptám, jaký fusak máte? Origoš Mutsy? Slyšela jsem, že je lepší si koupit fusak od firmy, které se na to specializuje, že jsou mnohdy lepší než ty ke kočárkům, ale nemohu posoudit, Mutsy fusak nemám. Ale šla jsem do toho Kaisera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
23.9.11 08:34
Mafina5 píše:
Holky, jak jste tu některá psala, že těch Mustýků jezdí čím dál víc… tak to není až tak hrozný. Byla jsem dnes ve Stromovce - milion kočárků z toho desítky X-landerů, řada Peg Perego, Bugaboo, Firkonů, Quiny, Maxi Cosi, Inglesin, z golfek převládaly Cybexy, Pegt, Inglesiny a můj Maclaren jsme také potkali ještě ve dvou provedeních - proti tomu Mutsynka jediná a to navíc v podvozku FreeRider, který jsem viděla naživo poprvé. Vypadl moc pěkně s korbičkou Joey Silver. Takže klííííd, není to tak strašné s tím přemutsýkováním :-)

Ahoj holky, s tím přeMutsíkováním - co jsem těhu, tak koukám po kočárkách a včera jsem poprvé ve městě (Hradec Králové) viděla Mutsy UR - fakt super!! Jeden jedinný za celý těhu :dance: .. tady převládá Janéčko a Xlander :nevim:

stredulinka - na Mutsy fusak hodně lidí nadává, takže jsem pořídila 3v1 od Aestheticu a jsem nadšená - hodně lidí chválí, i Mafi mi ho tu doporučovala :wink:
Mají teď novinku - Mikroplyš, mám ho doma a je fakt k pomuchlování, ještě mám připravený po nás kožešinový - beránka, ale ten tak kouše, holky, to by jste nevěřily :nevim: , a samozřejmě se mi do korbičky nevleze.. takže bylo vyřešeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.11 08:43
Ondálek je z Chebu, pozor na to, není oficiální dovozce přes Libfin, prodává mimo autorizační práva a to komplet vše, reklamace pak nepobíhají stylem alá Libfin vyměníme, ale stylem černých dovozců povrtáme, opravíme na koleni. Mám ho kousek, teď otevřeli nějaký větší kamenný obchod. Jinak Mutsy košík za 910,– jsem koupila i v Babyparku, běžná cena a to i v jejich e-shopu, já dokonce s 25% slevou na Marianne. Podvotky nemá Ondálek levnější než Babypark. Jinak pokud někdo Ondálka jo, a tím ho nechci hanět, neměla jsem s nimi problém, jen že prostě neprodává nic přes Libfin, tak v dnech s maminkou bude mít zase určitě kuponek, loni na 10% a to i na e-shop.
stredulinka píše:
Ahoj holky, zase se vkradu :mrgreen: No i ve Zlíně jich přibylo…sem tam se mi podaří potkat a čučíme na sebe vzájemně… Ale tady jezdí moc Teutonia.Jinak proč jsem sem zase vlezla, chtěla jsem jen říct, že při mém včerejším večerním pátrání po fusaku a košíku k Mutsy jsem navštívila stránky www.ondalek.cz (já jsem si u nich kupovala podvozek) tak mají slevy na vše od Mutsy, podvozek UR přijde na něco kolem 7tis. a ten nákupní koš mají za 910kč, což je historicky nejnižší cena, kterou jsem kdy vypátrala. No a taky mají slevy na fusaky Kaiser, prý v Mutsy vypadá moc pěkně a hodí se do něj…takže to jen tak, kdybyste některá potřebovala, tak že se mi to zdálo hodně levné.
Jinak se zeptám, jaký fusak máte? Origoš Mutsy? Slyšela jsem, že je lepší si koupit fusak od firmy, které se na to specializuje, že jsou mnohdy lepší než ty ke kočárkům, ale nemohu posoudit, Mutsy fusak nemám. Ale šla jsem do toho Kaisera.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.9.11 08:49

já mám fusak od Little Angel s outlastem. Mají atestované do kolika stupňů jsou účinné, což mi přišlo fajn. Aesthetic neznám, ale Emitex si nemůže k tomuto fusaku ani čuchnout. Mám ho doma, tak mám srovnání. Jinak jsem pořídila letos ještě Lodgera (made in China :-? ) zjistila jsem na štítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.11 09:04

I já mám lodgera, jdu kouknout made in kde to je. Tak i já made in China. No zase za ty prachy, nekup to, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.9.11 09:06

Ja mam lodger a jsem spokojena ;) je teplej, sice to zpracovani by za ty prachy mohlo byt o chlup lepsi, ale nemenila bych ;)

Martina: a co neni made in china.. moc doma takovych veci nemam :(

• Citovat
  • Upravit
4583
23.9.11 09:26
MMartina1 píše:
já mám fusak od Little Angel s outlastem. Mají atestované do kolika stupňů jsou účinné, což mi přišlo fajn. Aesthetic neznám, ale Emitex si nemůže k tomuto fusaku ani čuchnout. Mám ho doma, tak mám srovnání. Jinak jsem pořídila letos ještě Lodgera (made in China :-? ) zjistila jsem na štítku.

Aesthetic je český výrobce :wink: .. přijde mi opravdu kvalitní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.9.11 09:28

no, proto jsem si ho koupila, všichni ho chválí. Na jaro jsem měla takový ten přechodový fusak z Emitexu a zase nic moc. Akorát mě ta China zaskočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.9.11 10:07

Made in China je skoro vše. Nedivila bych se, kdyby tam dělali i Mutsyny a Holandsku na to lepili jen štítek Mutsy :-( Ale holt co se dá dělat - číňanů je mnogo, jsou skromní a pracovití a to se s evropskou pracovní silou nedá srovnat. Jednou nás tady všechny převálcujou a my na tu svou lenost a sociální výhody dojedem. Ale to je jen posteskt trochu mimo hlavné téma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.11 10:18

Jak hláška z Armagedonu: Americké komponenty, Ruské komponenty, všechno je to made in China :lol: :lol:
Ale z Lodgera jsem nadšená :palec:

Příspěvek upraven 23.09.11 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí