Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJá taky koš při nakupování z kočáru nesundavám, špatně se mi nosí. Ale musím ho pak sundat, když dávám kočár do auta, protože to už bych ho pak i s plně naloženým košem nezvedla ![]()
Já ho taky sundám do auta, ale nevejde se mi už do kufru, tak ho položím na sedačky a jak se tak rozloží, tak se mi to všechno vysype
![]()
A když je ten koš nasazený a není v něm ten nákup, dá se normálně ložit i s podvozkem? Nebo se musí sundavat?
Bébka píše:
Mně se zase „neutrální“ barvy na korbě, např. Coffee, líbí moc a nemusím si dávat ani ruku na srdce![]()
![]()
Já jsem ráda, že na mě nikdo nečumí, nejsem exhibouš
Mě se taky líbí spíš takové nenápadnější, dle mého elegantní barvy na kočárcích. Hlavně se pak dá kombinovat s výraznými barvičkami třeba na fusaku, dečce, vložce, oblečení děťátka. Já jsem tedy s barvou kočárku moc spokojená. Máme Team Brown ![]()
Když kočár skládáš, tak musíš košík sundat, složení vadí ty háky. To je podle mě dost nevychytaný, to sundávání háků, protože se to sundavá dost blbě, lámou se na tom nehty
, prostě opruz.
Naštěstí mám velký auto, tak kočár neskládám.
Néé, já sunadvám při skládání do auta koš, ale nikoli háky, to složím i s nima ![]()
Ja to jednou slozila i s kosem…
haky rozhodne nevadi, mam je tam porad.
Taky nesundavám háky, ale jen koš. Když na něj zapomenu a složím i s košem, tak mi při rozkládání vyklouzne z těch háků a spadne.
Tak to teda zírám, já měla za to, že se ty háky musí sundat! Moc se teda omlouvám za mystifikaci a díky za upozornění! J8 to totiž jednou zkoušela a prostě mi to nešlo zaklapnout. No naštěstí kočár vůbec neskládám, takže je to fuk. ale pro příště vím.
mooch píše:maciik píše:jenže vera se ptala na Urbana, víš…
Mutsy 4rider Single Spoke píše: Více
Věra se ptala na KOLEKCI MUTSY 2011 ![]()
maciik píše:mooch píše:Věra se ptala na KOLEKCI MUTSY 2011maciik píše:jenže vera se ptala na Urbana, víš…
Mutsy 4rider Single Spoke píše: Více
To jo, ale předtím psala, že chce Urbana. Neuvažovala jsi ty o UR, když ti 4R zlobí?
Já mám UR a máme květnové mimčo, jsme spokojení. Bydlíme mimo město a terén je to všelijaký a problém nemáme. Ve městě je to pak trošku nezvyk, takže do města bych ho nebrala, ale do terénu ideál, podle mě
Košík jsme si koupili a dle mého názoru nezbytnost, ten vespod je pro nás moc malý…jinak máme korbičku cargo chocolade ![]()
Kamarádk bydlí v Liberci a ta by bez UR nemohla kvůli sněhu vůbec existovat ![]()
Viděla jsem korbičky vedle sebe a cargo je i tvarově trošku jinná, má úžší část u nožiček. Liší se látkou, každé má jinné prošití…
holky prosím prosím už jsem to tady psala, jde nám trošku z tuha brzda, stalo se to už někomu??? Někde se dokonce sekne úplně…tak nevíme jestli stačí promazat nebo reklamovat?????? předem díky za rady
![]()
saru píše:
holky prosím prosím už jsem to tady psala, jde nám trošku z tuha brzda, stalo se to už někomu??? Někde se dokonce sekne úplně…tak nevíme jestli stačí promazat nebo reklamovat?????? předem díky za rady![]()
![]()
![]()
mně se to jednou stalo, ale měla jsem tam bahno - tak zkus vyčistit