Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.5.11 07:52

no jasneeee, ona ta taska patri na podvozek a ne na rukojet…na tom podvozku podle fotek v galerii je opravdu krasna, strasne ke kocarku pasuje, ja ji dala automaticky na rukojet a bylo to dost hrozny a navic prekazela. Rikala jsem si, ze neni mozny, ze by to bylo tak nedomysleny… :zed: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.5.11 08:52
millu a Sara píše:
no jasneeee, ona ta taska patri na podvozek a ne na rukojet…na tom podvozku podle fotek v galerii je opravdu krasna, strasne ke kocarku pasuje, ja ji dala automaticky na rukojet a bylo to dost hrozny a navic prekazela. Rikala jsem si, ze neni mozny, ze by to bylo tak nedomysleny… :zed: :dance: :dance: :dance:

:lol: :lol: ona tam, na ten podvozek, ale nepatří, to je jenom super vychytávka. Stejně to takhle jde praktikovat jenom když je kočár proti směru nebo hlubokej, pak už musí na rukojeť. Já tu origoš tašku vozím jenom v krajním případě, jako k doktorce a na návštěvy, ale musím říct, že jak se odepne ten boční rozšiřovací zip, tak do ní dám fakt všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.5.11 10:10
MMartina1 píše:
millu a Sara píše:
no jasneeee, ona ta taska patri na podvozek a ne na rukojet…na tom podvozku podle fotek v galerii je opravdu krasna, strasne ke kocarku pasuje, ja ji dala automaticky na rukojet a bylo to dost hrozny a navic prekazela. Rikala jsem si, ze neni mozny, ze by to bylo tak nedomysleny… :zed: :dance: :dance: :dance:
:lol: :lol: ona tam, na ten podvozek, ale nepatří, to je jenom super vychytávka. Stejně to takhle jde praktikovat jenom když je kočár proti směru nebo hlubokej, pak už musí na rukojeť. Já tu origoš tašku vozím jenom v krajním případě, jako k doktorce a na návštěvy, ale musím říct, že jak se odepne ten boční rozšiřovací zip, tak do ní dám fakt všechno.

Marti a proc tam jsou teda vzadu ty prezky? ja si myslim, ze je to tak vymysleny…

• Citovat
  • Upravit
8.5.11 12:26

no ona tam asi fakt nepatri na ten podvozek, protoze teoreticky tam nejde uchytit, musi se ty prezky malinko poposit aby to dosahlo na ten bocni ram. teda ja to tak udelam. ale moc tam pasuje, je to dobra vychytavka. jinak by byla fakt strasne neprakticka na ty rukojeti…to bych asi vubec nepouzivala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.5.11 12:37
Anielkha píše:
MMartina1 píše:
millu a Sara píše:
Marti a proc tam jsou teda vzadu ty prezky? ja si myslim, ze je to tak vymysleny…

myslíš na té tašce? No za ty se to nacvakne na rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
8.5.11 12:38
millu a Sara píše:
no ona tam asi fakt nepatri na ten podvozek, protoze teoreticky tam nejde uchytit, musi se ty prezky malinko poposit aby to dosahlo na ten bocni ram. teda ja to tak udelam. ale moc tam pasuje, je to dobra vychytavka. jinak by byla fakt strasne neprakticka na ty rukojeti…to bych asi vubec nepouzivala :roll:
Že, jo?! Já ji použila párkrát a koupila si jinou …a stejně jsem nejvíc používala koš . Tašku tak k dr.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.5.11 13:37
MMartina1 píše:
Anielkha píše:
MMartina1 píše:
millu a Sara píše:
myslíš na té tašce? No za ty se to nacvakne na rukojeť.

8-o tak to mi nejde… to madlo je na to moc siroky…

ale uznavam, jestli to patri na madlo, tak je ta taska fakt na nic :) ale takhle jak ji davam dolu, nedam na ni dopustit, skvele se i sklada s podvozkem do auta :)

fakt jsem myslela, ze to patri dolu, tam mi to jde nacvaknout krasne, ale musim to nacvaknout na spravnou tycku :)

• Citovat
  • Upravit
59
8.5.11 14:08

Holky, poctivě jsem vás dočetla, moc děkuji za odpovědi na velikost sportovní sedačky a jsem pevně rozhodnutá, v pondělí jdu do obchodu kočárek objednat. Budu objednávat 4 rider, nafukovací kola, kožená rukojeť. Barva je zatím velký problém, podle jejich stránek se nemůžu rozhodnout, tak snad budou mít v obchodě nějaký katalog, nejspíš vyberu modrou nebo sv.šedou, ale to ještě dopiluju v pondělí. Ovšem teď se tak dívám na pláštěnky, originál stojí snad 900,– a to se mi opravdu dávat nechce, je možné koupit nějakou jinou, třeba Emitex nebo podobně? Nánožník kupovat nebudu, přebalovací tašku taky ne, protože jsem ji nevyužila ani u hlubokého kočárku. Poraďte, co bych ještě tak měla řešit? Vlastně, ještě jsem někde v diskuzi narazila na různé druhy materiálu, ze kterého je korba kočáru ušitá, jak je to? Co je lepší na údržbu? Moc dík za případné odpovědi, mějte se a kočárkům zdar! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.11 15:19

na spravnou tycku? co mas za podvozek? ja mam 4 rider a tam prave u podvozku zadna tycka na tu tasku neni, proto musim ty prezky poposit, aby se daly zapnout okolo bocniho ramu. Jinak kocarek je to krasnej, prisel mi minulej tyden, miminko se narodi ve stredu (planovany CS kvuli KP) tak zatim furt jen prehazuju hlubokou korbu a autosedacku a nemuzu se vynadivat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.5.11 16:51
millu a Sara píše:
na spravnou tycku? co mas za podvozek? ja mam 4 rider a tam prave u podvozku zadna tycka na tu tasku neni, proto musim ty prezky poposit, aby se daly zapnout okolo bocniho ramu. Jinak kocarek je to krasnej, prisel mi minulej tyden, miminko se narodi ve stredu (planovany CS kvuli KP) tak zatim furt jen prehazuju hlubokou korbu a autosedacku a nemuzu se vynadivat :-))

UR :) tak to bude ono :)

• Citovat
  • Upravit
3513
8.5.11 17:59
Tasta píše:
Holky, poctivě jsem vás dočetla, moc děkuji za odpovědi na velikost sportovní sedačky a jsem pevně rozhodnutá, v pondělí jdu do obchodu kočárek objednat. Budu objednávat 4 rider, nafukovací kola, kožená rukojeť. Barva je zatím velký problém, podle jejich stránek se nemůžu rozhodnout, tak snad budou mít v obchodě nějaký katalog, nejspíš vyberu modrou nebo sv.šedou, ale to ještě dopiluju v pondělí. Ovšem teď se tak dívám na pláštěnky, originál stojí snad 900,– a to se mi opravdu dávat nechce, je možné koupit nějakou jinou, třeba Emitex nebo podobně? Nánožník kupovat nebudu, přebalovací tašku taky ne, protože jsem ji nevyužila ani u hlubokého kočárku. Poraďte, co bych ještě tak měla řešit? Vlastně, ještě jsem někde v diskuzi narazila na různé druhy materiálu, ze kterého je korba kočáru ušitá, jak je to? Co je lepší na údržbu? Moc dík za případné odpovědi, mějte se a kočárkům zdar! :lol:

Mutsy má ještě neorigoš pláštěnku, nás stála cca 250,–-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.5.11 19:10

MMartina1: Tak to je dobrá zpráva, děkuju. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.5.11 20:15

Tasto, já jsem si nechala na sporťák pláštěnku Emitex Exclusive na malé korbičky, kterou jsem koupila na hlubokou korbu a sedí jako ulitá. I když ta Emitex Maxi by možná seděla jneštzě op trochu lépe. Kamarádka tady z diskuse má tu drahou origo a spolu jsme zmokli v lese a říkala, že dost lituje, že za ni ty peníze dala, když viděla ti mou. Narozdíl od té origo levné ta Emitexová má i okýnko, do kterého neprší viz foto. Navíc se vejde do malé kapsy v košíku (na Urbanu) a to i se skládacím deštníkem pro mě :-)
Jinak psala jsem do Emiotexu, která jejich jde podle jejich zkušeností nejlépe na sporťák Mutsy a odpověděli mi že nejlépe sedí Tracking Univerzal. Tak můžeš zkusit také tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.5.11 20:17

Jo a tady je to foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.5.11 20:22

Mafina5: moc díky, to jsem ráda, že to jde vyřešit, koupím Emitex :lol:

A teď už bych jen potřebovala poradit, který typ materálu je nejlepší :Active, Cargo nebo Team? Ale tak trochu doufám, že všechny budou dostatečně trvanlivé, omyvatelné,… přeci jenom to má určitě Mutsy vychytané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí