Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky, opět se vkrádám, ale přišla nám nová vložka z Pinkie a mám pocit, že ji ještě nikdo do diskuze nedával…tak třeba jen pro inspiraci druhým, jak to vypadá. Máme Cargo Grey, tyrkys vnitřek s pink růžovou sedí pěkně, třeba to nebude jen můj názor
Snaha byla udělat z toho více holčičí kočárek.
Ta vložka je moc pěkná. Taky jsem se na ni dívala, ale nakonec jsem se rozhodla, že si vložku nechám ušít u JÁ a hodně jsem se zklamala. Sice je vložka pěkná, ale připadá mi, že nesedne úplně dobře. Na jedné straně se pořád jaksi odklápí. Teď jsem ji zkusila vyprat a vyžehlit, tak třeba si to sedne. Navíc jsem si objednala i potah na madlo a ochranu na pásy. Chtěla jsem to ušít z černého šusťáku. Potah na madlo mi došel ze stejného materiálu jako je vložka a ochrana na pásy mi nedošla vůbec. Vložku jsem si vybrala oboustrannou, z každé strany měla být jiná látka a ona je z obou stran stejná. Je to světlá látka. Ten potah na madlo je tím pádem taky světlý a nevím proč, kdo nad tím nepřemýšlel, ale našili tam ČERNÝ zip. No nevypadá to pěkně. Tak mám z toho smíšené pocity a jsem naštvaná na celý svět
. Vím, že jste si docela pochvalovaly vše, co jste si objednaly u JÁ, tak snad jsem vyjímka. Znovu se dívám na tu vložku od Pinkie, je opravdu krásná a mají k ní i kabelku a nějaké další doplňky. Tak příště.
No já jsem se na JÁ dívala a moc se mi tam nelíbilo, Pinkie sice nemá výběr takových látek, ale zase mi to přijde designově takové čistější, vkusnější asi. A navíc je to firma, říkala jsem si, že když jste si tady všichni pochvalovali postup při reklamaci, tak že kdyby něco, tak se s nima taky domluvím.
A jinak jsem použila k připevnění podložky tu vychytávku, co jsrem tu kdesi našla, že se ty pásy zapnou dozadu…zatím používáme jen pásy kolem pasu, malá mi ještě nesedí.
Hele, a co té JÁ napsat, že domluva nebyla dodržena a chceš to vrátit ![]()
Holky, přemýšlím nad nákupem koárku Mutsy, vy co s tím máte zkuenosti, který model je nejlepší? Libí se mi Urban rider, 4rider i slider.
Díky za vaše názory.
katka1984 píše:
Holky, přemýšlím nad nákupem koárku Mutsy, vy co s tím máte zkuenosti, který model je nejlepší? Libí se mi Urban rider, 4rider i slider.
Díky za vaše názory.
tak to je otázka do pranice. To se tu strhne zase diskuse
. Protože my co máme 4R, tak máme rádi 4R. Holky co mají Urbana, nedají dopustit na Urbana. Musíš si rozmyslet, co od kočáru hlavně čekáš. Jestli spíš teréňáka, který projede fakt všechno, tam je urban nepřekonatelný, nebo městský kočár, se kterým se otočíš na místě a je v podstatě líp ovladatelný než Urban. Ale zase samozřejmě komfort jízdy na polňačkách, v lese nebo v těžším terénu (jako je čerstvě napadaný sníh), bude horší než u UR.
Já bych právě chtěla kočár do města, ale i na neudržované cesty. Rodiče bydlí na vesnici a často mi dítě budou hlídat, tak chci aby se jim dobře jezdilo. Dá se urban složit i s korbou nebo je nutné pro složení oddělat?
mooch píše:MMartina1 píše:
tak to vidím asi na Urbana.
no jo, s těžkým srdcem. Já fanda 4R
![]()
Já jsem si říkala, žes to nejdřív 3×smazala, než jsi to odeslala ![]()
tak ja po dlouhém rozhodováni objednala transporter.manžel nechtěl urbana a bohužel po zkušenostech mé kamaradky z 4 ridrem jsem od něho upustila.ale je to stale moje láska.na konci srpna si pro něj jedem tak se těšim.dokoupila jsem i nafukovaci kola,barvičku sand.uvidime ,jak budu spokojena.no tak prodám a koupím jiny a aspon budu mit důvod na změnu
je to tak naročný najit ten top kočárek
![]()
mooch píše:
Já jsem si říkala, žes to nejdřív 3×smazala, než jsi to odeslala