Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTady jsem zkusila připnout pouze clonu bez boudičky, ale dá se tak použít pouze pro mrňousky, kteří sedí a společně se slunečníkem pokud by chtěl spát.
…a tady jak jsem vyřešila sklouzávání potahu. Trochu se posouvá i tak, ale podstatně méně. ![]()
No našla jsem tady kousek od nás duši za 60,– tak dáme rovnou novou. Ta prasklá mi příjde už nějaká zteřelá ![]()
tAK TO JO, TO BYCH VZALA ROVNOU DVĚ…
Tý jo, na MMB je UR se světlou koženou rukojetí…jsem ani netušila, že se tahle kombinace prodávala ![]()
ssisley, ty jsi koumák
. Já musím na ten potah taky něco vymyslet, ale pásy musím zachovat, mé dítě, ač 10 měs. a kousek by mi jinak vyskočilo.
Jinak mě ten podvozek vyhovuje čím dál tím víc. Ze začátku jsem teda prudila fest, ale tím přechodem na sporťák se ty jízdní vlastnosti výrazně zlepšily. Už dáváme i jízdu po trávě a po polňačce. Samože UR z toho nikdy nebude, co se terénu týče.
MMartina1 píše:
ssisley, ty jsi koumák. Já musím na ten potah taky něco vymyslet, ale pásy musím zachovat, mé dítě, ač 10 měs. a kousek by mi jinak vyskočilo.
Jinak mě ten podvozek vyhovuje čím dál tím víc. Ze začátku jsem teda prudila fest, ale tím přechodem na sporťák se ty jízdní vlastnosti výrazně zlepšily. Už dáváme i jízdu po trávě a po polňačce. Samože UR z toho nikdy nebude, co se terénu týče.
ahoj holky,jinak všem dekuji za rady.dekuji,že tu píšeš,jak ti vyhovuje podvozek.ja se rozhodla pro urbana,ale zase jak jsem videla 4 ridra tady ty fotky tak ho chci vic.jediny duvod,proč jsem chtela urbana je ten,že ho tu nikdo nema,ale ridra joooo.ale bydlet ve velkym meste tak tam nenajdu jediny kočarek,ktery by nikdo nemel tak na to kašlu a pujdu do ridra.už se těšim.na malou jsem mela stejny druh podvozku a velka spokojenost,aretovaci kolečka me maximalne vyhovovala a i ve sněhu super.věřim,že to bude to stejny.za měsic je muuuuuj.zase se ozvu.a rozhodla jsem se pro tašku na kočarek až dyl,necham si ušit stejnou s vložkou a radeji si koupim ten box misto košiku a nakupni koš.
mejte se
![]()
no jo, když s těma kočárama, to je takový dilema
. S nákupním košem budeš určitě spokojená, s určitým omezením ho využiješ i ke sporťáku, jenom se dobře trefit mezi ty háky
. A s přebalovací taškou, jak píše Mafi, není vůbec kam spěchat. To je jen otázka osobní potřeby.
Já prcka přidělávám od začátku pouze za ty spodní a dávám před něj madlo, takže jsem vrchní stejně nevyužívala spíše mi zavázely. Ale kdo ví jak to bude zase za pár týdnů že? ![]()
ja ty vrchni popruhy taky nikdy nevyuzila…uz jsem i premyslela ze to ustrihnu
…porad zavazi. a prebalovaci taska…ja si ju treba koupila a nikdy nevyuzila…a to jsem s malou jezdila na celodeni vylety uz kdyz byla uplne cerstva…ja proste s sebou nic nepotrebuju
![]()
závidím, já kdybych ho nepřikurtovala, tak mi vyleze. Už i v popruzích má tendence se přetáčet na bok, když ho nepřikurtuju, tak si stoupne, opře se o boudu a skáče, bouda se mu samozřejmě, jak ji drží, zavře, to ho položí na madlo, a tak různě jezdíme…
Já jsem vrchní popruhy taky nikdy nevyužila
má před sebou madlo nebo pultík a nikdy se nesnažil vylézt,
na funseatu je používám, ale jinak ne.
Ale už se naučil nalézat sám do kočárku ![]()
Holky ty vrchní popruhy se daj oddělat.Když vzadu rozepnete potah,tak si tam povolíte tu koncovku otočíte na placato a prostrčíte dírou ven ![]()
Taky mi překáželi,tak je tam nemám ![]()
MMartina1 píše:
ježiši, já jsem tu snad jediná, která to děcko poutá![]()
ja taky ![]()