Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
18.8.11 11:52
AdélaF. píše:
Holky, a máte ještě někdo stejný problém jako já, že když připoutáte dítě ve sporťáku, má ty popruhy pořád volné a sjíždí? Nějak se mně ten sporťák nelíbí…, malá v něm teda radostí neskáče… :nevim:

my je máme taky hodně volné a dotáhnout už nejdou. Ale tak nějak psychologicky, když je má Honza na sobě, tak z kočáru za jízdy nevystupuje. Jinak mě nesjíždí díky té vložce, po té bavlně mu to neklouže. Ale sem tam za jízdu ho musím taky trošku poštelovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.8.11 12:04

Marti, tak to jsi mě uklidnila, děkuju. Asi tu vložku nebo potah budu muset taky koupit. Vím, že se to tady už řešilo, ale potah asi nikdo nemá, že ne? A podložky vedou, pokud si dobře pamatuju, po reklamacích od Pimkie???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.8.11 12:09
AdélaF. píše:
Marti, tak to jsi mě uklidnila, děkuju. Asi tu vložku nebo potah budu muset taky koupit. Vím, že se to tady už řešilo, ale potah asi nikdo nemá, že ne? A podložky vedou, pokud si dobře pamatuju, po reklamacích od Pimkie???

a on existuje potah? Potřebovala bych místo vložky něco, na čem by se mi malej tak nepotil. Vždycky, když v kočáře náhodou usne, má úplně mokrý záda :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.8.11 12:15

Já jsem to ještě nestudovala, ale kamarádka, taky Mutsynářka, ho chce objednávat. Mluvila o něm. Mně by vyhovoval taky víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.8.11 12:17

tak to dej pak vědět. Já jsem teď objednávala vložku odstud http://www.littleangel.cz/…-autosedacka. Mají patentovaný ten materiál, mám od nich už fusak, ten je bezva, potah do autosedačky, protože v té byl taky vždycky zlitej (i když máme v autě klimu), tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.8.11 16:23

MMarti, někdo tady taky dával fotku s nějakým univerzálním potahem z froté, který koupil v Penny snad. Vypadalo to dobře a na to pocení to je asi taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.8.11 16:39

S tím pocením zádíček mě napadlo - malý málokdy v kočárku sedí opřený. Většinou sedí sám a opírá se ručičkama o madlo. Takže v mustyně se mu zádíčka nepotí. Ale v autosedačce je to horší. Tam je vždy celý mokrý. V těch Cybexech, ale jsou pásy jako v autosedačce, takže se asi počítá, že dítě sedí upnuté. Navíc třeba v těch Onyxech, kde ani madlo není to je asi nutnost. Jezdíte tak? S upnutými (utaženými) pásy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.8.11 19:26
Mafina5 píše:
S tím pocením zádíček mě napadlo - malý málokdy v kočárku sedí opřený. Většinou sedí sám a opírá se ručičkama o madlo. Takže v mustyně se mu zádíčka nepotí. Ale v autosedačce je to horší. Tam je vždy celý mokrý. V těch Cybexech, ale jsou pásy jako v autosedačce, takže se asi počítá, že dítě sedí upnuté. Navíc třeba v těch Onyxech, kde ani madlo není to je asi nutnost. Jezdíte tak? S upnutými (utaženými) pásy?

Mafi, u těch Cybexů mu můžeš ty pásy samozřejmě povolit, ale je to jak píšeš, to madlo je tam jen na okrasu, není to nic pevného o co by se mohlo děcko opřít. Mě ani nenapadlo, že existují kočáry, který nemají sed až do úplného sedu (pravého úhlu), takže malej v Cybexech sedí jako v hospodě a jednu nohu má přehozenou přes to rádoby madlo. Už je zlajdačenej a začíná tak sedět i v Mutsyně, proto ty upocený záda. Dřív seděl ukázkově jako ten tvůj. Já ten kočár (Cybex) nemám zas tak nastudovanej, ale myslím, že tím přirovnáním, že jsou v něm pásy jako v autosedačce je míněné to, že ho připoutáš a prostě jednou rukou zatáhneš mezi nožičkama a přitáhneš ho tím do sedačky. Já to tak teda nepraktikuju, nedokážu si představit, že bych ho tam tak přitáhla, to by se asi zbláznil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.8.11 19:29

jinak nad materiálem froté už jsem taky přemýšlela. Ono asi v těch podložkách nebude problém v té bavlně, ale ve výplni té podložky, která je neprodyšná. Jinak já jsem si objednávala podložku na MMB (jak už se to tu diskutovalo). Když podložka přišla, byla super, ale po prvním vyprání je z ní hrozná hadra. Vůbec to nedrží tvar. Látkou to není, tu jsem si dodávala vlastní, ale ta výplň :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
18.8.11 20:17

Já mám tenhle potah :wink: V Penny jsem kupovala podložku pod kočárek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.8.11 20:26

potah na mutsy

Ahoj potah existuje a je supr. Mám jak potah tak podložku. Tu používám v zimě. Koukni na Pinkie.
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.8.11 20:45

Tak tady ty od Pinkie myslela asi i ta moje kamarádka. Nemá Mafina ten s těma žralokama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.8.11 21:03
TerezaJ píše:
Já mám tenhle potah :wink: V Penny jsem kupovala podložku pod kočárek :wink:

tak to jsem ani netušila, že něco takovýho Emitex na Mutsy vyrábí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.8.11 21:29

MMarti, takže v těch Cybexech ta opěrka nejde do úplného sedu? To jsem si totiž v obchodě asi nevšimla. Tak já fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.8.11 21:30

Já mám se žralokem, ale vložku ne potah. Ale ta barvička, co je na vložce nebo potahu se žralokem, tak ta nebledne. Už to mám od března mnohokrát vyprané a pořád je to jak nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí