Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderterinka4444 píše:
Mafi, teď 26.8. vyjde Marianne a nákupy s ním jsou 9-11.9. loni tam zrovna tak byl kupon do babyparku na 25%, se tam chystám na doplnky mutsy a pro lodger, letos bude určitě zase, tedy upřímně doufám
tak teda super info, já si chci koupit ten box pod kočár, vozím tam deku a pláštěnku a svůj deštník a mám to jako prase.
terinka4444 píše:
ten nemajíuž ho nemají skladem 2 měsíce
nevěřím, že přijde
no fuj
![]()
Mafina5 četla jsem, jak chválíte přídavný koš na Mutsy. Také o něm uvažuji,jenom jsem se chtěla zeptat,zda koši nepřekáží střecha u sportovní sedačky? Děkuju za odpověď
Sarucho, stříška padne přesně na okraj košíku (tedy když máš samozřejmě sporťák po směru). Mě se zdá, že je tím kočárek tak pěkně dotvořený ![]()
Jinak holky, dík o infu o těch slevách. Plánuju, že si časák koupím a uvidíme, který shop tam bude. Snad aspoň jeden z těch našich
Jinak slevové kuponky jsou i v časipisu MArienne Bydlení, který už vyšel, ale nejsou am dětské obchody ani hadry, ale takové ty bydlící, domácí potřeby apod. Tak taky doporučuju, pokud někdo máte v plánu nějaké nákupy - je tam třeba datart, Electroworld (ale jen malé spotřebiče 20 a 25 procent), Kika atd. atd… Mám ho doma, tak jestli někdo chcete ověřit co tam je, abyste třeba ten časák nemuseli zbytečně kupovat (protože jinak je úplně na dvě věci), tak klidně napiště, kouknu tam.
Děkuji za fotku, vypadá to dobře. Ještě mám dotaz, jestli někdo nemáte zkušenost s odřenou koženou rukojetí. Koupila jsem již použitý kočárek, ale bohužel má odřenou rukojeť asi od přebalovací tašky. Nevíte, jestli by to šlo nějak zrenovovat?
Někdo z holek si to nechával měnit, ale bylo to myslím poměrně nákladné - snad kolem tisícovky. Ale holky ti určitě poví.
Jinak foto je hlavně pro ty nastávající mamči, které mají obavy z velikosti korbičky
Malému bude v nedě+li 11 měsíců a není nijak podměrečný. Na kontrolu sice jdeme až v pondělí, ale myslím, že má tak něco do devíti kil. Nevydržela jsem to a zase jsem si připla korbičku na podvozek jen tak pro radost, a musím říct, že je fakt nádherná!!!
Mafi, ta sluneční clona co máš, to je emitex? Pasuje ti tam hezky, že? Lepší než slunečník, ne?
Tak hlásím, že jsem konečně pochopila smysl suchého zipu. Pořád jsem ho připínala na sportovní sedačku, a proto asi taky malá stále sjížděla. Teď je to o moc lepší a kočár drží KONEČNĚ v pravém úhlu při sezení. ![]()
MAfino, ty jezdíš s malým už po směru? Malá má 15 měsíců, ale pořád jezdíme proti směru. Už taky budeme muset koupit nákupní koš. Pořád jsem to neřešila, protože jsem se bála, že bych se tam přes ty sjíždějící nohy nedostala…Ale asi v tom není problém, ne?
já v tom koši nevidím vůbec problém ani proti směru jízdy. Jedině, kdy se do něho nejde dostat, když jedete po směru a sedačka je ležmo. My jsme jezdili po směru, ale malej se na mě furt točil a chtěl si povídat, takže si opět hledíme do očí.
Teri ta cloéna je Lilinka.com z MMB. Sedí perfektně. Zkoušela jsem fakt hodně clon (v Malvíku i Babyparku) a tato podle mě sedí nejlépe a je nejuniverzálnější. Já ji mám na kočáárku pořád tak jako napůl přehnutou (zkrácenou na boudičce) a ona tak jen prodlouží boudičku asi o 10 cm a to zastíní většinu dne a jen večer nebo ráno ji dávám dolů. V tom kraji je navlíknutej drátek, takže jde tvarovat.
Zároveň ale vozím slunečník a když je tak horko, jako dnes, tak malého nenutím být zakaboněněj ve vyhřáté i když zastíněné boudičce, ale jezdíme s otevřenou boudou a slunečníkem. Takže za mě kup určitě oboje ![]()
tak jsem se rozhodla, že půjdu taky do deštníku, bo ty pařáky u nás, příšerný. Když má na hlavě čepičku, tak má zlitou hlavu, v boudičce to neluftuje.
Vznáším dotaz, už jsme jednou nějaký obyč deštník měli a byl to děs a navíc se nám za chvíli zlomil v kloubu. Jaký je ten origo, vyplatí se to vůbec ![]()
Ahoj MMartino,
doporučuji spíš tu Mutsy sluneční stříšku, funguje skvěle a není o tolik dražší než kvalitní slunečník.
Našla jsem třeba tuhle:
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Ale třeba najdeš i nějakou lepší variantu.
Měj se hezky ![]()
Emi