Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
15.6.11 16:04

pinkie

Paní Lenka z Pinkie odpověděla takto: Dobrý den,Andrej,
v první řadě musím napsat,že mi je moc líto,jak potah po dvou měsících vypadá-jak popisujete.
Dále musím konstatovat,že materiály nakupuji a to ty,které jsou vhodné pro děti,tím pádem jsou vyráběny šetrně a ne příliš zatěžovány chemikáliemi.Jedná se o 100%bavlnu,která má všeobecně vlastnosti blednutí na slunci,některé odstíny více a některé zase minimálně.Důležitým faktorem ale je,že tento materiál je příjemný pro miminko a saje pot.Díky tomu je nutné hotový výrobek častěji ošetřovat-prát,nebo opláchnout vodou.
Na reklamaci máte samozřejmě nárok,poslala bych to výrobci látek,aby napsal nějaké odborné odůvodnění,proč látka na slunci nebo působením potu bledne.
Pokud jde o nařčení,že prodávám nekvalitní výrobky,tak to rozhodně odmítám.Je snad potah nekvalitně ušitý,nebo technologicky špatně zpracovaný?Páře se někde?Nesedí?Vyšla jsem maximálně vstříc Vašim požadavkům,jak má potah vypadat,ikdyž jsem psala,že na zakázku už nevyrábím,ale že to pro Vás udělám.Za svojí prací si rozhodně stojím,protože jí věnuji maximální úsilí a snažím se vyjít vstříc.
 Lenka

Tudíž děvčata z toho vyplývá - reklamovat, reklamovat, reklamovat. Já s hrůzou zjistila, že jsem vyhodila účtenku (reklamace mě prostě nenapadla ani ve snu), takže reklamovat nemůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
15.6.11 16:07

No a já jsem paní Lence odpověděla takto:

Děkuji za odpověď i za vysvětlení. Začnu od konce Vašeho emailu. S tím, že jste mně vyšla vstříc a ušila potah na přání, s tím, jak byl po zakoupení opravdu krásný, jsem Vás chválila, kudy jsem chodila Technologicky je určitě zpracovaný na jedničku, avšak já do kvality výrobku zahrnuji i věc ne nijak zanedbatelnou a tou je právě ta barvička a její nestabilita. Jako laik v tomto oboru věřím tomu, že tyto materiály vhodné pro děti určitě budou zpracovávány šetrnými způsoby a je tedy možné, že toho tolik nevydrží, ale věřte mi (a určitě nejsem sama), že jako obyčejná zákaznice toto prostě netuším a kdybych věděla, že barvička nevydrží déle než zmiňovanou dobu, tak bych si takovýto výrobek neobjednala. Jelikož jsem si bohužel neschovala doklad o koupi (reklamace mě prostě nenapadla ani ve snu), nemůžu tedy u Vás výrobek reklamovat. Zkusím si ho obarvit sama, snad to nebude takový problém.
Tuto moji zkušenost s Vaším výrobkem jsem Vám psala hlavně z důvodu, že mě zajímalo, jestli o tomto problému vůbec víte (zda se ozval kromě mne i někdo další) a popřípadě mohla situaci řešit. Zdraví A.

Tím uzavírám ze své strany kapitolu Pinkie.

Příspěvek upraven 15.06.11 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
15.6.11 16:10

Ajko,napsala si jí to fakt hezky,sem zvědavá,jestli ti odpoví i na tohle.
Mě by u tohohle taky reklamace nenapala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
15.6.11 16:16

Díky Pate za pochvalu :lol: Vždycky mě bavil sloh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.6.11 16:48

Holky, k těm nákupům se slevami vám koukám již emi odpověděla. Pokud jde o nákupy s Maminkou - byla na to dokonce nepřehlédnutelná reklama v televizi. Navíc určitě si toho někdo všimne a tady se to taky objeví :-) Nebo když napíšete do toho časopiosu, určitě vám to tajit nebudou…
Já tam loni na nákupech s Maminkou byla - bylo tam sice hafo lidí, ale přišli jsme v hodinu, kdy otevírali a dovnitř pouštěli po skupinách a dostali jsme se napotřetí. Venku jsme čekali maximálně 20 minut, uvnitř to chce hned naběhnout do fronty ke skladu a říct, co chcete. Holky tam mnohdy měly seznam s 20 položkami… Pak ta fronta u pokladny, ta byla horší - asi 30 minut, ale člověk tam mohl upíchnout chlapa a běhat zatím ještě po shopu. V každém případě doporučuji zjistit si předem třeba mailem, kolik kusů čeho mají. Loni na nákupech s Maminkou předem avizovali, že mají skladem 100 podvozků Mutsy, ale třeba sporťák v barvě Active Coffee, který jsem chtěla, měli jediný. Ale dostal se na mě :-) Koupila jsem sporťák, nánožník, adaptéry na Maxi Cosi a fusak Aesthetic. Ten mám jen díky tomu, že jsme stáli ve frontě na pokladnu a visel vedle nás a tak jsem si ho vzala… Vše bylo za asi 6000 - ušetřila jsem 2000.

Pate - pokud jde o tu oranžovou, já občas vidím různé barvy, které v žádné české kolekci z minulých let nebyly. Myslím, že dříve Mutsy dělal různé barvy pro různé trhy. Na polském aurku, když koukneš, tak nebudeš věřit vlastním očím, co za barvy tam mají. Ale hlavně, co že ses pídila po další Mutsyně? Snad nebudeš kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
15.6.11 17:44

Mafi-nene :lol: spíš sem si dělala obrázek,za kolik se ted ty jeté prodávají,budu se jí po létě taky zbavovat.
Sice s těžkým srdcem,ale Terka už je velká,s kočárem už skoro nechodíme,nechávám si ho už jen na hory a pak adié :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zula123
16.6.11 12:50

Potak na sporťák

Ahoj holky,
jdu na radu - asi to tu i někde bude, ale těch stránek už je nějak moc…
Po delší době jsem vyprala potah na sporťák a když jsem ho dala zpět, zbyly mi u kloubů zezdola na každé straně dva asi 4cm pásky se suchým zipem. Nějak nemůžu prijít na to, kam patří..
Díky moc,
 Milada

• Citovat
  • Upravit
9454
16.6.11 13:17

to bude nejspis zde stale opakovany suchy zip na pridelani sportaku k podvozku :wink: ktery tak polovina zde zucastnenych s uspechem pouziva a ta druha ho se zcela stejnym uspechem ignoruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.6.11 13:22

Hm, to nemyslím. Ten sucháč co myslí mikitaa je ve středu sedačky, ale Zula píše o dvou sucháčích po stranách. Já sporťák ještě nerozdělala a dokud nebude hodně špinavý, tak ho ani rozdělávat nemíním. Obávám se, že bych to nezvládla složit zpátky. Já nesnáším číst návody a tak vše dělám metodou pokus a omyl a tohle by zřejmě byla varianta omyl :-)
Jinak Zulo v čem jsi to prala a na jakou teplotu? Ždímalas to? Jo a jak to dopadlo, je to v pořádku, nesrazilo se to třeba?
Dík za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
16.6.11 13:41

Maf-já už prala taky,normálně na 30 s plnym ždímánim a v pohodě,nic se nesrazilo a je to jak nový,jen sem si nezapla suchý zipy,tak mi to vytahalo nějaký nitky :zed:

Ale teda dva sucháče po stranách teda nemám :think: :nevim: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.11 13:48

aha aha…tak ja tam jiny suchace nemam…taky uz jsem nekolikrat rozdelavala a prala :nevim: peru na program sport..30st..a davam plny zdimani 1200ot…nic se nesrazilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.11 13:51

aaa ja uz asi vim..ted sem byla mrknout…ty uplne dole na operadle..ty se pridelavaji tam kde sou k tomu sedaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zula123
16.6.11 14:20

A tam na tom sedaku je nekde ta druha pulka suchace? Hledala jsem a nenasla, ale jdu to zkusit znova :-)
Dik
(ten prostredni to fakt neni, hlasim se k te pulce ktera vi na co je..)

• Citovat
  • Upravit
Zula123
16.6.11 14:33

Uff, mám to, zapomněla jsem protáhnout kousek toho sedáku skrz prostředek dozadu a na tom je i ten zbytek sucháče.
Jinak myslím, že se to dá sundat i nandat bez návodu, jsou tam různé druky a tak, prostě to člověka navede.
Prala jsem na 40, predtim natrela zlucovym mydlem, nechala vymachat a pak normalni program i se zdimanim. Akorat rukojet uz je trochu vybledla a korbicku do pracky nenarvu. Takze musim rucne, nejak se mi do toho nechce :-) Ale vyprala jsem i nanoznik.

• Citovat
  • Upravit
69235
17.6.11 08:41

Mafi, že tě ještě otravuju, chystám se na dny Marianne do Babyparku na Zličíně, tam to znáš? Je tam někde nějaký sklad, kde se vydává zboží, takže nehledat prodavačku, mít to dopředu vybrané a jít do nějakého skladu? Ten je přímo v tom obchodě? Jde mi jen o podvozek a o autosedačku s adaptéry a nákupním košem.
Takže v ty slevové dny to asi není na to, aby mi ten kočárek ukázali, to tam chce jít asi jindy, že? Nechat ukázat a pak už jít jen nakupovat se seznamem. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí