Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderno my ho budem teprve objednávat. Takže se zatim kochám jen netu… ještě ani nevím jakou barvu, chci je vidět ve zkutečnosti, možná šedou, modrou, šampáň nebo tak něco. Líbí se my i ta joy korbička… Co myslíte tím všechno? Četla jsem že nánožník je na nic, takže nějaký neoriginál? A nic dalšího nepotřebuji ne, nebo jo? Jsem uplný amatér…
nánožník fakt nekupuj, ten je k ničemu. Jinak já mám korbičku Joey Silver a podle mě byla super. A pro začátek si kup jenom hlubokou variantu kočárku, nákup sportovní sedačky nechej na dobu až ji opravdu budeš potřebovat.
MMarti já na dnech Marianne uspěla úplně úžasně!!! Ráno jsme vyjeli s tím, že se stavíme v Anne&Viktorii v Průhonicích pro Maclaren Techno XT Black a pak zkusíme v brněnským babyparku autosedačku Maxi Cosi priori XT Total Black. Samo jsem čekala, že všude budou děsný fronty. Přijeli jsme do Průhonic, parkoviště prázdné, u obchodu seděly dvě maminky a dávaly si kafíčko. Otevírali za 10 minut. Přišla jsem k pokladně, řekla, že chci Maclaren, vydali mi ho se slevou 30 procent. Zaplatila jsem místo 7850 korun 5400 korun a v deset hodin deset minut už jsme vyráželi na Brno. Do Babyparku jsem přijela krátce po poledni, lidí v obchodě sice dost, ale bez jakékoli fronty jsem si řekla první prodavačce, jakou chci autosedačku a jaký polštářek do ní, donesla mi to zabalené až do fronty na pokladu, tak jsem si vyčkala asi 10 minut na zaplacení. Ve frontě si mě našla a oslovila Ivca30, která (musím bonznout) dala na naši radu zde a koupila si novou sportovní sedačku a fusak v barvě Active Black
Zaplatila jsem a jeli jsme k našim. Celkem jsem ušetřila přes 3500 korun a mám vše, co jsem chtěla bez jakékoli fronty! Pokochejte se se mnou tím mým úlovkem. Zamilovala jsem se do něj a furt jsem si říkala, že ho koupím, jen když bude v té slevě, protože 7850 korzun za golfky je fakt moc, ale když se tak zadařilo ![]()
Ja byla dneska v babyparku na Cernaku a musim rict, ze to same co Mafina… zadne fronty i mne oslovila prodavacka.. jen nemely Romerky, takze ja jsem neporidila. ![]()
Nánožník jsem se taky dočetla, že je k ničemu, takže ten jsem nebrala - jinak pláštěnky na hlubokou/sportovní a slunečník, protože se mi prostě líbil. Podvozek jsme vzali urban rider next. A barvu fialovou, ve skutečnosti je fakt pěkná, trošku jsem se ji bála. Ještě jsme se rozhodovali mezi tou active black. Chcem to i pro druhé mimi, tak co nejvíc neutrálního. Rovnou jsme vzali i sportovní sedačku, dokud jsou peníze
a to se vším jsem myslela i autosedačku…
Mafi tak to jsi krásně ušetřila, z toho je hned jiná radost. Já mám kuponky taky doma, ale všechno tak z ruky, že se mi ani nechtělo a sleva by se tím taky snížila, když bych započítala náklady na cestu a vlakem bychom to stejně neodtáhli…
Ano, ano. Jak už psala Mafina, tak jsem si opravdu koupila sportovní sedačku a mám z ní obrovskou radost. Fusak jsem nakonec vrátila zpátky, protože mám doma krásný s kožešinkou, skoro nepřekonatelný a ten origo se mi zdál tenký. Asi 5 minut po tom, co jsme se odlepili od obchodu, tak mě trklo, že sice doma mám fusak krásný, ale nemá průřezy na pásy, takže pro fusak si zajedu až bude další akce v listopadu. Podvozek UR se pokusím prodat a v listopadu bych si koupila 4R. Manžel už pro jistotu ani nijak nereaguje, zato babička celé odpoledne mluví o tom, že už máme doma tolik kočárů
. Teď mi prosím držte palce, ať se mi podaří prodat UR. Ještě co se týče barviček. Doma mám barvičky Team. Dnes jsem poprvé viděla naživo i Activ a musím říct, že Activ se mi líbí víc a zdají se mi být i praktičtější. Původně jsem si chtěla koupit tu čokoládovou, ale hluboká korbička na prodejně byla špinavá, jakoby pokapaná od tvarohu
, tak mi hned blesklo hlavou, že to asi moc praktické nebude. Navíc manžel tuto barvu vyřadil hned mezi prvními.
Jinak Mafi, ten kočárek je opravdu moc krásný. Jak jsme stáli frontu před Babyparkem, tak mě ve výloze zaujala ta roztomila kolečka. Nevím, jestli to byl ten samý, co máš ty, ale nějaký podobný jsem obdivovala právě v té frontě před.
Zatím se s vámi loučím, mám ooobrovskou radost z krásného sporťáku, tak nevím jak dnes usnu ![]()
tak já potřebuju Maxi Cosi Pearl (kvůli Isofixu) a tu mají na skladě pouze růžovou (což Honzovi fakt udělat nemůžu, aby si nenesl následky celý život
), a to pouze v Praze. Prostě vybráno
.
MMartina1 píše:
tak já potřebuju Maxi Cosi Pearl (kvůli Isofixu) a tu mají na skladě pouze růžovou (což Honzovi fakt udělat nemůžu, aby si nenesl následky celý život), a to pouze v Praze. Prostě vybráno
.
na fb psali z babyparku, ze pearl je nedostatkove zbozi, pry na ni cekaji uz dlouho… a nejsou ani skladem u dodavatele.
Pearl je nyní nedostatkové zboží. Skladem na ČM jich je pouze 5 kusů (barvy viz. náš eshop). U distributora ve skladech již žádné další nejsou, takže se ani v průběhu víkendu nezavezou další kusy. V tomto případě tedy platí, že budou asi pryč během prvních pár minut/hodin.
na Vysočině byl strašně špatný přístup na net, ještě jsme byli ty autosedačky omrknout než jsme odjížděli a asi byla ráno tláča a všechny je vyprodaly
, počkám na „maminku“, snad budeme úspěšnější, jinak hold bude za plnou.
Dnes jsme úspěšně pořídili na ČM v Babyparku Mutsy UR, korbička Team mist. Nejdříve se mi barva nezdála, čekala jsem bělejší, ale po doladění doplňky - hračka, deka světle modrá nebo zelenkavá vypadá kočárek móóc pěkně…už se těšíme, až vyrazíme na první vyjíždku
ale nejdřív musíme „odrodit“ ![]()
danielacap píše:
Dnes jsme úspěšně pořídili na ČM v Babyparku Mutsy UR, korbička Team mist. Nejdříve se mi barva nezdála, čekala jsem bělejší, ale po doladění doplňky - hračka, deka světle modrá nebo zelenkavá vypadá kočárek móóc pěkně…už se těšíme, až vyrazíme na první vyjíždkuale nejdřív musíme „odrodit“
na obrázku z BP je moc krásná, až budeš mít nějakou fotku z přírodního světla hodíš jí sem? Koupila jsi rovnou i sporťák ve stejné barvě? Jinak gratulace k pořízení UR, už teda „jen“ odrodit
![]()
Já taky pochodila
v Brně jsme pro jistotu byli dost pžedem, ale šli jsme první, koupila jsem cargo grey, ikdyž čekáme holku, dokonce jsem ulovila lodger bunker a ten crimson tam pasuje barevně jak hrnec na zadnici. Nánožník jsem taky nebrala. Takže paráda a úspora veliká ![]()
rybkabezvody píše:
to horší už máš za sebou, tím myslím výdanielacap píše:
Dnes jsme úspěšně pořídili na ČM v Babyparku Mutsy UR, korbička Team mist. Nejdříve se mi barva nezdála, čekala jsem bělejší, ale po doladění doplňky - hračka, deka světle modrá nebo zelenkavá vypadá kočárek móóc pěkně…už se těšíme, až vyrazíme na první vyjíždkuale nejdřív musíme „odrodit“
rybkabezvody píše:
to horší už máš za sebou, tím myslím vý…na obrázku z BP je moc krásná, až budeš mít nějakou fotku z přírodního světla hodíš jí sem? Koupila jsi rovnou i sporťák ve stejné barvě? Jinak gratulace k pořízení UR, už teda „jen“ odrodit![]()
![]()
![]()