Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
29.5.11 11:48

Baro, na Urbana nepasuje. Ulozni prostor naspodu ma jiny tvar nez 4 Rider.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
29.5.11 18:27

já si to myslela :cry: no nic, co se dá dělat. díky za objasnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.5.11 23:21

Jak píše Anielkha na Urbana to nepůjde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.5.11 08:09

a tak to je pěkně hluboký boxím, já jsem měla představu, že je to takové prd na ozdobu :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.5.11 08:40

Já právě měla představu, že bych ho vozila vložený v ten spodní košík.A tím, ja je zkosený, že by se tam mohl vejít. Když tak koukám na ty fotky (díky moc), tak si zase začínám myslet, že by to třeba šlo. Navíc by tam působil trochu jako klín a přizvedával by ten nákupní košík. - ten mi totiž neustále bimcá o tu aretovací klapku, která tím pádem zaklapává a vypíná mi otáčení podvozku. Musím podotknout, že má kočár už na druhé dítě a je trochu vyrachtaný :lol:
Asi by to chtělo někde zkusit. Snad na něj někde v obchodě natrefím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.5.11 09:01

Bara2: jestli jsi v Praze, pry je skladem na Zlicine v babyparku.. ja se byla ptat na Cernym moste, jak to je (kdyz jsem nedostala mailem odpoved), pani ho tam skladem nemela, ale porovnavali jsme ty kosiky a ona rikala, ze to urcite nepujde :-? pak mi to same odpovedel babypark na facebooku, ze to nejde, kde jsem se taky ptala.

• Citovat
  • Upravit
167
30.5.11 19:11

No koš u urbana je úplně jiný, tak si myslím, že tam nezapadne :think:
Ale jinak je fakt prostorný, sama jsem byla překvapená co jsem do něj všechno dala. Vlastně vše co nosím v přebalovací tašce a vešla se mi tam k tomu i velká láhev s pitím. :palec:
Nevýhodu kterou to má že když se kočárek odbržďuje tak se na box šlápne. Ale je to asi jedinné mínus co jsem postřehla.

Jinak jsem vyřešila přední vibrující kolečko! :dance:
Když jsem podvozek obrátila a zkoušela jsem obě kolečka tak to vibrující se otáčelo mnohem snadněji, tak jsem vytvořila z plastu malou vložku. Kolečko se pak otáčelo při ateraci hůř a tak se zabránilo vibraci! Tak mám na chvíli vystaráno :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.5.11 19:18

Abych se přiznala moc přesně nevím jak to tam Urban dole má :roll:
Když je na kočárku ještě i přídavný velký koš, tak pak se do boxu dostane hůř jelikož se musí odklopit víko :think: Ale jestli chceš koš podepřít tak by to asi účel splnilo :think:

bara2 píše:
Já právě měla představu, že bych ho vozila vložený v ten spodní košík.A tím, ja je zkosený, že by se tam mohl vejít. Když tak koukám na ty fotky (díky moc), tak si zase začínám myslet, že by to třeba šlo. Navíc by tam působil trochu jako klín a přizvedával by ten nákupní košík. - ten mi totiž neustále bimcá o tu aretovací klapku, která tím pádem zaklapává a vypíná mi otáčení podvozku. Musím podotknout, že má kočár už na druhé dítě a je trochu vyrachtaný :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.5.11 19:21

No my tady roviny skoro žádné nemáme :lol: tak pultík asi pořizovat nebudu.
A co se týče funseatu jak často a kam jej berete? Dá se do něj dát nákup? Příjde mi ten koš takový sklopený tak jestli se z něj věci nesypou ven? A stříšku na funseat dáváš?

TerezaJ píše:
Ssisley
JJ origoš pultík, když jezdíme po rovině flaška s pitím mu tam drží, ale on stejně všechno zahazuje, takže tam nemá nic :wink: takže mu dám napít a schovám :) Je to dobré když mu venku dávám svačinku, položím mu to na pultík a baští :wink:Ve funseatu je poprvé, je mu 16 měsíců, loni byl ještě malinký. Stříška se tam může dát, jak sluneční, tak normální, je to úplně stejné jako u kočárku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.5.11 21:21
ssisley píše:
Abych se přiznala moc přesně nevím jak to tam Urban dole má :roll:
Když je na kočárku ještě i přídavný velký koš, tak pak se do boxu dostane hůř jelikož se musí odklopit víko :think: Ale jestli chceš koš podepřít tak by to asi účel splnilo :think:
bara2 píše:

Koukám na to - koš (malý) pod UR je úplně jiný a řekla bych, že se ani box pod velký koš nevejde a pokud ano, bude ho nadzvedávat.Uchytit ho není moc kde-takže , když bude jen ležet v košíku, tak to účel nadzvednutí koše kvůli aretaci nápravy stejně nepomůže - myslím ,že právě naopak :-? Bohužel , taky by se mi líbil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.5.11 21:26

Holky, máte pravdu, když to teď tak vidím pod tím kočárem, tak je jeasný, že se to tam nevejde. tak musím vymyslet něco jiného. já právě věci na přebalování vozím v takové hnusné šusťákové tašce z DM dole v tom košíku a chtěla bych něco hezčího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
30.5.11 22:04

Sissley
Ve fanseatu jezdíme docela často když je pěkně a jdeme třeba na hřiště, nebo na návštěvu, na nákup..
Košík je velký vejde se do něj spoustu věcí, je užší než nákupní koš, ale hlubší. Stříšku používám docela často, když jedu na delší cestu a svítí sluníčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
31.5.11 04:15

ssisley, oba kose jsou dizajnove sklopene, musi byt, kvuli sedacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
31.5.11 04:17

Kdyz si nakup v kosi pekne ulozim, tak se mi z neho nic nesype ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.5.11 09:30

Přídavný koš mám a taky se mi nic nevysype ale u funseatu mi příjde víc nakloněný, ale možná je to jen můj pocit.
Od jakého věku je možné v něm prcka vozit? Máme teď 10 měsíců tak at vím jak moc mám na to spěchat :-)
Ale asi koupím už použitý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4