Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderScully, ale ono je to o vkusu. Mě se třeba ten hořčicový vnitřek docela líbil. Bylo to zkrátka zajímavé ne tak nudně šedivé… U sporťáku by to asi bilo do očí a ten si navíc mmůžeš dozdobit vložkou podle vkusu a obměňovat. Tím výrazným vnitřkem bys naopak byla limitovaná. Ale u korbičky je podle mě zajímavější mít to výraznější.
Mafina5 píše:
Díky moc Ani za to madlo, to je superSice bude asi černé a ta barva Inkiostro u těch Inglesin, která se mi líbí, je asi hnědá, řekla bych, ale držadla a kolečka jsou černá, tak snad se to ztratí. Tašku taky asi budu mít černou. Tak já doufám, že jsem vybrala. V sobotu se zajedem juknout do Babyparku a kdyby ji měli, tak ji možná rovnou koupím
Díky holky všem za rady a trpělivost
byl to prvni odkaz v googlu… ale urcite ho jeste nekde maji.. mela jsem ho taky ve vyberu, nejvic jsem to nacetla tady na emimi, proto jsem to vedela ![]()
Inglesina je dle mne spicka mezi golfkama, tak at jsi spokojena ![]()
Mafina5 píše:
Scully, ale ono je to o vkusu. Mě se třeba ten hořčicový vnitřek docela líbil. Bylo to zkrátka zajímavé ne tak nudně šedivé… U sporťáku by to asi bilo do očí a ten si navíc mmůžeš dozdobit vložkou podle vkusu a obměňovat. Tím výrazným vnitřkem bys naopak byla limitovaná. Ale u korbičky je podle mě zajímavější mít to výraznější.
Mafi, já vím, asi máš pravdu, ale nějak jsem si tu hořčici uvnitř neuměla předtavit. Ráda bych to proto někde viděla ![]()
Mafina5 píše:Mafi, máš to moc pěkně sladěný! Ta coffee s tou světlou modrou
A se slunečníkem
Ad golfky - já se tedy zamilovala do Bugaboo bee + , na obrázku nic moc, ale ve skutečnosti jsou úžasné!! má je známá a nemůže si je vynachválit, mimochodem taky Mutsykářka (4R)
.. nevím, jestli jim odolám a nekoupím rovnou je a na sporťák od Mutsy se vyprdnu
![]()
Slunečník je origoš Mutsy v barvě, co jsem měla korbičku, team Ocean. Neviděla jsem zatím hezčí barvu
Škoda, že už ji nedělají.
Tak mi z Babyparku odpověděli, že ta barva Inkiostro u těch Inglesin je černá, nikoli hnědá. Tak se to madlo bude i hodit. Sice by se mi asi temně hnědá líbila víc, ale nevadí… Mají je vystavené na shopu a jde na to prý madlo z McLarenů a mají ho taky. Je o trochu dražší, než to na netu, ale zase neplatíš poštovné… Tak třeba už v sobotu budeme městsky vybaveni. Pak, Praho, třes se! Budeme tam pečení, vaření!
Mafina5 píše:
Slunečník je origoš Mutsy v barvě, co jsem měla korbičku, team Ocean. Neviděla jsem zatím hezčí barvuŠkoda, že už ji nedělají.
No opravdu moc pěkný! ![]()
Mafina5 píše:
Tak mi z Babyparku odpověděli, že ta barva Inkiostro u těch Inglesin je černá, nikoli hnědá. Tak se to madlo bude i hodit. Sice by se mi asi temně hnědá líbila víc, ale nevadí… Mají je vystavené na shopu a jde na to prý madlo z McLarenů a mají ho taky. Je o trochu dražší, než to na netu, ale zase neplatíš poštovné… Tak třeba už v sobotu budeme městsky vybaveni. Pak, Praho, třes se! Budeme tam pečení, vaření!
tak to bylo rychlé
, potom sem hoď foto, ať se můžeme pokochat.
Martooni píše:
Ad golfky - já se tedy zamilovala do Bugaboo bee + , na obrázku nic moc, ale ve skutečnosti jsou úžasné!! má je známá a nemůže si je vynachválit, mimochodem taky Mutsykářka (4R).. nevím, jestli jim odolám a nekoupím rovnou je a na sporťák od Mutsy se vyprdnu
![]()
to jako fakt, že bys měla Mutsynu jenom na hlubokou korbu. Já teprve až ve sporťáku jsem ji vzala trošku na milost. Ale já mám 4R. Jinak bugaboo dobrý, ale v terénu, stejně jako ostatní golfáče, si ho prostě nedokážu představit.
Nožičky u NUNY nevadily, naopak, malej dává nohy zásadně obkročmo, aby měl nožky spuštěný
Jak u golfáče, tak u Mutsyny .
Byla bych radši kdyby polohování nožiček měl, ale rozhodně jsem nic svýmu synovi kvůli designu neudělala
myslím, že nijak netrpí ![]()
Bébka píše:
Nožičky u NUNY nevadily, naopak, malej dává nohy zásadně obkročmo, aby měl nožky spuštěnýJak u golfáče, tak u Mutsyny .
Byla bych radši kdyby polohování nožiček měl, ale rozhodně jsem nic svýmu synovi kvůli designu neudělala![]()
myslím, že nijak netrpí
taky tak jezdíme, zásadně rozhozený nohy do strany, nebo ležérně jedna noha přehozená přes madlo. Když vidím ty jeho spací polohy, tak mám dojem, že ani to polohování spaní sportovní sedačky na „houpačku“ by mu vůbec nevadilo.
Tak holky, jsem asi magor. Celou dobu si říkám, že za ty golfky dám ideálně do tří tisíc a jen když mě opravdu nadchnou tak 3,5. No a přijdu do Babyparku, koukám na Inglesinu a vše ostatní a až už jsem pro ni rozhodnutá, tak přijde prodavačka a začne radit a když se zeptám na další podobně lehounký kočárek jako je ta Inglesina, tak říká: no to tady ne, jedině Maclaren. Tak se na něj jdu podívat a je to láska na první pohled
Ale 7850 korun a dalších 700 za madlo
No nekoupili jsme ho, samozřejmě, ale když mě manžel viděl, jak jsem z něj nadšená, tak říkal, že jestli na podzim budou zase nějaké nákupy s Maminkou, tak že to by snad už šlo, ale za plnou cenu ani náhodou. A to tedy ani já nechci. Za tolik peněz to fakt nestojí.
Mafi, teď 26.8. vyjde Marianne a nákupy s ním jsou 9-11.9. loni tam zrovna tak byl kupon do babyparku na 25%, se tam chystám na doplnky mutsy a pro lodger, letos bude určitě zase, tedy upřímně doufám ![]()