Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjo, úchyty máme JJ a jsou super a já jsem držitel té petrolejové. Je to tak jak říkáš, na hlubokáči jsem z té barvy byla na veletrhu úplně zklamaná, ale na sporťáku vypadá dobře. No, mě se ještě líbí ta čokoláda, kdyby ji tehdy měli na skladě, tak jdu asi do ní.
Mafi: Ja ty uchyty mam taky, nevim, jak mas madlo, ale po kozenem mi docela sjizdi ![]()
Ani, neděs mě
Ale i kdyby sjížděly, tak mi vyřešily aspoň to, že budu tašku moci jednoduše odendávat. Je třeba v tom vždy vidět něco pozitivního.
Holky a máte jue jen hnědé. Měě v malvíku tvrdili, že se dělají jen hnědé a to se mi nezdá. Ale je pravda, že k mému kočárku se to hodí, takže to neřeším…
Mafina5 píše:
Ani, neděs měAle i kdyby sjížděly, tak mi vyřešily aspoň to, že budu tašku moci jednoduše odendávat. Je třeba v tom vždy vidět něco pozitivního.
Holky a máte jue jen hnědé. Měě v malvíku tvrdili, že se dělají jen hnědé a to se mi nezdá. Ale je pravda, že k mému kočárku se to hodí, takže to neřeším…
ja mam ty graphite… http://www.malvik.cz/…k-taskam-2ks
Treba to bude u tebe jinak, ja to vyresila, ze mam ten Cups´N Cool a ten uchyt mam mezitim… ale tasku tam mam jen obcas, mozna to sjizdi, protoze na nem nic nemam… to by mohlo byt ono!
MMartina1 píše:
no mě ten s tou kulatou střecou nepřijde tak hrozný, podvozek stejný
ahojky jak jsi dala foto s tou korbičkou tak se mi taky libi,ale našla jsem jen ten s vložnou taškou a sportak děs.nevim,jak vypada sportak u toho s pevnou korbou,nikde jsem ho neobjevila ![]()
mucinka2 píše:MMartina1 píše:ahojky jak jsi dala foto s tou korbičkou tak se mi taky libi,ale našla jsem jen ten s vložnou taškou a sportak děs.nevim,jak vypada sportak u toho s pevnou korbou,nikde jsem ho neobjevila
no mě ten s tou kulatou střecou nepřijde tak hrozný, podvozek stejný
ten sporťák je stejnej, akorát mají několik druhů stříšek a polstrů. Jinak ty fotky s tou vložnou taškou jsou fakt děsný.
Ale jak tady psaly holky, jakože hodně látky na těch sporťácích je
. Dá se to různě ale nakombinovat buď s pevným polstrem, nebo vyměnitelným.
Ale uznávám, že prostě čistá linie kočáru to není, takže někomu to prostě může vadit. Asi kdybych se vrátila v čase a vybírala kočár, tak bych o něho taky nezavadila, ale postupem času prostě se mi mění priority co bych osobně já od kočáru potřebovala a co bych oželela.
Mafina5 píše:
Holky, včera jsem v Malvíku koupila JJCole úchyty na tašku a jsou super. Poprvé mi taška nesjíždí dolů po madle. Tedy ještě jsem s tím nebyla venku, protože Štěpánek má horečku, ale doma s tím různě popojíždím a prudce brzdím a taška poříd visí jako přibitá. Nehledě na to, že to moc hezdy vypadá, tak cocoa barva ke kočárku v Active Coffe barvě a černé tašce je nádherná. A narozdíl od toho originálu na tašce DM to půjde velmi lehce sundat. Takže kdo sháníte něco co drží, doporučuji.
Jinak koukala jsem po barvičkách a z nové kolekce se mi líbila ta Cargo taková ta petrolejov+ě modrá, někdo ji tu máte. Ta je tedy opravdu moc hezká na sporťák. Na hlubokou je to na můj vkus moc tmavé. No a pak tam měli takovou Team modrou, snad to nebyla ta Carribean. Neměla jsem to čas studovat, protože mi mimčo s manželem spalo v autě, ale jestli to tedy byla ona, tak jsem velmi zklamaná. Jinak mě žádná z těch nových barev nezaujala…
Nakupovala tam zrovna Agáta Hanychová s maminkou, ale kolem Mutsyny se netočily, tak asi budou mít jiný kočárek…
Agáta neví,že nejlepší kočárek je Mutsy…
,chtěla jsem se zeptat na origoš tašku k mutsy,já ji mám,je moc hezká,vychytaná,spousta kapsiček,i velikostně se mi líbí,jediný problém s ní mám,že když ji přidělám na madlo,tak velice divně visí,špatně se do ní leze,tak nevím,zda nedělám něco špatně,nebo jestli má být upevněná jinde?nebo jinak?nevím,kdo ví,napište mi pls,díky moc.g.
Koukni do fotek, Anielkha sem dávala foto, kde to má někdo upevněné na tom stříbrném stupátku. Dá se to tak použít na hlubokáč a na sporťák proti směru jízdy.
mám otázku, vy co jezdíte už po směru, jak se skládá podvozek se sedačkou - UR? Musím mít sundané madlo a boudu? V jaké poloze musí být opěradlo? ( leh - sed )Dík ![]()
rybkabezvody píše:
mám otázku, vy co jezdíte už po směru, jak se skládá podvozek se sedačkou - UR? Musím mít sundané madlo a boudu? V jaké poloze musí být opěradlo? ( leh - sed )Dík
Nemusíš mít sundané madlo ani boudu a se sedem a lehem jsi mě dostala - už jen sedíme
, takže v sedě se určitě složit dá a když tak přemýšlím , tak i v leže. Ale pozor nejde to s velkým košem. Ten sundavám.
jj
to mi došlo
já se jen bojím že za to nějak víc zaberu a s mojí smůlou něco zlomím
Děkuju, tak snad to dám ![]()
Ráďa69 píše:rybkabezvody píše:Nemusíš mít sundané madlo ani boudu a se sedem a lehem jsi mě dostala - už jen sedíme
mám otázku, vy co jezdíte už po směru, jak se skládá podvozek se sedačkou - UR? Musím mít sundané madlo a boudu? V jaké poloze musí být opěradlo? ( leh - sed )Dík, takže v sedě se určitě složit dá a když tak přemýšlím , tak i v leže. Ale pozor nejde to s velkým košem. Ten sundavám.
sel mi slozit i v leze ![]()
pate81 píše:
A mě teda jde složit i s košem,samozřejmě prázdným
No , to asi jo, ale to já tedy nikdy nemám
, pokud bych měla , tak ho nechám doma ![]()
Složit jde se vším včetně nánožníku a kupodivu se mi tak vejde i do našeho minikufru, jen sluneční clonu musím sundat, ta už z kufru vyčuhuje ![]()
Jinak někdo jste tu psal, že přes tu clonu, co mám, mimčo nevidí ven a řve, takže budete kupovat novou… Já ji koupila právě proto, že jde nasadit jak jako napůl a tím jen prodlouží stříšku. Když mi mimčo leží, tak se mi nestalo, že by s takto napůl nasaznou clonou do obličeje sluníčko svítilo, jen výjimečně pozdě k večeru (to dávám clonu dolů)… viz foto