Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
12.5.11 10:54

jo, úchyty máme JJ a jsou super a já jsem držitel té petrolejové. Je to tak jak říkáš, na hlubokáči jsem z té barvy byla na veletrhu úplně zklamaná, ale na sporťáku vypadá dobře. No, mě se ještě líbí ta čokoláda, kdyby ji tehdy měli na skladě, tak jdu asi do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.5.11 11:00

Mafi: Ja ty uchyty mam taky, nevim, jak mas madlo, ale po kozenem mi docela sjizdi :-?

• Citovat
  • Upravit
5352
12.5.11 11:22

Ani, neděs mě :zed: Ale i kdyby sjížděly, tak mi vyřešily aspoň to, že budu tašku moci jednoduše odendávat. Je třeba v tom vždy vidět něco pozitivního.
Holky a máte jue jen hnědé. Měě v malvíku tvrdili, že se dělají jen hnědé a to se mi nezdá. Ale je pravda, že k mému kočárku se to hodí, takže to neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.5.11 11:29
Mafina5 píše:
Ani, neděs mě :zed: Ale i kdyby sjížděly, tak mi vyřešily aspoň to, že budu tašku moci jednoduše odendávat. Je třeba v tom vždy vidět něco pozitivního.
Holky a máte jue jen hnědé. Měě v malvíku tvrdili, že se dělají jen hnědé a to se mi nezdá. Ale je pravda, že k mému kočárku se to hodí, takže to neřeším…

ja mam ty graphite… http://www.malvik.cz/…k-taskam-2ks

Treba to bude u tebe jinak, ja to vyresila, ze mam ten Cups´N Cool a ten uchyt mam mezitim… ale tasku tam mam jen obcas, mozna to sjizdi, protoze na nem nic nemam… to by mohlo byt ono!

• Citovat
  • Upravit
26653
12.5.11 19:22
MMartina1 píše:
no mě ten s tou kulatou střecou nepřijde tak hrozný, podvozek stejný

ahojky jak jsi dala foto s tou korbičkou tak se mi taky libi,ale našla jsem jen ten s vložnou taškou a sportak děs.nevim,jak vypada sportak u toho s pevnou korbou,nikde jsem ho neobjevila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.5.11 19:45
mucinka2 píše:
MMartina1 píše:
no mě ten s tou kulatou střecou nepřijde tak hrozný, podvozek stejný
ahojky jak jsi dala foto s tou korbičkou tak se mi taky libi,ale našla jsem jen ten s vložnou taškou a sportak děs.nevim,jak vypada sportak u toho s pevnou korbou,nikde jsem ho neobjevila :think:

ten sporťák je stejnej, akorát mají několik druhů stříšek a polstrů. Jinak ty fotky s tou vložnou taškou jsou fakt děsný.
Ale jak tady psaly holky, jakože hodně látky na těch sporťácích je :-P. Dá se to různě ale nakombinovat buď s pevným polstrem, nebo vyměnitelným.
Ale uznávám, že prostě čistá linie kočáru to není, takže někomu to prostě může vadit. Asi kdybych se vrátila v čase a vybírala kočár, tak bych o něho taky nezavadila, ale postupem času prostě se mi mění priority co bych osobně já od kočáru potřebovala a co bych oželela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.5.11 20:46
Mafina5 píše:
Holky, včera jsem v Malvíku koupila JJCole úchyty na tašku a jsou super. Poprvé mi taška nesjíždí dolů po madle. Tedy ještě jsem s tím nebyla venku, protože Štěpánek má horečku, ale doma s tím různě popojíždím a prudce brzdím a taška poříd visí jako přibitá. Nehledě na to, že to moc hezdy vypadá, tak cocoa barva ke kočárku v Active Coffe barvě a černé tašce je nádherná. A narozdíl od toho originálu na tašce DM to půjde velmi lehce sundat. Takže kdo sháníte něco co drží, doporučuji.
Jinak koukala jsem po barvičkách a z nové kolekce se mi líbila ta Cargo taková ta petrolejov+ě modrá, někdo ji tu máte. Ta je tedy opravdu moc hezká na sporťák. Na hlubokou je to na můj vkus moc tmavé. No a pak tam měli takovou Team modrou, snad to nebyla ta Carribean. Neměla jsem to čas studovat, protože mi mimčo s manželem spalo v autě, ale jestli to tedy byla ona, tak jsem velmi zklamaná. Jinak mě žádná z těch nových barev nezaujala…
Nakupovala tam zrovna Agáta Hanychová s maminkou, ale kolem Mutsyny se netočily, tak asi budou mít jiný kočárek…

Agáta neví,že nejlepší kočárek je Mutsy… :-P ,chtěla jsem se zeptat na origoš tašku k mutsy,já ji mám,je moc hezká,vychytaná,spousta kapsiček,i velikostně se mi líbí,jediný problém s ní mám,že když ji přidělám na madlo,tak velice divně visí,špatně se do ní leze,tak nevím,zda nedělám něco špatně,nebo jestli má být upevněná jinde?nebo jinak?nevím,kdo ví,napište mi pls,díky moc.g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.5.11 23:08

Koukni do fotek, Anielkha sem dávala foto, kde to má někdo upevněné na tom stříbrném stupátku. Dá se to tak použít na hlubokáč a na sporťák proti směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.5.11 11:08

mám otázku, vy co jezdíte už po směru, jak se skládá podvozek se sedačkou - UR? Musím mít sundané madlo a boudu? V jaké poloze musí být opěradlo? ( leh - sed )Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
13.5.11 11:18
rybkabezvody píše:
mám otázku, vy co jezdíte už po směru, jak se skládá podvozek se sedačkou - UR? Musím mít sundané madlo a boudu? V jaké poloze musí být opěradlo? ( leh - sed )Dík :kytka:

Nemusíš mít sundané madlo ani boudu a se sedem a lehem jsi mě dostala - už jen sedíme :mrgreen: , takže v sedě se určitě složit dá a když tak přemýšlím , tak i v leže. Ale pozor nejde to s velkým košem. Ten sundavám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.5.11 11:23

jj :lol: to mi došlo :lol: já se jen bojím že za to nějak víc zaberu a s mojí smůlou něco zlomím :roll: Děkuju, tak snad to dám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.5.11 11:27
Ráďa69 píše:
rybkabezvody píše:
mám otázku, vy co jezdíte už po směru, jak se skládá podvozek se sedačkou - UR? Musím mít sundané madlo a boudu? V jaké poloze musí být opěradlo? ( leh - sed )Dík :kytka:
Nemusíš mít sundané madlo ani boudu a se sedem a lehem jsi mě dostala - už jen sedíme :mrgreen: , takže v sedě se určitě složit dá a když tak přemýšlím , tak i v leže. Ale pozor nejde to s velkým košem. Ten sundavám.

sel mi slozit i v leze :)

• Citovat
  • Upravit
3112
13.5.11 11:33

A mě teda jde složit i s košem,samozřejmě prázdným :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
13.5.11 11:46
pate81 píše:
A mě teda jde složit i s košem,samozřejmě prázdným :-D

No , to asi jo, ale to já tedy nikdy nemám :mrgreen: , pokud bych měla , tak ho nechám doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.5.11 12:19

Složit jde se vším včetně nánožníku a kupodivu se mi tak vejde i do našeho minikufru, jen sluneční clonu musím sundat, ta už z kufru vyčuhuje :-)

Jinak někdo jste tu psal, že přes tu clonu, co mám, mimčo nevidí ven a řve, takže budete kupovat novou… Já ji koupila právě proto, že jde nasadit jak jako napůl a tím jen prodlouží stříšku. Když mi mimčo leží, tak se mi nestalo, že by s takto napůl nasaznou clonou do obličeje sluníčko svítilo, jen výjimečně pozdě k večeru (to dávám clonu dolů)… viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí