Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermy teda už s 4R zvládáme dobře i lesní cesty a horší terény. Jak už jsem psala, prostě ve sporťáku má ten kočár úplně jiné jízdní vlastnosti než ve hlubokým. Asi bych neměnila. Přeci jenom víc ho využívám ve městě a tam je nepřekonatelný. Ono problémy s podvozkem nedělají dobrou reklamu výrobci Mutsy jako takovému. A u UR už jsme se tu také shodli na tom, že časem mu ta konstrukce povoluje, což je určitě příjemné, že podvozek houpe, ale zas už je tu taky maminka, která ho nemůže prostě podruhé pro mimčo použít, protože když na něj naklikne znovu hlubokou korbu, tak ji má nakloněnou. Což já bych teda fakt nechtěla
. Mě prostě přijde, že každá značka, každý kočár, každý výrobce mají prostě něco a i když do toho člověk vrazí velký prachy, tak hold ideál neexistuje. Kámoška si koupila za velký peníze I´coo, vozí ho 4 měs. a vrže jako starej polák. No a k těm polákům, pravda je, že ty kočáry nevydrží vůbec nic.
Icoo za velký peníze? Vždyť stojí stjně jako Urban, ne? Jinak kámošce taky vrže ![]()
No tak já tedy nevím, já koupila před pěti lety nějaký polský kočár, takový to všechno v jednom s vlořnou taškou a velkými nafukovacími koly, měla jsem buzze a ten mi nepřišel na pohodlné spaní, jakmile se tam dal sporťák, tak jsme před barák a do lesa a tady na ty procházky koupili toho poláka asi za 7000,– celý nový kočár, kolečka vrzala hned, tak je manžel promazal a od té doby kočár ani nevrzl, vydržel malé na spaní před barák do tří let úplně v pohodě, používala jsem z 80% tento, buzze jen do města, přeci jen vzhledný extra není, jak tank, ale vydržel to, co by buzz a teď jak to tu čtu, ani mutsy nevydržel a je hezky na půdě schovaný před barák pro druhé a ještě další tři roky vydrží, jen se dotáhmou šroubky a promažou kolečka.
terinka4444 píše:
No tak já tedy nevím, já koupila před pěti lety nějaký polský kočár, takový to všechno v jednom s vlořnou taškou a velkými nafukovacími koly, měla jsem buzze a ten mi nepřišel na pohodlné spaní, jakmile se tam dal sporťák, tak jsme před barák a do lesa a tady na ty procházky koupili toho poláka asi za 7000,– celý nový kočár, kolečka vrzala hned, tak je manžel promazal a od té doby kočár ani nevrzl, vydržel malé na spaní před barák do tří let úplně v pohodě, používala jsem z 80% tento, buzze jen do města, přeci jen vzhledný extra není, jak tank, ale vydržel to, co by buzz a teď jak to tu čtu, ani mutsy nevydržel a je hezky na půdě schovaný před barák pro druhé a ještě další tři roky vydrží, jen se dotáhmou šroubky a promažou kolečka.
tak to s tebou souhlasim,na prvni holčinu jsem se nechala umluvit do polaka.je to už par let,byl krasnej a absolutně bez problemu.byla jsem s nim moc spokojena.ale ted tech polaku je tu strašne moc a už ho nechci,řikala jsem si ,že investuju ,je mi jedno kolik peněz.mutsy u me vyhral.manžel ,ale nechce urbana a po těchto diskuzich mam velkou obavu z 4 ridra.asi pujdu do transportera.ješte pořad koketuju s bugaboo
je to tak těžky rozhodovani ![]()
mucinka2 píše:terinka4444 píše:tak to s tebou souhlasim,na prvni holčinu jsem se nechala umluvit do polaka.je to už par let,byl krasnej a absolutně bez problemu.byla jsem s nim moc spokojena.ale ted tech polaku je tu strašne moc a už ho nechci,řikala jsem si ,že investuju ,je mi jedno kolik peněz.mutsy u me vyhral.manžel ,ale nechce urbana a po těchto diskuzich mam velkou obavu z 4 ridra.asi pujdu do transportera.ješte pořad koketuju s bugaboo
No tak já tedy nevím, já koupila před pěti lety nějaký polský kočár, takový to všechno v jednom s vlořnou taškou a velkými nafukovacími koly, měla jsem buzze a ten mi nepřišel na pohodlné spaní, jakmile se tam dal sporťák, tak jsme před barák a do lesa a tady na ty procházky koupili toho poláka asi za 7000,– celý nový kočár, kolečka vrzala hned, tak je manžel promazal a od té doby kočár ani nevrzl, vydržel malé na spaní před barák do tří let úplně v pohodě, používala jsem z 80% tento, buzze jen do města, přeci jen vzhledný extra není, jak tank, ale vydržel to, co by buzz a teď jak to tu čtu, ani mutsy nevydržel a je hezky na půdě schovaný před barák pro druhé a ještě další tři roky vydrží, jen se dotáhmou šroubky a promažou kolečka.je to tak těžky rozhodovani
terinka4444 píše:
a ješte buzzik je moje laska,ale velmi neprakticka,potřebuju kočar na každodenni použiti,ale je nejkrasnějši ![]()
Mně se bugaboo nelíbí, nějak jsou na mě ta kolečka až moc malinká, buzz byl skvělý jako podvozek pod autosedačku, ikdyž i tak velice nepraktický, jde pod něj jen malinký košík, do kterého se nevešlo vůbec nic. Ale třeba ve Varech jsme s ním jezdili 3 a když byla na tom podvozku autosedačka, lidi tu na to koukali, jak na něco neuvěřitelného. Dneska už není kočár, aby s ním člověk nejezdil s ostatními v zástupu.Možná fakt bugaboo, to se na menších městech tolik nevidí.Sporťák od buzze už tak skvělý nebyl, strašně se to pořád povolovalo v tom kloubu, jak je to dávání udělané do leho na kloub, bylo to na houby a tím věčným dotahováním v tom plastu, se ty šroubky vykloktají, já ho fakt měla jako městský kočár na 1×týdně, neumím si představit, co ten kočár musí udělat při každodenním provozu za dva roky. A bugaboo má stejný styl polohování sporťáku, znovu už bych do toho nešla, malá ráda spala na boku, tady to fakt nešlo, musela ležet jen na těch zádech. Já budu jednoznačně kupovat mutsynu, jen nevím, s tím podvozkem.
dekuju za radu,ja mam v hlave taky mutsyho.jen ten podvozek,ach jooo
mooch píše:
Icoo za velký peníze? Vždyť stojí stjně jako Urban, ne? Jinak kámošce taky vrže
no dala za něj něco kolem 18 tis. Tak to já mám nastavený jako velký peníze, tedy za kočár
.
MMartina1 píše:mooch píše:no dala za něj něco kolem 18 tis. Tak to já mám nastavený jako velký peníze, tedy za kočár
Icoo za velký peníze? Vždyť stojí stjně jako Urban, ne? Jinak kámošce taky vrže![]()
.
My když s rozhodovali,tak Mutsyna vyšla se všema doplňkama někde kolem 23tis a Icoo stejně. Teda myslím Peak4Air
Ahojte, mam trosku nesezonnu otazku. Zaujima ma ci sa do original Mutsy fusaku zmesti 2 rocne dieta? Mate niekto original? Ste s nim spokojne?
easa píše:
Ahojte, mam trosku nesezonnu otazku. Zaujima ma ci sa do original Mutsy fusaku zmesti 2 rocne dieta? Mate niekto original? Ste s nim spokojne?
Ahoj Easo,
originál fusak jsem měla a byla jsem s ním moc spokojená, i když pro některé děti byl prý málo teplý, ale na druhou zimu byl pro dceru malý. Začátkem zimy jí bylo 18 měsíců a na délku už byl natěsno.
Měj se hezky ![]()
Emi
easa píše:
on ma hlavne mutsy fusaky tri…eskymo je malej na dvoulety dite uz…a ten uplne slabej na zimu asi neni..pro dvoulety dite asi zbytecnej..a ten mezi tim nevim…ten sem nikdy na zivo v ruce nemela.
myslim tento druh fusaku.. mate ho niekto? ste spokojne s nim? Je dost teply?
easa píše:
myslim tento druh fusaku.. mate ho niekto? ste spokojne s nim? Je dost teply?
no a co napsat do Libfinu, jestli mají info do kolika stupňů je atestovanej - jestli vůbec.
mooch píše:MMartina1 píše:My když s rozhodovali,tak Mutsyna vyšla se všema doplňkama někde kolem 23tis a Icoo stejně. Teda myslím Peak4Airmooch píše:no dala za něj něco kolem 18 tis. Tak to já mám nastavený jako velký peníze, tedy za kočár
Icoo za velký peníze? Vždyť stojí stjně jako Urban, ne? Jinak kámošce taky vrže![]()
.
I´coo stojí 16500,– a je u něj všechno v ceně.Dokoupila jsem jen box pod kočárek,takže 17400,– 2 pláštěnky a slunečník mi dali taky,zatím nevrže,nešisuje,nic- jsem spokojená.Váhala jsem mezi Mutsy a ním,ale Mutsy je tu moc,sousedky,rodina…zatím jsem spokojená,uvidíme jak sporťák
Teď kámoška vybírá Mutsy,tak jsem jí doporučila vaši diskuzi ![]()