Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
24.5.11 20:08

Ahoj, no my jsme tohle taky řešili.Měli jsme jedno kolečko taky pěkně ohnuté - v obchodě nám řekli, že na reklamaci to není, že jsme si to udělali sami.Koupili jsme novou osu - asi za 250kč. No a před nedávnem jsme to měli zase křivo. :cert: Jde to ale srovnat, ten materiál je tam strašně měkkej… :-( Ale teď jestli půjdu kočár reklamovat kvůli těm vibrujícím kolům, tak jim to tam řeknu taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.5.11 20:21

Mucinko, já tašku koupila až postupně a ne origo. Mě se ty originální nelíbí. Na první měsíce ji ani nebudeš potřebovat, protože nejspíš na takové výlety, kde bys musela vozit přebalování a kdo ví co ještě s hodně malým prckem nebudeš jezdit. Navíc docela doporučuju koupit jinou korbu a jiný sporťák - jezdit skoro tři roky se stejným kočárkem by mě asi nebavilo. Sporťák navíc můžeš koupit až budeš potřebovat a třeba už bude nová kolekce a kdo ví, co se ti tam bude líbit… A co pak s taškou ke korbě, když bys měla jiný sporťák.
Tak doporučuju, počkat s nákupem, až ji budeš potřebovat. Do té doby uvidíš milion tašek, protože budeš pořád potřebovat něco dokupovat v různých miminkovských obchodech :-) Já ze začátku vozila jen taštičku od nějaké kosmetiky a v tom jednu náhradní plínku, mini balení přebalovacích ubrousků, igeliták na použitou plínku a jednorázovou podložku. Měla jsem to nejdřív na dně malého košíku a pak, když jsem koupila velký koš tak v něm. Doporučuji, kup velký koš hned, protože pod korbou ho využiješ, na každodenní nákupy a tak… Pak ve sporťáku až budeš jezdit proti směru, tak košík budeš muset odložit, protože se do něj nic nevejde a budeš litovat každého dne, kdy sis ho pod korbou neužila. Košík je na Mutsy jedna z nejlepších věcí :-)
Pokud se ti líbí Carribean barva a kdybys uvažovala o jeté korbičce, tak zvaž tu mou. Mám ocean barvu a je myslím na léto lepší (světlejší). Používání na ní není vůbec vidět, je jak nová. Prodávám ji i se slunečníkem, který je úplně nový, nepoužitý. viz MMB zde http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Snad to není nepovolená reklama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.5.11 20:24

Zdravím všechny majitelky mutsíka
mám dotaz trochu mimo mutsy… zajímalo by mě, jestli používáte, nebo uvažujete třeba o používání golfek společně se sporťákem mutsy. Malá má 8 měsíců, s mutsíkem jsme nakonec docela spokojené, jen mě přijde, že v takových horkých dnech jako dneska tam musí být malé šílené horko. Většinou na procházce spí a ta bouda u sporťáku mi prostě přijde strašně neprodyšná. Takže uvažuju o pořízení golfek, ale je to právě jen z tohoto důvodu, neřeším místo v kufru auta, ani skládání, ani jiné důvody proč se pořizují golfky. Tak právě nevím, jestli to má cenu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.5.11 20:34

Hanehe a nepřemýšlelas o koupení sluneční stříšky, tak je otevřená možná až moc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.5.11 20:56

Přemýšlela, ale právě že je otevřená až moc :-(. Taky jsme zrovna dneska zkoušeli slunečník, napadlo mě odendat boudu a jezdit jen se slunečníkum, ale originál neměli (taky bych za něj tisicovku nedala) a ten neorigo nám hned při zkoušení odřel tu tyč u kočáru, na kterou se upíná :-( A taky mě dost lidí od slunečníku odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.5.11 21:09

hm, tak to odvětrání jsem dneska řešila taky. Taky jsem přemýšlela o té sluneční stříšce, ale když slunko svítí z boku, tak si myslím, že je v celku k ničemu. Zkoušela jsem zvednout vzadu tu boudičku, ale moc to nejde, ona je tam vyztužená.
Já teda kupuju golfáče Nunu, jezdíme hodně často na delší trasy, malej už krásně sedí, takže pro nás jednoznačně výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.5.11 21:14

Mutsíku, já mám origo přebalovací tašku, ale kupovala jsem ji až se sporťákem. Dřív se mi do ní nějak nechtělo, ale vozila jsem jinou, taky velkou. Na každodenní ježdění určitě ne, ale jak my pendlujeme ke vzdáleným rodičům a samože k doktorovi, tak se hodila.
Jinak já proti origo tašce nic nemám, máme cargo, ta se mi líbí. Je regulovatelná do šířky zipem, takže k doktorovi ji mám na úzko a když jedeme na návštěvu, tak rozepnu a vejde se mi tam vážně všechno i s hračkama. Jinak já ji na rukojeti nevozím, tam je fakt hrozná, ale využívám nápadu tady holek a vozím ji na tom stupátku a přicvaknuté to mám k těm černým tyčkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
24.5.11 21:24
Mafina5 píše:
Mucinko, já tašku koupila až postupně a ne origo. Mě se ty originální nelíbí. Na první měsíce ji ani nebudeš potřebovat, protože nejspíš na takové výlety, kde bys musela vozit přebalování a kdo ví co ještě s hodně malým prckem nebudeš jezdit. Navíc docela doporučuju koupit jinou korbu a jiný sporťák - jezdit skoro tři roky se stejným kočárkem by mě asi nebavilo. Sporťák navíc můžeš koupit až budeš potřebovat a třeba už bude nová kolekce a kdo ví, co se ti tam bude líbit… A co pak s taškou ke korbě, když bys měla jiný sporťák.
Tak doporučuju, počkat s nákupem, až ji budeš potřebovat. Do té doby uvidíš milion tašek, protože budeš pořád potřebovat něco dokupovat v různých miminkovských obchodech :-) Já ze začátku vozila jen taštičku od nějaké kosmetiky a v tom jednu náhradní plínku, mini balení přebalovacích ubrousků, igeliták na použitou plínku a jednorázovou podložku. Měla jsem to nejdřív na dně malého košíku a pak, když jsem koupila velký koš tak v něm. Doporučuji, kup velký koš hned, protože pod korbou ho využiješ, na každodenní nákupy a tak… Pak ve sporťáku až budeš jezdit proti směru, tak košík budeš muset odložit, protože se do něj nic nevejde a budeš litovat každého dne, kdy sis ho pod korbou neužila. Košík je na Mutsy jedna z nejlepších věcí :-)
Pokud se ti líbí Carribean barva a kdybys uvažovala o jeté korbičce, tak zvaž tu mou. Mám ocean barvu a je myslím na léto lepší (světlejší). Používání na ní není vůbec vidět, je jak nová. Prodávám ji i se slunečníkem, který je úplně nový, nepoužitý. viz MMB zde http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Snad to není nepovolená reklama :-)

dekuju za radu.tak nejak jsem si to myslela.tašku si pak necham ušit na mmb a ten nakupni koš chci taky :mrgreen: tu carribean barvu chci hlavne na korbu a pak uvidim,taky přemyšlim,že nekoupim vše najednou.zatim dekuji.určite se budu hlasit časteji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
24.5.11 21:26

Mafi, ale ty těch přebalovací tašek máš také víc, že? :lol: Já už jsem na čtyřech :roll: a nejvíc využívám košík a síťovku.

Jinak já teda boudu vůbec nenapínám, jedině v případě že mi malá v kočárku usne a to je hodně výjmečně.

Golfky - :mrgreen: - tohle je taková Mutsy/Nuna diskuze - hodně z nás má k Mutsyně další skladnější kočárek :-D

Jinak „ojetou“ korbičku bych koupila zase, ale určitě bych se na ní jela nejdřív podívat, já jsem se takhle vytrestala jak se sporťákem tak hlubokou :zed: a pak stejně koupila nové :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.11 01:48
MMartina1 píše:
hm, tak to odvětrání jsem dneska řešila taky. Taky jsem přemýšlela o té sluneční stříšce, ale když slunko svítí z boku, tak si myslím, že je v celku k ničemu.
ssisley píše:
Máte některá stříšku Mutsy? Dá se k ní připevnit ještě nějaká sluneční clona?

Pardon, moc se sem nedostanu, tak zase o něco později, ale přece :-)
Sluneční stříška se dá docela dobře polohovat, má pohyblivé ty klouby u obou částí stříšky i u nožek, takže jsem nikdy problém se sluníčkem neměla, vždy jsem dokázala nastavit polohu (i když někdy ne až tak estetickou :-) ), ve které byla dcera chráněná, a nikdy jsem nepotřebovala další sluneční clonu. Ale začali jsme sluneční stříšku používat až v době, kdy dceři už bylo něco málo přes rok a nechodili jsme většinou ven v době největších veder, tak nevím, jestli by mi to stačilo i pro menší miminko. Každopádně pod zataženou normální stříškou bylo ve sporťáku příšerné vedro a dusno a dceři z toho bylo špatně.

Dobrou noc :mavam:
Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.5.11 07:28

Emi a polohuje se ta stříška i do boku? Ne jen zepředu do zadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.5.11 08:23
MMartina1 píše:
Emi a polohuje se ta stříška i do boku? Ne jen zepředu do zadu?

Ahoj Martino,

pohybuje se jen zepředu dozadu, ale je ty klouby umožňují každou stranu nastavit do jiné výšky, takže to nahrazuje ten pohyb do stran. Když pak stojíš před kočárkem a díváš se na stříšku, není vodorovně se zemí, ale našikmo. Popsala jsem to dost srozumitelně? Musím běžet, ale po obědě se sem zase dostanu, tak to třeba kdyžtak zvládnu lépe popsat :-)
:mavam:
 Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.5.11 17:33

Já měla od emi půjčenou stříšku na vyzkoušení a přijde mi, když dítě sedí nebo aspoň tak napůl sedí, tak že jde vykrýt jakýkoli úhel(tím způasobem, jak emi popisuje), ale když mi malý leží na té nejnižší poloze, tak samozřejmě zboku svítí. Nicméně na léto počítám, že stříšku koupím, čekám jeeště, jestli nebude nějaká akce, protože tiskara za to dát, to je fakt hodně. Ale mám od pinkie tu látku, ze které mám vložku a chci z toho ušít něco, co půjde pověsit zboku té stříšky tak, aby z toho byla vlastně taková prodyšná boudička a vypadalo to i trochu k světu a nebyla tam připnutá plínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.5.11 18:33

Tak já golfky jsem si pořídila protože hodně popojíždím autem a tak jsem chtěla něco malého skladného k Mutsy a využívám obojí.

Co se týče clony tak já ji používám stejně jako slunečník - tam se ale vyplatí koupit originál nebo nějaký kvalitnější. Já jsem se slunečníkem spokojená i když se musí natáčet.
Clonu používám na boudičku a to tak, že ji nechávám složenou a stíním pouze clonou, která profukuje a zároven slouží částečně i jako moskytiéra, pokud zatáhnu jak boudičku tak clonu.

Včera se mi podařilo píchnout, tak musím koupit duši :roll: …ale jinak co tak poslouchám tak místo aby ten podvozek zkvalitňovali tak dělají opak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.5.11 18:35

ssisley, duši nekupuj, v cykloservisu nebo pneuservisu to slepí za pár korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie