Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderssisley píše:
Jo jinak dnes mi přišel box pod kočárek a je skvělý, tak mám z něj radost![]()
![]()
Holky nevíte jaká je látka na Joey Silveru? Je hladká jako je u kolekce Cargo?… nebo vroubkovaná jako je u kolekce Team?
počkej, jak vroubkovaná. Myslíš tím naomak? Já jsem měla na kočáru hlubokou Joey Silver a přijde mi stejná jako teď, co máme sporťák cargo.
ahoj… reaguju na tvůj problém, řešila jsem to samé cca 3 měsíce a mimi máme 4 měsíce
kočár jsme také kupovali daleko Praha - Plzeň, což mě už vyšlo na 2000,–
reklamovali jsem 3krát a když jsem si byla podvozek vyzvednout po čtvrté, samozřejmě problém neodstraněn, tak jsem byla tak nas…á, že jsem si tam u managerky doslova vyřvala nový… samozřejmě to chtěli opět poslat na reklamaci, musela jsem PANÍ MANAGERCE vysvětlit znalost reklamačního zákona!!!!
ted máme tedy urbana a spokojenost… takže přeju pevné nervy s reklamací a nedej se
![]()
a tak my jsme měli reklamaci naprosto napohodu. Volali jsme, pravda, nejdřív do Libfinu, tam nás pán ujistil, že je to na reklamaci. Pro jistotu jsme teda přidávali ještě DVD s natočeným problémem.
MMartina1 píše:ssisley píše:počkej, jak vroubkovaná. Myslíš tím naomak? Já jsem měla na kočáru hlubokou Joey Silver a přijde mi stejná jako teď, co máme sporťák cargo.
![]()
Holky nevíte jaká je látka na Joey Silveru? Je hladká jako je u kolekce Cargo?… nebo vroubkovaná jako je u kolekce Team?
No já mám Cargo Grey a je to takový hladký jakoby šusťák, který poměrně nechává mapy pokud zaprší apd. ale mám brašnu na kočárek Team Green a ta látka není tak hladká. Chci si koupit stříšku a právě přemýšlím, že bych riskla černou, kterou můžu pak zkombinovat s jakoukoliv barvou podložky. Nepromokavé jsou asi všechny látky, ale ta drsnější mi příjde míň náchylná na ušpinění, tak zvažuji kterou koupit. ![]()
ssisley píše:MMartina1 píše:No já mám Cargo Grey a je to takový hladký jakoby šusťák, který poměrně nechává mapy pokud zaprší apd. ale mám brašnu na kočárek Team Green a ta látka není tak hladká. Chci si koupit stříšku a právě přemýšlím, že bych riskla černou, kterou můžu pak zkombinovat s jakoukoliv barvou podložky. Nepromokavé jsou asi všechny látky, ale ta drsnější mi příjde míň náchylná na ušpinění, tak zvažuji kterou koupit.ssisley píše:počkej, jak vroubkovaná. Myslíš tím naomak? Já jsem měla na kočáru hlubokou Joey Silver a přijde mi stejná jako teď, co máme sporťák cargo.
![]()
fakt ti to dela mapy? mne nic takoveho cargo grey nedela a to uz jsem s hlubokou korbou zmokla skrz naskrz… zapomnela jsem doma plastenku. ![]()
No mám mapy na sporťáku v lomu když ji nemám napnutou. Ale je fakt, že kočár pořád skládám do auta a taky to všechno dost trpí a i se více špiní.
A nenateklo Ti do korbičky?
Mně tam docela dost chyběl takový ten „límec“ kvůli závětří a i právě kvůli dešti.
ssisley píše:
No mám mapy na sporťáku v lomu když ji nemám napnutou. Ale je fakt, že kočár pořád skládám do auta a taky to všechno dost trpí a i se více špiní.
A nenateklo Ti do korbičky?![]()
Mně tam docela dost chyběl takový ten „límec“ kvůli závětří a i právě kvůli dešti.
neee, ale pak jsem susila jako blazen… uplne jsem se desila, ze jsem ho znicila, ale uplne v pohode, stejny jako predtim.
Já mám také Cargo Grey a už několikrát jsme zmokli a mapy na kočárku žádné nemám.. Jsem moc spokojená, špína jde setřít vlhkým hadříkem ![]()
Anielkha píše:ssisley píše:fakt ti to dela mapy? mne nic takoveho cargo grey nedela a to uz jsem s hlubokou korbou zmokla skrz naskrz… zapomnela jsem doma plastenku.MMartina1 píše:No já mám Cargo Grey a je to takový hladký jakoby šusťák, který poměrně nechává mapy pokud zaprší apd. ale mám brašnu na kočárek Team Green a ta látka není tak hladká. Chci si koupit stříšku a právě přemýšlím, že bych riskla černou, kterou můžu pak zkombinovat s jakoukoliv barvou podložky. Nepromokavé jsou asi všechny látky, ale ta drsnější mi příjde míň náchylná na ušpinění, tak zvažuji kterou koupit.ssisley píše:počkej, jak vroubkovaná. Myslíš tím naomak? Já jsem měla na kočáru hlubokou Joey Silver a přijde mi stejná jako teď, co máme sporťák cargo.
![]()
mě dělalo Cargo také mapy
S Teamem jsem max. spokojená ![]()
Holky,moc jsem Vám chtěla poděkovat za rady které jsem od Vás dostala,zejména od Mafi a dalších.Díky Vaším zkušenostem jsem se rozhodla pro UR a jsem jeho novou majitelkou.Věřím, že mi bude dobře sloužit a nejen mě ale hlavně Rickymu,který se má narodit začátkem srpna.Žádný kočárek není ideální ale s tím se musí počítat ale líbí se nám moc!Podvozek se sporťákem sme koupili v Babyparku na Černém Mostě,korbičku máme z druhé ruky.Musím říct,že přístup na Čerňáku mě nemile zaskočil.Změřily si manžela od hlavy až k patě(doslova) a totální nezájem.Manžel jezdí motokros a z treninku sme jeli rovnou pro kočárek tak nebyl v saku a kravatě…no řeknu Vám, že kdyby sme ho neměli objednaný přes internet tak se na patě otočím a odejdu:-(..... Ještě jednou díky!
partak píše:
Holky,moc jsem Vám chtěla poděkovat za rady které jsem od Vás dostala,zejména od Mafi a dalších.Díky Vaším zkušenostem jsem se rozhodla pro UR a jsem jeho novou majitelkou.Věřím, že mi bude dobře sloužit a nejen mě ale hlavně Rickymu,který se má narodit začátkem srpna.Žádný kočárek není ideální ale s tím se musí počítat ale líbí se nám moc!Podvozek se sporťákem sme koupili v Babyparku na Černém Mostě,korbičku máme z druhé ruky.Musím říct,že přístup na Čerňáku mě nemile zaskočil.Změřily si manžela od hlavy až k patě(doslova) a totální nezájem.Manžel jezdí motokros a z treninku sme jeli rovnou pro kočárek tak nebyl v saku a kravatě…no řeknu Vám, že kdyby sme ho neměli objednaný přes internet tak se na patě otočím a odejdu:-(..... Ještě jednou díky!
tak to gratuluju
a myslím, že volba hluboké z druhé ruky je velmi rozumná, já už bych to příště udělala taky tak. To mimčo je v ní tak krátkou dobu, že není šanci ji nějak zničit.
Partaku taky blahopřejji. Užij si Mutsy. Sice jsi asi zažila přístup na Čerňáku blbej, ale zase když budeš nedej bože reklamovat podvozek, tak ti dají náhradní. A to za to stojí. Já se tedy na Zličíně se špatným přístupem nesetkala, ale z tréninku motokrosu jsme tam pravda nejeli ![]()
Jinak taky bych šla už jen do korbičky z druhé ruky, já teď prodávám tu svou za míň než půlku ceny i se slunečníkem a je jak nová. Příště si taky koupím ojetou.
No to jsem právě vykoukala u Vás z diskuzí že ty korbičky jsou většinou hodně pěkný a je pravda, že jsem měla štěstí na paní, která o ní pečovala:-)Ten Černák sme právě volili kvůli možný reklamaci,máme to blízko:-)Zatím máme kočárek u sousedů protože manžel je bába pověrčivá, ale až ho budeme mít doma tak pošlu foto:-)
Teda s těma předníma kolama na 4R jste mě nepotěšily…já jen řeším to, že jakmile je zaaretuju a jedu jakoby pozpátku (mám hlubokou korbu)směrem k madlu, tak mě cloumá celý kočár…zkoumám to už delší dobu, čím to je a zjistila jsem, že po zpátku prostě kolečka nemíří rovně, ale vtáčí se o malý úhel dovnitř a cuká to…takže když fučí silný vítr a potřebuju aby malou neobtěžoval, tak nemůžu vozit po zpátku.....podvozek jsem koupila v eshopu v Plzni a js ze Zlína, takže nic nereklamuju, ani nevím, zdato na relamaci je a popravdě manžel by mě asi uškrtil ![]()
ahoj holky,dlouho jsem sem nepsala,ale pozorně vše četla,abych měla info o všem ,co se mutsyku tyka.dneska jsem konečne jela do prahy a stavila se na černaku v babyparku a tam se rozhodla pro urbana.libi se mi barva carribean nebo fialovy ,to bude ted me dilema.už jsem tu vyčetla ,že na zimu origo nanožnik je k ničemu tak si necham ušit na mmb a pak jen maličky dotaz,jak jste zpokojene s přebalovaci taškou.vim,že uchyceni nic moc tak nevim,jestli ji mam vubec kupovat nebo taky nechat ušit,aspon me nebude lito tech penez
na kočarek se těšim.ještě mame chvilku čas.jooo a prosim,jak dlouho jste mrnousky vozili v hluboke korbe.dekujuuuuu a krasny večer ![]()