Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
6.7.11 14:35

mmartina: si zrovna u tohodle kocaru nemuzu pomoct ale prijde mi strasne skaredej :mrgreen: jak nasady na koste a na tom korba :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
6.7.11 17:35

mě se ten seed taky nelíbí. takhle na obrázku. třeba kdybych ho viděla naživo, tak by to bylo lepší, ale stejně pochybuju. je to taková rádoby napodobenina mutsy, ale je tam nějak moc tyček. A ta korba se sporťákem je ošklivá.Ale hlavně urban je jedinečný tou natáčecí nápravou, nějaký rachtací kolečka vepředu to nemůžou nahradit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.7.11 18:11

no jo bara, ale to byla reakce na tvoji poznámku, že by sis chtěla pořídit něco extravagantnějšího, nemělo to být míněné jako přiblížení či náhrada Mutsy. Jinak rádoby napodobeninou bych to vůbec nenazvala. Urbanovi v jízdních vlastnostech se to samozřejmě nevyrovná, ale jinak je to velmi vypracovaný městský kočár. Navíc firma si stojí za kvalitou a pokud se na kočáru vyskytne závada, automaticky mění celý kočár. Žádné reklamace. A samozřejmě - podstatně větší hluboká korba. Když se ten kočár skládá, automaticky strká kolečka pod sebe, takže do auta máte jenom fakt placku. Ale tak každému se zaplať bůh líbí něco jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.7.11 18:16
mooch píše:
dianda píše:
I´coo stojí 16500,– a je u něj všechno v ceně.Dokoupila jsem jen box pod kočárek,takže 17400,– 2 pláštěnky a slunečník mi dali taky,zatím nevrže,nešisuje,nic- jsem spokojená.Váhala jsem mezi Mutsy a ním,ale Mutsy je tu moc,sousedky,rodina…zatím jsem spokojená,uvidíme jak sporťák :wink: Teď kámoška vybírá Mutsy,tak jsem jí doporučila vaši diskuzi :wink:
no tak to zlevnili, ale ona i Mutsyna už se dá koupit levnějc. Prosímtě co to máš za box? Kámoška mi právě hrozně závidí ten Mutsy nákupní koš, protože Icoo má ten košík pod kočárek fakt hodně malej.

box mám od „vás“,Mutsy :wink: jiný jsem nesehnala,hodí se tam jako na míru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.7.11 18:55

Já bych tu velikost korby nijak nepřeceňovala. Chápu, že každé dítě je jiné, ale mě by se malý do korbičky vešel ještě dnes (je mu 9 měsíců), kdyby tam ovšem byl ochotný jezdit. Nechtěl tam být už v pěti měsících, takže od té doby jezdíme ve sporťáku a byť byl docela malinký, tak tam neměl žádný problém. Mě by větší korbička byla k ničemu a teď by mi doma akorát překážela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.7.11 19:00

vidíš Mafina a pro nás byla korba hodně důležitá. Prostě ve fusaku, ač je malej drobek, tam byl namačkanej a on se prostě potřeboval rozvalit. Jezdili jsme v hluboké korbě cca do 8m v Roan Marita a byl spokojený jako želva, zádíčka se daly podložit, tudíž když jsme potřebovali, viděl. Takže za moje dítě hluboká korba rozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.7.11 09:53
dianda píše:
box mám od „vás“,Mutsy :wink: jiný jsem nesehnala,hodí se tam jako na míru :wink:

GOOD :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
7.7.11 10:27

Zrovna včera jsem sundala z podvozku nálepku, kde je upozornění, že sportovní nástavba je vhodná pro děti od 6 měsíců. Menší dítě bych tam fakt nedávala. Může pak mít problémy se zády celý život. To bych tedy neriskovala. Malá mi jezdila v hluboké do 8 měsíců. Když chtěla kolem těch čtyř měsíců koukat ven, tak jsem jí dala na bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.7.11 21:00

No já bych to s těmi zády nějak nepřeháněla. Mě vozila mamka v hlubokáči vypodloženou polšářkama určitě v nijak ergonomické poloze a problémy se zády z toho nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.7.11 21:33
Mafina5 píše:
No já bych to s těmi zády nějak nepřeháněla. Mě vozila mamka v hlubokáči vypodloženou polšářkama určitě v nijak ergonomické poloze a problémy se zády z toho nemám :think:

to přijde :lol: , dělám si legraci. Kámoška má ve svých 35ti letech špatný plotýnky a přímo jí řekl doktor, že od předčasného posazování. Nu, ale co kus to originál. Ono záleží na děcku, my máme teda fakt drobečka a i v těch 8m měsících, jak šel do sporťáku jsem se nemohla s tím jak leží srovnat. Ale tak to je můj problém, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.7.11 11:56

Tak posazovat v pěti měsících samozřejmě ne. Tak jsem to nemyslela. Ale na tom lehu, co je ve sporťáku, to o posazování určitě není. Podle mě je to lepší, než když jsem se snažila malému vypodložit zádíčka polštářkem v hluboké korbě, aby viděl. Proto jsme taky na sporťák přešli.

Holky, máte někdo podobný problém… Malý mi okusuje madlo. Skousne to a snaží se to utrhnout. Jako malý žraloček. Dělaly vám to někomu děti? Zničily to madlo nebo to přežilo Já ho zatím povlíkla tím povlečením od Pinkie, ale to je zase pořád viditelně oslintané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.7.11 13:04
Mafina5 píše:
Holky, máte někdo podobný problém… Malý mi okusuje madlo. Skousne to a snaží se to utrhnout. Jako malý žraloček. Dělaly vám to někomu děti? Zničily to madlo nebo to přežilo Já ho zatím povlíkla tím povlečením od Pinkie, ale to je zase pořád viditelně oslintané :think:

To bude tím žraločím potahem od Pinkie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.7.11 13:10

Taky jsem si říkala, jestli na něj nepřecházejí nějaké žraločí pudy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.7.11 15:53

kolozubko: moje dite jsem od narozeni dodnes nevidela ani jednou dobrovolne na brichu :mrgreen: nedej boze ze bych ji to chtela udelat v kocaru…takze nez podkladat polstarema a mit tam dite zkrouceny ac v hluboky korbe…tak mi teda prijde mnohem lepsi ten sportak .. vlastne na tom nevidim vubec nic spatnyho 8-) :-) kazdopadne je treba brat v uvahu ze kazdy dite i rodic je jiny a dela veci jinak a vzdy je presvedcen o tom ze pro sve dite to nejlepsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.7.11 15:54

jo a mafi..terka je zrava dodnes..i kocarek pro panenku je schopna tlacit tak ze se zakousne do madla a jede :mrgreen: :mrgreen: ja to svadim na to ze ji vychovava smecka psu krom nas :mrgreen: :mrgreen:
madlo mutsy prezilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4