Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
20.6.11 14:29

potrebujem plastenku na Mutsy 4rider. Viete mi poradit ktora je lepsia? Maju dva druhy DELUXE a este jednu. Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.6.11 18:09

já mám tu levnější a dostačuje. Ze začátku jsem řešila, že dítě nemá před obličejem takový ten výkroj a bála jsem se, že se pláštěnka bude rosit, ale posléze jsem zjistila, že jsou tam dírky, jakoby od děrovačky. Malej si zatím nestěžuje, a to je fajnšmekr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.6.11 18:40
mikitaa píše:
pate81 píše:
Mikitaa-aha a jak si to vyřešila?nechala si vyměnit celé madlo?nebo ti to někdo přenýtoval?
prenytovat to nikdo nechce…mam tady kousek v hodonine sikovnyho opravara na kocarky…tak mi to napustil jakousi penou..rikal ze to proste prenytovat nejde…ze to ta pena zpevni ale ze je to taky jen docasny ze to chce casem proste novy.

No tak čistě teoreticky by šly převrtat ty nýty a dát tam v nejhorším šroubek, akorát by to trochu čouhalo. Ale zase oprava za pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.6.11 18:52

Holky a co myslíte tím uvolněné madlo, jako že ta celá kovová věc, která se teleskopicky vysouvá) se viklá, nebo mluvíte jen o tom koženém potahu? Mě se taky trochu uvolnila ta tyč, ale co jsem sahala na jakýkoli kočárek, tak to měl stejně, tak jsem myslela, že je to normální, ale jestli je to vada, tak to zkusím zavčas vyreklamovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.6.11 19:01

Bych řekla to madlo, ne? Tam uprostřed jsou nýty, tak ty jsou trochu uvolněný. Ale na funkci to nemá vliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
20.6.11 19:06

Mafi já jsem po roce a pár měsíců užívání reklamovala celou tu rukojeť, za prvé mi vylézali nýty a za druhé ta rukojeť měla vůli, a dostali jsme úplně novou tu tyč jestli mě chápeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.6.11 20:38

Já to mám uvolněný v místech, kde se to kožené madlo spojuje s tím středem, ve kterém je to mačkací zařízení na skládání kočáru. prostě je to celé vyrachtané.
manžel taky říkal, že by mi to pospravil a přenýtoval, ale já mám strach, aby se do toho šťoural, protože nevim, na jakém principu tam funguje právě to skládání. tak to zítra zkusim vyzjistit. A hlavně jsem zvědavá, co vlastně způsobuje to naklonění té korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.6.11 17:54

BARO2, to naklonění korby podle mě způsobuje právě sama korba. Měla jsem možnost vyzkoušet na můj podvozek nasazení 2 korbiček. Jedna v rovině, druhá nakloněná a to dost. Takže podvozkem to nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.6.11 18:00

EASA: co se týče pláštěnky, tak mám tu DELUXE (tu dražší). Když jsem jezdila proti směru, tak jsem nadávala jako pes, protože pláštěnka vůbec neseděla, nezakryla všechnu látku, prostě :pocitac: Teď už jezdím pořád po směru, a z pláštěnky jsem naopak nadšená :potlesk: krásně sedí, všechno kryje a hodně využívám to rozepínání předního dílu (např. když vjedu do obchodu) :palec: Celkově mi přijde,že jezdit po směru je paráda (sedí nánožník, pláštěna, i ten velký koš). Proti směru mě to všechno štvalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.6.11 19:36

Já zase nějak nemůžu na to ježdění po směru přejít. Vždycky to na chvíli nasadím, potěším se s košíkem a pak se zase vrátím zpátky proti směru. Jsem ještě moc nervózní, když na malého nevidím :-) Ale taky se mi zdá, že je to nějak jinak vyvážené, těžíště je jinde a kočárek dost sedí na zadních kolech a na to nejsem zvyklá… My tedy zatím upřednostňujeme jízdu proti směru.

Pláštěnku jsem si na sporťák nechala tu z hluboké korbičky a jsem s ní maximálně spokojená. Zase jsem přečůrala marketingovou lobby a to mě vždy potěší :-)Tisícovku za pláštěnku bych nedala a to na věcech kolem kočárku nešetřím. Pláštěna podle mě má být součástí kočárku, zvlášť když výrobce v návodu výslovně nedoporučuje nechat kočárek promoknout. Chtít za takový kus plastu tisícovku je podle mě nehorázné. Emi1 navíc u nás byla, zmokly jsme a ona má tu origo drahou. Malá jí spala, takže kočárek napolohovaný do lehu (upozorňuji, že po směru) a pláštěnka stejně neseděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.6.11 19:48

tak ta origo levnější sedí hezky i proti směru jízdy a i když děcko spí a dokonce dosáhne hezky na koš, takže takryje zvrchu i ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.6.11 20:13
A.j.k.a.225 píše:
BARO2, to naklonění korby podle mě způsobuje právě sama korba. Měla jsem možnost vyzkoušet na můj podvozek nasazení 2 korbiček. Jedna v rovině, druhá nakloněná a to dost. Takže podvozkem to nebylo :nevim:

Tak v mém případě to bohužel korbou rozhodně není. Korba je úplně v pořádku, na ní není nic, co by mohlo být uvolněné a tím způsobovat to naklonění. Dneska v servisu mi na to chlápek zkoušel dát úplně novu korbu a byla nakloněná jako ta moje. Jinak celkově mám ten kočár fakt v pr…, pán se až divil, že je to tak vyrachtaný a řekl, že až se k tomu dostane, tak mi bude volat. Že začne těma míň nákladnýma věcma a bude pokračovat :mrgreen:

k tomu převrtání madla - v mojem případě už by to nepomohlo, dá se to prý udělat jen když jsou trochu povolené ty nýty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.6.11 22:51

Já měla tu dražší pláštěnku, ale měla blbě ušitej šev, tak jsem reklamovala :mrgreen:
Pak jsem si vzala tu levnější, je menší, skladnější, nevozím tam stan :mrgreen: a stačí úplně :palec:
Teď jsem ji vytahovala urgentně při nějaký průtrži, nějak jsem to tam nandala, úplně blbě :pankac: , nebyl čas to připevňovat a taky to drželo, až pak jsem si všimla, že jsou tam nějaký sucháče :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.6.11 22:58
Bébka píše:
Já měla tu dražší pláštěnku, ale měla blbě ušitej šev, tak jsem reklamovala :mrgreen:
Pak jsem si vzala tu levnější, je menší, skladnější, nevozím tam stan :mrgreen: a stačí úplně :palec:
Teď jsem ji vytahovala urgentně při nějaký průtrži, nějak jsem to tam nandala, úplně blbě :pankac: , nebyl čas to připevňovat a taky to drželo, až pak jsem si všimla, že jsou tam nějaký sucháče :roll: :mrgreen: :mrgreen:

no jo, sucháče :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.6.11 07:45

Mam tu drazsi (o levnejsi jsem nevedela), sportak cely prekryje i proti smeru v lehu (at se ji trochu zastanu), jen by se mi k ni se šikl navod, jak ji pripevnit, jsem z tech zipu a suchacu dost zmatena :)

Kdybych vedela, ze je levnejsi, asi bych koupila levnejsi, ale srdce mi to netrha. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4