Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
23.5.11 21:04
ssisley píše:
Jo jinak dnes mi přišel box pod kočárek a je skvělý, tak mám z něj radost :dance: :dance: :dance:Holky nevíte jaká je látka na Joey Silveru? Je hladká jako je u kolekce Cargo?… nebo vroubkovaná jako je u kolekce Team? :think:

počkej, jak vroubkovaná. Myslíš tím naomak? Já jsem měla na kočáru hlubokou Joey Silver a přijde mi stejná jako teď, co máme sporťák cargo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.5.11 21:28

ahoj… reaguju na tvůj problém, řešila jsem to samé cca 3 měsíce a mimi máme 4 měsíce :-? kočár jsme také kupovali daleko Praha - Plzeň, což mě už vyšlo na 2000,– :pocitac: reklamovali jsem 3krát a když jsem si byla podvozek vyzvednout po čtvrté, samozřejmě problém neodstraněn, tak jsem byla tak nas…á, že jsem si tam u managerky doslova vyřvala nový… samozřejmě to chtěli opět poslat na reklamaci, musela jsem PANÍ MANAGERCE vysvětlit znalost reklamačního zákona!!!! :roll: ted máme tedy urbana a spokojenost… takže přeju pevné nervy s reklamací a nedej se :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.5.11 21:40

a tak my jsme měli reklamaci naprosto napohodu. Volali jsme, pravda, nejdřív do Libfinu, tam nás pán ujistil, že je to na reklamaci. Pro jistotu jsme teda přidávali ještě DVD s natočeným problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.11 21:48
MMartina1 píše:
ssisley píše:
Jo jinak dnes mi přišel box pod kočárek a je skvělý, tak mám z něj radost :dance: :dance: :dance:Holky nevíte jaká je látka na Joey Silveru? Je hladká jako je u kolekce Cargo?… nebo vroubkovaná jako je u kolekce Team? :think:
počkej, jak vroubkovaná. Myslíš tím naomak? Já jsem měla na kočáru hlubokou Joey Silver a přijde mi stejná jako teď, co máme sporťák cargo.

No já mám Cargo Grey a je to takový hladký jakoby šusťák, který poměrně nechává mapy pokud zaprší apd. ale mám brašnu na kočárek Team Green a ta látka není tak hladká. Chci si koupit stříšku a právě přemýšlím, že bych riskla černou, kterou můžu pak zkombinovat s jakoukoliv barvou podložky. Nepromokavé jsou asi všechny látky, ale ta drsnější mi příjde míň náchylná na ušpinění, tak zvažuji kterou koupit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.5.11 21:51
ssisley píše:
MMartina1 píše:
ssisley píše:
počkej, jak vroubkovaná. Myslíš tím naomak? Já jsem měla na kočáru hlubokou Joey Silver a přijde mi stejná jako teď, co máme sporťák cargo.
No já mám Cargo Grey a je to takový hladký jakoby šusťák, který poměrně nechává mapy pokud zaprší apd. ale mám brašnu na kočárek Team Green a ta látka není tak hladká. Chci si koupit stříšku a právě přemýšlím, že bych riskla černou, kterou můžu pak zkombinovat s jakoukoliv barvou podložky. Nepromokavé jsou asi všechny látky, ale ta drsnější mi příjde míň náchylná na ušpinění, tak zvažuji kterou koupit. :think:

fakt ti to dela mapy? mne nic takoveho cargo grey nedela a to uz jsem s hlubokou korbou zmokla skrz naskrz… zapomnela jsem doma plastenku. :)

• Citovat
  • Upravit
167
23.5.11 22:13

No mám mapy na sporťáku v lomu když ji nemám napnutou. Ale je fakt, že kočár pořád skládám do auta a taky to všechno dost trpí a i se více špiní.
A nenateklo Ti do korbičky? 8-o :-) Mně tam docela dost chyběl takový ten „límec“ kvůli závětří a i právě kvůli dešti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.5.11 22:18
ssisley píše:
No mám mapy na sporťáku v lomu když ji nemám napnutou. Ale je fakt, že kočár pořád skládám do auta a taky to všechno dost trpí a i se více špiní.
A nenateklo Ti do korbičky? 8-o :-) Mně tam docela dost chyběl takový ten „límec“ kvůli závětří a i právě kvůli dešti.

neee, ale pak jsem susila jako blazen… uplne jsem se desila, ze jsem ho znicila, ale uplne v pohode, stejny jako predtim.

• Citovat
  • Upravit
4650
24.5.11 08:03

Já mám také Cargo Grey a už několikrát jsme zmokli a mapy na kočárku žádné nemám.. Jsem moc spokojená, špína jde setřít vlhkým hadříkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
24.5.11 08:06
Anielkha píše:
ssisley píše:
MMartina1 píše:
ssisley píše:
No já mám Cargo Grey a je to takový hladký jakoby šusťák, který poměrně nechává mapy pokud zaprší apd. ale mám brašnu na kočárek Team Green a ta látka není tak hladká. Chci si koupit stříšku a právě přemýšlím, že bych riskla černou, kterou můžu pak zkombinovat s jakoukoliv barvou podložky. Nepromokavé jsou asi všechny látky, ale ta drsnější mi příjde míň náchylná na ušpinění, tak zvažuji kterou koupit. :think:
fakt ti to dela mapy? mne nic takoveho cargo grey nedela a to uz jsem s hlubokou korbou zmokla skrz naskrz… zapomnela jsem doma plastenku. :)

mě dělalo Cargo také mapy :-( S Teamem jsem max. spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.5.11 11:13

díky

Holky,moc jsem Vám chtěla poděkovat za rady které jsem od Vás dostala,zejména od Mafi a dalších.Díky Vaším zkušenostem jsem se rozhodla pro UR a jsem jeho novou majitelkou.Věřím, že mi bude dobře sloužit a nejen mě ale hlavně Rickymu,který se má narodit začátkem srpna.Žádný kočárek není ideální ale s tím se musí počítat ale líbí se nám moc!Podvozek se sporťákem sme koupili v Babyparku na Černém Mostě,korbičku máme z druhé ruky.Musím říct,že přístup na Čerňáku mě nemile zaskočil.Změřily si manžela od hlavy až k patě(doslova) a totální nezájem.Manžel jezdí motokros a z treninku sme jeli rovnou pro kočárek tak nebyl v saku a kravatě…no řeknu Vám, že kdyby sme ho neměli objednaný přes internet tak se na patě otočím a odejdu:-(..... Ještě jednou díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.5.11 13:04
partak píše:
Holky,moc jsem Vám chtěla poděkovat za rady které jsem od Vás dostala,zejména od Mafi a dalších.Díky Vaším zkušenostem jsem se rozhodla pro UR a jsem jeho novou majitelkou.Věřím, že mi bude dobře sloužit a nejen mě ale hlavně Rickymu,který se má narodit začátkem srpna.Žádný kočárek není ideální ale s tím se musí počítat ale líbí se nám moc!Podvozek se sporťákem sme koupili v Babyparku na Černém Mostě,korbičku máme z druhé ruky.Musím říct,že přístup na Čerňáku mě nemile zaskočil.Změřily si manžela od hlavy až k patě(doslova) a totální nezájem.Manžel jezdí motokros a z treninku sme jeli rovnou pro kočárek tak nebyl v saku a kravatě…no řeknu Vám, že kdyby sme ho neměli objednaný přes internet tak se na patě otočím a odejdu:-(..... Ještě jednou díky!

tak to gratuluju :palec: a myslím, že volba hluboké z druhé ruky je velmi rozumná, já už bych to příště udělala taky tak. To mimčo je v ní tak krátkou dobu, že není šanci ji nějak zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.5.11 13:34

Partaku taky blahopřejji. Užij si Mutsy. Sice jsi asi zažila přístup na Čerňáku blbej, ale zase když budeš nedej bože reklamovat podvozek, tak ti dají náhradní. A to za to stojí. Já se tedy na Zličíně se špatným přístupem nesetkala, ale z tréninku motokrosu jsme tam pravda nejeli :-)
Jinak taky bych šla už jen do korbičky z druhé ruky, já teď prodávám tu svou za míň než půlku ceny i se slunečníkem a je jak nová. Příště si taky koupím ojetou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.5.11 13:40

No to jsem právě vykoukala u Vás z diskuzí že ty korbičky jsou většinou hodně pěkný a je pravda, že jsem měla štěstí na paní, která o ní pečovala:-)Ten Černák sme právě volili kvůli možný reklamaci,máme to blízko:-)Zatím máme kočárek u sousedů protože manžel je bába pověrčivá, ale až ho budeme mít doma tak pošlu foto:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
24.5.11 14:17

Teda s těma předníma kolama na 4R jste mě nepotěšily…já jen řeším to, že jakmile je zaaretuju a jedu jakoby pozpátku (mám hlubokou korbu)směrem k madlu, tak mě cloumá celý kočár…zkoumám to už delší dobu, čím to je a zjistila jsem, že po zpátku prostě kolečka nemíří rovně, ale vtáčí se o malý úhel dovnitř a cuká to…takže když fučí silný vítr a potřebuju aby malou neobtěžoval, tak nemůžu vozit po zpátku.....podvozek jsem koupila v eshopu v Plzni a js ze Zlína, takže nic nereklamuju, ani nevím, zdato na relamaci je a popravdě manžel by mě asi uškrtil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
24.5.11 19:52

ahoj holky,dlouho jsem sem nepsala,ale pozorně vše četla,abych měla info o všem ,co se mutsyku tyka.dneska jsem konečne jela do prahy a stavila se na černaku v babyparku a tam se rozhodla pro urbana.libi se mi barva carribean nebo fialovy ,to bude ted me dilema.už jsem tu vyčetla ,že na zimu origo nanožnik je k ničemu tak si necham ušit na mmb a pak jen maličky dotaz,jak jste zpokojene s přebalovaci taškou.vim,že uchyceni nic moc tak nevim,jestli ji mam vubec kupovat nebo taky nechat ušit,aspon me nebude lito tech penez :think: na kočarek se těšim.ještě mame chvilku čas.jooo a prosim,jak dlouho jste mrnousky vozili v hluboke korbe.dekujuuuuu a krasny večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí