Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderSSisley, ten origo slunečník se připíná na tyčku, padne přesně do mezery mezi upevnění sedačky (i madla) a mezi kroužek od háků na košík. Celou tu mezeru přesně vyplůní, takže nbemůže sjíždět ani vyjíždět i kdyby chtěl.
Do úplného lehu sporťák nejde. Já tedy mimčo nedávala ležet na rovinu ani v postýlce, taky jsem tam měla ten klínek a ten má asi podobný úhel, jako nabízí sportovní sedačka rider. My šli do sporťáku v 5,5 měsících právě proto, že malý chtěl vidět ven, takže o tom, že bych chtěla nějaký rovný leh nebylo ani pomyšlení. Naopak. První měsíc ve sporťáku bylo jediné období, kdy jsem využila přizvednutí zádíček, aby malý z leža něco viděl. Pak si už sedl a od té doby jezdíme tak, že buď sedí nebo leží a spinká. Polohy mezi ležením a sezením už nevyužíváme.
ssisley píše:
Holky jak perete potahy? Je uváděno ruční praní, to nastavím na pračce, ale nevím zda to odstředit?
peru normálně na 40, s otáčkama si nelámu hlavu, ai nevím, kolik mám nastaveno standardně
ssisley píše:
teď přes léto je sluníčko dost vysoko a tak nás to nějak netrápilo. Hlavně ať má malej hlavičku krytou.
souhlas
Holky, uz je v prodeji Marianne se slevovymi kupony, jen jestli to nekdo minul. Jsem chtela koupit autosedacku, ale nevim, jestli budou skladem ![]()
ještě pro Mafinu, co tyhle golfáče?
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
holky, tak jsem sehnala ještě před odjezdem na dovču sluneční stříšku za Kč 380,– i s poštovným. Kočár není doma, zatím tedy nevyzkoušeno, ale mám dotaz. To se polohuje jenom naklápěním celé stříšky dopředu nebo dozadu? Nedá se třeba jedna část naklopit nezávisle na té druhé. Díky.
Stříška se nenaklápí celá - ty tyčky zůstávají na místě. Naklápí se přední část a zadní část buď vůči sobě nebo nezávisle na sobě.
Taky se dá naklopit víc pravá přední část než levá - třeba když ti svítí zboku. Takže tak pokryješ skoro šechny polohy tak, aby mimču nesvítilo na hlavičku - tedy když sedí. Když leží, tak zboku to nestíní. Mám ji půjčenou od Emi a jsem z ní nadšená!
Mafi, už to tu určitě bylo, nemůžu to najít, co to máš za skvělé držáky na tu tašku na rukojeti?
JJ Cole. Kupovala jsem je v Malvíku. Jsem s nimi moc spokojená. Dřív mi všechny tašky sjížděly, tyto držáky drží tašku tam, kde ji chci mít ať je těžká nebo lehká. Fakt doporučuji, ušetří ti nervy se sjíždějícími taškami a pověsíš na to cokoli a snadno sundáš.
A dá se to koupit i přes eshop? Do malvíku se nedostanu a na jejich stránkách to nemůžu najít, ať hledám jak hledám ![]()
Tak koukni jinam, mají to určitě - existují dvě barvy - hnědá a antracitová. Já mám hnědou, protože mi prodavačka tvrdila, že jiná není a mě se hodila a když byla v té super slevě, tak jsem neváhala…
Ahoj maminy, vytiahla som sportak k nasmu kocarku 3Rider, lebo do hlbokeho sa uz nevojdeme a mam dilemu ako ho zostavit.
Mala este nesedi, takze by som potreboval co najviac lezanie. Co sa mi ale podarilo docielit nie je uplne vodorovne, zda sa mi to sklon takych 30stupňov. Myslite, ze to nejde viacej položiť?