Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
10.5.11 22:29
mikitaa píše:
jinak gesslein vs. mutsy…taktez nemam vyzkouseno…vychytavek ma urcite vic ja mutsyna…nicmene ten kocar je straaaasne skaredej :mrgreen:

mě to nepřijde tak strašný, jasně, Mutsy je „čisťoučkej“, ale kamarádka těhule si koupila právě F4 a zdá se mi hezká - tady mám tři fotky - bohužel foceno mobilem - kvalita děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.5.11 22:43

rybko tento neni tak spatnej..ma i tu korbicku peknou…ale ten F6 tam je toho na me proste moc..fakt sama trubka a sama latka :-) http://www.ffi-kocarky.cz/…912000kw.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.5.11 22:54

mikitaa naprostý souhlas, já tomu říkám sportovní taška na kolečkách - mě se prostě děsně nelíbí, když ten kočárek vypadá jako ta sportovní prošívaná taška na basket. Dokonce i Teutonie mi ji připomíná (samo sporťák). Mutsy byl jeden z mála sporťáků, který se mi prostě líbí. A plandající boudička mi tedy vůbec nevadí, naopak. Líbí se mi, že tak jako dotvoří ten kočárek a není to jen placka, když je v sedu.
Naštěstí co člověk, to názor a jiný vkus a díky tomu je svět tak pěkně barevnej a každej si najde to své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.5.11 09:12
mikitaa píše:
rybko tento neni tak spatnej..ma i tu korbicku peknou…ale ten F6 tam je toho na me proste moc..fakt sama trubka a sama latka :-) http://www.ffi-kocarky.cz/…912000kw.jpg

ty jo 8-o , tak tenhle kočár jsem nikde neviděla a asi kdyby jo, tak si ho spletu s Firkonem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.5.11 09:54

mě to ve sporťáku nepřijde tak tragický, ale tož je to tak jak psala Mafi, co člověk to názor. K vložným taškám mám odpor, ale dělají je i v hlubokých korbách - tohle je podvozek Future, nemá přehazovací rukojeť, ale jinak všechny vychytávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.5.11 09:58

přidávám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.5.11 11:46

přijde mi to jako kdyby sprskli Teutonii s Mutsynou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.5.11 11:49
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
11.5.11 15:17

ahoj, dloooho jsem tu nebyla. :-)

jdu si pro radu a typy :-)

určitě jste o tom diskutovali, ale nedám to pročíst celých 365 stránek zpětně, tak se ptám znovu.

máte některá pro mutsy easy urban rider takovou tu destičku na ježdění dětí, která se přidělá někam na spodek kočárku?? jde mi o to, že v září máme mít druhé mimčo a pak budu muset staršího vozit do školky. ono se to dá i dojít, pro dospěláka, který jde normálně je to na 15 minut, ale s malým, který cestou sbírá kdeco a kochá se vším, by to bylo na dýl… ještě jsem si nevolala do obchodu. asi to bude specoš jen na mutsy konstrukci kvůli těm páčkám na otáčení a brzdu.

díky za váš čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
11.5.11 15:54

už jsem si to vygooglila, brzo to objednám. kdo to máte, jak jste s tím spokojené??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.5.11 19:49

prosimte mmarti,co je to na fotce za kočárek.mě se docela libi?????dekuji muci kde ho najdu,diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.5.11 19:55

už jsem ho našla,sportak děs.dekujiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.5.11 22:11

no mě ten s tou kulatou střecou nepřijde tak hrozný, podvozek stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.5.11 10:32

Holky, včera jsem v Malvíku koupila JJCole úchyty na tašku a jsou super. Poprvé mi taška nesjíždí dolů po madle. Tedy ještě jsem s tím nebyla venku, protože Štěpánek má horečku, ale doma s tím různě popojíždím a prudce brzdím a taška poříd visí jako přibitá. Nehledě na to, že to moc hezdy vypadá, tak cocoa barva ke kočárku v Active Coffe barvě a černé tašce je nádherná. A narozdíl od toho originálu na tašce DM to půjde velmi lehce sundat. Takže kdo sháníte něco co drží, doporučuji.
Jinak koukala jsem po barvičkách a z nové kolekce se mi líbila ta Cargo taková ta petrolejov+ě modrá, někdo ji tu máte. Ta je tedy opravdu moc hezká na sporťák. Na hlubokou je to na můj vkus moc tmavé. No a pak tam měli takovou Team modrou, snad to nebyla ta Carribean. Neměla jsem to čas studovat, protože mi mimčo s manželem spalo v autě, ale jestli to tedy byla ona, tak jsem velmi zklamaná. Jinak mě žádná z těch nových barev nezaujala…
Nakupovala tam zrovna Agáta Hanychová s maminkou, ale kolem Mutsyny se netočily, tak asi budou mít jiný kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.5.11 10:44

ccc..neví co je dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie