Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
11.6.11 23:32
MMartina1 píše:
pegalle píše:
Mamina a mimi s Mutsy 4 Riderem v cervnu na prochazce :-D
:palec: mě se ty kočáry s tou hlubokou korbou líbí nejvíc, jízdně je to zase lepší se sporťákem.

Jo, jo, taky se da u sportaku po smeru jizdy lip dostat do nakupniho kose :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
12.6.11 07:30
MMartina1 píše:
tak kámoška má I´coo a nakloněnou korbu má taky, malej jí pořád sjíždí do nožiček. Takže to si nevybereš, ale u Mutsy si myslím, že je to vada kusu. Jinak I´coo je strášně těžkej kočár.

Mě váha nevadí, nikam ho tahat nebudu a MHD jezdit také nebudu.. spíš mě u Icoo vadily ty jízdní vlastnosti - vůbec mi s tím nešlo zatáčet.. :think:

bara2 píše:
Nějak jsem nečetla vaše dřívější příspěvky o nakloněné korbě, ale vadným kusem to nejspíš nebude. když jsem měla kočárek nový, tak byla korbička pěkně v rovině, odvozila jsem v tom půl roku kluka a pak jsme šli do sporťáku. tam jezdil tak do dvou let. a když jsem nedávno zase nasadila hlubokou korbu, tak je pěkně našikmo. příjde mi to, že je ten kočár dost vyrachtanej.ale ještě to pár měsíců s hlubokým vydržím (manžel řekl, že se na to podívá a vyřeší to :think: ) a u sporťáku to pak už nevadí.

A nešlo by to reklamovat?
Nečetla jsem tu příspěvky, že by holky po čase měly všechny nakloněnou korbu :nevim: .. jen zřejmě Bébka?

Bébko, jak dlouho teď vozíš v reklamované korbičce? Je znovu nakloněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.6.11 08:06

možná proto, že už jezdí ve sporťáku a tam se to tak nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.6.11 08:09

ještě k té váze kočárku, ono ani nemusíš jezdit MHD nebo ho někam tahat, stačí tlačit takovou váhu do kopce, dát do košíku nějaký nákup, nehledě k váze mimča. Kámoška vždycky když chytne z I´coo na Mutsy, tak říká, že je proti tomu jejímu jako pírko. A ty jízdní vlastnosti, to je prostě o zvyku, stejně jako u UR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
12.6.11 11:25

Holky, a jaký je rozdíl v Active, Cargo a Team variantách korbičky a sporťáku?
Někde jsem četla, že jim ve sporťáku děti sjíždějí, někde s tím nemají problém vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.6.11 11:31
MMartina1 píše:
možná proto, že už jezdí ve sporťáku a tam se to tak nepozná.

jj, ja u mamky davam jeste korbu a dle mne to trochu nakloneny je… (teda ne tolik jako u Bebky, ale trochu z kopce to je, to musim uznat)

• Citovat
  • Upravit
17984
12.6.11 16:52

Dvakrat mi menili podvozek,nakonec
uz to bylo celkem rovne.
Ale asi se to fakt nejak vykloktava,protoze
ten jejich pujcenej podvozek byl
nejhorsi :roll:
Uz vidim,jak na to budu zase nadavat,az budu
mit druhyho chovance,jestli teda budu mit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
12.6.11 17:04

ahojte, hluboká korbička mi taky padala směrem dolů.. šli jsme to reklamovat, když měl malý dva měsíce. dostali jsme nový podvozek. dva měsíce na to se mi „seklo“ nastavení madla, nešlo to zabloknout.. opět výměna podvozku… do třetice se mi porouchala aretace dole-u urbana ridera, to nám jen prohodili náhradní díly.. doufám, že na druhé mládě to bude ještě v cajku a schopné.
u té padající korbičky mě nejvíc štvalo to, jak to šlo těžko sundat dolů, musela jsme používat obě ruce a nadzvedávat si to.. rozkládali jsme to co chvíla do auta.
byla jsem dost překvapená, přišlo mi to dost porucové…a ještě s každou reklamací 60 km tam a 60 zpět… pak to zase vyzvedávat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.6.11 18:09

to s těma nakloněnýma korbama je fakt zvláštní. Asi to bude úskalí Urbana stejně jako kmitající kolečka u 4R. Zrovna jsem viděla nějaký inzerát, kde mamina prodávala UR s hlubokou, taky nakloněné až nezdravě, jsem si vzpomněla na Bébku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.6.11 19:01

Ja to budu muset podeprit tyckou,az to budu chtit prodavat a budu
to fotit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.6.11 20:05

Bebko :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.6.11 20:14

Martooni, nevim to presne, ale myslim, ze rozdil je ve svech a vzoru vnejsiho materialu, kdyz se to sije. Ja mam korbicku v active champagne a v obchode jsme to s prodavackou porovnavali s cargo grey a ono je taky rozdil v matrialu uvnitr. Vnitrek active je na dotek vic jako bavlna, cargo bylo tusim takove sustakovite, nebo jak bych to popsala…Team nevim jakej je na dotek.

Jinak mafina to tu davneji vysvetlovala, jen nevim, kolik stran dozadu to najdes :wink: .

Příspěvek upraven 12.06.11 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.6.11 21:09

Ahoj holky, před časem jsem si tu stěžovala jak mi brkají přední kolečka u 4R.Kočárek jsme úspěšně vyreklamovali.Prodavač nám k tomu řekl, že se to u koleček stává- jak se najíždí a sjíždí z obrubníků…No myslela jsem si o tom svoje - přeci za takový peníze to musí vydržet víc než necelý rok ježdění! No, zatím to drží dobře, uvidíme časem, ještě máme rok záruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.6.11 21:14

jakože brkají - kmitají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.6.11 00:14

MMartoni, pokud budete mít říjnové mimčo, tak se velikosti korbičky Mutsy vůbec neboj. Já mám Štěpánka 28. září a vešel by se mi ještě teď (8 měsíců, 7,55 kg, 71 cm), ale už od března prostě v hluboké korbičce nechtěl být, ve sporťáku má větší rozhled a je spokojenější. Záleží samozřejmě na fusaku. Já můžu jen doporučit Aesthetic - vešli jsme se v něm úplně v pohodě a je krásně měkoučký a nezabere tolik místa jako Emitex. Origo klasik je přece jen trochu tenký na nějakou pořádnější zimu a Eskimo je zase na můj vkus neskladný - je přece jen ušitý z toho samého materiálu, jako kočárek a to je dost tuhá neskladná látka. To můj Aesthetic je měkoučký a nezabere žádné místo, přitom je extrémně teplý. Je sice dražší, ale je fakt super. JInak holky si hodně chválí také Lodger, ale s tím zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí