Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjo máme tašku,nechtěla jsem kupovat hl.korbu,taška není origo je to ABC desing
a vyhovuje nám to a v zimě z ní bude fusak ![]()
a jak to máte vyřešený, když ten sporťák nejde úplně do lehu?
Leží tam mírně zvednutý,ale to neva postýlku má taky zvednutou i v porodnici dávají miminka do zvýšené polohy
,takže to ničemu nevadí. ![]()
maciik píše:
Leží tam mírně zvednutý,ale to neva postýlku má taky zvednutou i v porodnici dávají miminka do zvýšené polohy,takže to ničemu nevadí.
Mohla bych ti jednu korbu půjčit. Měla jsem dvě, jednu hezčí schovávám - nevím, tedy na kdy, ale schovávám
a druhou, ta už byla jetá po dvou dětech, měla jsem ji u našich, půjčila bych, kdybys chtěla - je to světle modrá s tmavě modrým vnitřkem. KDyžtak písni SZ ![]()
maciik píše:
Bébko díky za nabídku ale já jsem spokojená s taškou
ok ![]()
Bébko, začala jsem řešit golfky. Pokud se nepletu, Ty máš Nuny… Jsi spokojená? A to už vůbec sporťák nepoužíváš? Myslela jsem si, že golfky potřebovat nebudeme, ale po 5 měsíční zkušenosti se sporťákem …, asi jo. ![]()
Holky, prosím o radu. 5 měsíců používáme sporťák, malá má 15 měsíců, ale stále v něm sjíždí dolů a prostě tam normáně nesedí.
A možná taky proto řve. Ze začátku jsem si myslela, že je prostě drobná a doroste, jak tady někdo někdy psal, ale doteď žádná změna.
Pěkně mě to štve. Vždycky, když se vzteká a více se zapře nožičkama do spodní části sporťáku, okamžitě jde ta část sedačky dole a malá je jako by v pololeže-sedě. Začala jsem studovat návod a zjistila jsem, že by tam měla být nějaká věc, kterou se polohují nožičky. Ale my tam nic takového určitě nemáme. Vy jo? Taky mně nejsou jasné ty pásy, kterými se dítě připoutává. Nám jsou pořád nějaké volné, i když jsou utažené na maximum, takže malá pořád sjíždí dole… A k tomu ještě když povolí ta spodní část nožiček.....
![]()
A poslední otázka. K čemu jsou tam ty háky dole? Díky moc za rady, tipy a reakce… ![]()
Zase ty háky
![]()
Háky musíš zaháknout mezi ty tyčky dole (když máš nasazenou sedačku po směru jízdy) právě proto, aby ti ta sedačka jaksi nesjížděla.
Jinak malej mi taky trochu po sedačce klouže, ale asi mu to nijak nevadí ![]()
Nuna buggy mám
Jsem spokojená s lehkostí, polohováním zádové opěrky, skladností i jízdníma vlastnostma. Samozřejmě mouchy to má, ale já to beru jako golfky, doplněk ke sportáku. Toho se nevzdám, s Nunou bych zimu určitě nejezdila, v napadlém sněhu by jistě neprojela, u našich ani na chatě bych se s Nunou asi nechytla. To chce pořádnej podvozek.
nám proti sjíždění pomohla vložka do kočárku. Po té bavlně mu to prostě neklouže. Jinak v golfáčích sedí taky jako v hospodě
. Jo a u 4R ty háky mezi tyčky nejdou, je to tam úzké. Nebo jak to máte vy holky s 4R.
Holky, já zvažuju, že golfky taky pořídím. Mám už nějaké vyhlédnuté, ale Nunu tedy ne, ta mě nějak nebere. Mezi favority mám i Mutsy Easyrider, ale zatím jsem je neviděla naživo a obávám se, že se mi to ani nepovede ![]()
Hlavně ale nějak nevím, na co by si člověk při výběru golfek měl dávat pozor. Pokud jste tu některá kvalitu golfek studovala a zabývala se tím, co mají mít a co je nezbytné, poraďte, pls. Jde mi o lehké golfky do osmi kil - žádný polosporťák nechci, ideálně skládací jako deštník, dvě kola vepředu a čtyři vzadu, nebo osm kol, takové ty trojkolky apod se mi nelíbí.
mě osobně se jeví pro golfky nejlepší nezdvojený kola. My jsme nakonec pořídili nikoliv Nunu, ale Cybex Callisto. Polohování až do lehu (víc než v Mutsy), polohování nožiček, výborna mega stříška, která zakryje celý děcko, takže sluneční clonu neřeším, odpružený kolečka, spojená rukojeť, skládání do deštníku. Co mi vadí, nemá sed až do 90°. V Mutsyně to tak máme, malej je na to zvyklej, a proto v golfáčích sedí jak lajdák.
je to cargo chocolade, měla jsem trošku strach na léto že to bude tmavé, ale v kombinace s světle modrým vnitřkem je to paráda, navíc na sluníčku to háže takové lehce rezavé odlesky, takže u nás spokojenost.
Zasadni u golfek je jestli chces spojenou rukojet nebo ne… protoze tech se spojenou rukojeti fakt moc neni (u mne to byla dost velka podminka), chodim na prochazku se psem a jednou rukou ten kocar proste musim uridit.
a taky za kolik… protoze jsou nadherne golfky, ale za sileny prachy
(mne se treba hodne libi golfky od inglesiny, ale nemaji spojenou rukojet)
a jak tady pise Martina, Cybex si hodne chvali, ale taky teda neni z nejlevnejsich
a taky si myslim, ze zdvojene kolecka nejsou zadna vyhra.
holky ještě jsem se chtěla zeptat.....
trošku nás zlobí brzda, parkrát se nám zasekne nebo jde fakt z tuha, stalo se to někomu? Nevím jestli to třeba bude stačit promazat nebo to máme reklamovat??
![]()