Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
18.5.11 22:37

Mooch, nějak to jde, já na polském aukru kdysi viděla prodávat Urbanridera s brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.5.11 22:45

ja taky videla urbana s brzdou…ja snad nekde i videla primo prodavat pridavnou brzdu ke kocarum..jako set. ale uz teda nevim nevim…ja se toho nakonec vzdala…manzel kdyz na to koukal tak taky tvrdil ze se mu to nepozdava ze by to tam dostal :nevim: ale teda nezkousel to… ale videla jsem to na bruslici stezce v brne na kocaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.5.11 23:23

No tak on jako říkal, že by to šlo, ale s jinejma kolečkama. Jsem přemejšlela, jestli ty kolečka na 4ridera, jak nejsou vypletený, by na to nešly. Teda oni by na to šly - zadní z 4R dát dopředu na UR. Ale jestli maj dostatečně širokou tu plošku na brždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.5.11 23:27

koukám na tu brzdu
http://www.tym.automm.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
19.5.11 07:44

Já mám pocit,že starý mutsyny se s brzdou dělaly :think: nevím proč od toho upustili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.5.11 10:21
mooch píše:
koukám na tu brzdu
http://www.tym.automm.cz/?…

co zavolat do libfinu jestli neporadi co tam jde? treba budou vedet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
19.5.11 17:28

Ahoj holky, opět jsem se mezi vás po nějaké době vetřela, ale jste zkušené a určitě mi poradíte. Po netu jsem si od paní koupila sport.nástavbu, sice ještě nepoužitou v krabici, ale nebyl tam návod…ne že bych byla takové defo, ale údajně se dá na sportu (cargo) polohovat hloubka sedu a netuším zatím kde by se to mělo provádět :nevim: Jinak do lehu to asi úplně nejde sklopit, co?
Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.5.11 10:48

Holky, ještě další prosba, k čemu slouží tyhle „háky“ pod držákem na nohy ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.5.11 10:51

A ještě jeden dotaz, snad posledni :roll: K čemu se používá tohle zboku sedačky? Dá se to kolečko zmáčknout a otočit, zdá se mi jako by se zvětšil a zmenšil kočárek…že by ta úprava hloubky sedu?? Je tam psáno large a small…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.5.11 11:30

stredu..kdybys prosla 10 stran dozadu tak to tam najdes…stejny otazky se resi porad dokola :wink: …jo to kolecko je hloubka sedu…pak se to dotahuje jeste zespodu tim suchacem…a ty haky jsou na to aby to slo slozit kdyz se jezdi po smeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.5.11 13:58

Já se moc omlouvám, ale nemohla js všechny stránky projet, klikala js náhodně a nenašla jsem to. Tak díky moc za radu…já jsem k tomu neměla návod a než něco nedej bože zlomit nebo špatně používat, tak mám pusu, se raděj zeptám..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.5.11 21:37

Taky moc prosím zkušené mutsíkářky o radu. Prodala jsem korbičku team green, která byla suprovní, velká, jezdili jsme v ní v pohodě do 7 měsíců. Pro své druhé dítko bych chtěla změnu barvičky a líbila by se mi čokoládově hnědá. Jenže já nikdy žádné barvy (krom té mé zelené) nikdy neviděla naživo, neb jsme vše objednávali po netu :) No a mám v tom děsný hokej, když se kouknu na mimibazar, tak se mi zdá čokoládová Coffee, Coffee brown, dokonce i Active black no a když se dívám na Babypark, tak je tam Team brown a Cargo chocolate. Jenže o pár stránek zpátky se v této diskusi píše, že korbičky Cargo jsou užší. Navíc mám pocit, že tam má mamina Cargo grey a také píše o čokoládové (ale asi v tom mám hokej). Můžete mi prosím poradit tu nejlepší čokoládovou? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.5.11 06:52

Ja mam Active Coffee,ma v sobe bilou nit,ted se mi hodne libi
ta teamova hneda, cargo jsem nevidela.

Jinak zdravim :mavam:
Boudicka je kvuli rozbitym vypinacim patentum na reklamaci
a zachranil me ten slunecnik :palec:
Tak uz jsem opravdu reklamovala kazdy kousek :mrgreen: :roll:
Jo a plastenku mi kvuli svu vymenili,vzala jsem si tu mensi,jsem
rada,je skladnejsi,levnejsi,myslim,ze staci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.5.11 20:02

Lences, Cargo chocolate má uvnitř boudičky takovou blankytně modrou barvu a Team Brown, který mám já, má uvnitř takovou hodně světloučkou bílou kávu. Cargo a Team se ještě odlišuje designem. Team Brown už se prodává nějaký ten rok, já ho mám z roku 2009 a Cargo chocolate je novinka letošního roku. http://www.detske-kocarky.cz/…y--3950.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.5.11 19:25

Vložka do kočárku

Holky, vím, že se to tady řešilo, ale prosím o osobní zkušenost. Se kterou vložkou jste spokojené? Od Pimkie? Myslím, že Mikitaa psala, že se šisuje. Nebo s nějakou jinou z MMB…? Díky moc. Je to stále dokola :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí