Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj Mafi,
a co třeba tenhle:
http://www.babypark.cz/…t-compa-city
Od Safety 1st mám jiný kočárek, který by Tvé požadavky nesplnil, ale jsem s ním spokojená. Jediná vada byla, že pásy nebyly rozepínací, a tak nešly provléknout fusakem. Ale to jsem za pár korun a chvilku práce zvládla upravit ![]()
A myslím, že další kočárek od Safety 1st chválila v nějaké diskusi Nataša. Tenhle Compa City je asi u nás novinka, tak nevím, jestli s ním má někdo zkušenosti.
Ale pokud by je měli na Zličíně v Babyparku, není to tak daleko na prozkoumání.
Měj se moc hezky, dobře vyber a napiš nám pak, co jsi zvolila
Emi ![]()
Mafina5 píše:
Hm, tak ten je taky docela pěkný, ale ta cena
mne prijde drahe i Callisto.. proto jsem si ho nakonec neporidila, mne proste prijde ulet si k tak drahemu kocaru kupovat jeste tak drahe golface.. (tj jen muj nazor
) ja sportak hodne vyuzivam, takze by to bylo zbytecne… a kdybych neresila penize, vykaslala bych se na spojenou rukojet a koupila zippy free od inglesiny ![]()
Sedačka je rozměrově stejná, ale kolečka jsou menší, madlo chybí, to polstrování (polštářek nad pásama) tam není, ucho je dvoudílné a tedy lehčí, boudička má jen jednu výztuhu, jiné jsou brzdy a aretace… To vše dělá ta necelá dvě kila. Ono se to ani nezdá. Hlavní věc, kromě ceny
, co mi na Callistech vadí, je to, že nemají narozdíl od Topazů a Onyxů to okýnko, samozřejmě mají tisíc jiných výhod - jednoduchá větší kolečka, pohodlnější brzdu, pohodlnější aretaci, madlo atd… Ale to bych tak nějak od kočárku za 6000 čekala, že más skoro vše dobře udělané… Já za to chci dát 3-4000 korun, Víc už by mi přišlo, že pro to moje sporadické využívání, by bylo nad míru.
Tak Nunu taky vyřazuji, neb polohovací nožičky chci. Viděla jsem zrovna včera spát asi stejně staré dítko ve sporťáku s nepolohovacíma nožkama a přišlo mi to dost nepohodlné. To bych kvůli designu dítěti neudělala ![]()
Mafina5 píše:
Jo Team Grey Cord má odjakživa uvnitř hořčicovou barvu. Skořicovou si tedy představuji jinak. Nevím o tom, že by to letos měnili.
Mafi, díky moc. Skořice x hořčice…nějak jsem to popletla ![]()
Nevíte, kde v Plzni bych se na Mutsíky mohla podívat?? Do Prahy je to pro nás přece jen kus cesty ![]()
Hm, ty Safety First nevypadají špatně. Asi v sobotu zajedeme do Babyparku a všechno to okouknem. Kdyby ale bylo to univerzální madlo na Inglesinu Trip, tak ji asi koupím. Moc se mi líbí, je tak festovně udělaná (vše je na první pohled velmi kvalitně udělané), má nakláněcí boudičku - takže zastíní, v ceně je pláštěnka, držák na pití a někde na netu jsem ji viděla taky pod tři tisíce… Váží 6,6 kg ![]()
Kdybyste holky někdo našel nějaké to univerzální madlo, které na ni jde, tak budu moc ráda. Já našla jen od Lilinky takové molitanové. Kdyby bylo nějaké pevnější, tak by to bylo úplně super!
Jo vzhledem k tomu dnešnímu počasí, jsem ráda, že jsem se včera odhodlala… Asi byl poslední teplý den, kdy jsme to mohli vyzkoušet. Byli jsme venku bez boudičky! Paráda!
m_scully píše:
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala, jestli někdo nevíte, jakou barvu má vnitřek letošního kočárku Team dark grey?! Dočetla jsem se, že kočárek v barvě Team grey cord měl prý vnitřek skořicový… Myslíte, že bude stejný??
Díky moc
Team grey cord je 2010 a měl hořčicový vnitřek, který mě tedy odradil. Team dark grey by měl mít toto: http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Já letos byla jen jednou na koupáku
Takový léto nepamatuji. Škoda, že tak nebylo loni, když jsem byla v osmém měsíci a bylo hic k zalknutí a manžel byl v nemocnici a já se sama bála se jet někam do toho hicu ven…
Mafina5 píše:
Hm, ty Safety First nevypadají špatně. Asi v sobotu zajedeme do Babyparku a všechno to okouknem. Kdyby ale bylo to univerzální madlo na Inglesinu Trip, tak ji asi koupím. Moc se mi líbí, je tak festovně udělaná (vše je na první pohled velmi kvalitně udělané), má nakláněcí boudičku - takže zastíní, v ceně je pláštěnka, držák na pití a někde na netu jsem ji viděla taky pod tři tisíce… Váží 6,6 kg
Kdybyste holky někdo našel nějaké to univerzální madlo, které na ni jde, tak budu moc ráda. Já našla jen od Lilinky takové molitanové. Kdyby bylo nějaké pevnější, tak by to bylo úplně super!
kolozubka píše:m_scully píše:Team grey cord je 2010 a měl hořčicový vnitřek, který mě tedy odradil. Team dark grey by měl mít toto: http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala, jestli někdo nevíte, jakou barvu má vnitřek letošního kočárku Team dark grey?! Dočetla jsem se, že kočárek v barvě Team grey cord měl prý vnitřek skořicový… Myslíte, že bude stejný??
Díky moc
To už by šlo, co??
Kolozubko, díky moc ![]()
golfáčů je na trhu spousta, jenom vybrat ty pravé
. Ono záleží na požadavku. Jestli je Mafina fakt intenzivně nebude využívat, tak chápu, že je zbytečný do toho vrážet velký prachy. U nás jsou v permanenci celkem dost, výletníkujeme, nakupujeme, často jezdíme štreky a už nás nebavilo pořád skládat a rozkládat sporťák, takže jsme chtěli kvalitní golfáč. Taky jsme měli požadavky spojená rukojeť, jednoduchý kolečka a tam už je nabídka hodně omezená.
Díky moc Ani za to madlo, to je super
Sice bude asi černé a ta barva Inkiostro u těch Inglesin, která se mi líbí, je asi hnědá, řekla bych, ale držadla a kolečka jsou černá, tak snad se to ztratí. Tašku taky asi budu mít černou. Tak já doufám, že jsem vybrala. V sobotu se zajedem juknout do Babyparku a kdyby ji měli, tak ji možná rovnou koupím ![]()
Díky holky všem za rady a trpělivost ![]()