Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJá tu clonu vůbec nesundavám, mám ji tam trvale, jen když dávám pláštěnku nebo právě když dávám celý podvozek i se sporťákem do kufru. Takto to vypadá, když je stříška složená
A takhle zepředu. Mě se to nezdá špatné. Aspoň se mi díky té cloně líp hodí černá taška ke kočárku… Tak nevím, kdo to byl, komu tu ta clona nevyhovovala, tak možná takto nasazená miminku nebude vadit.
skladam taky se vsim vsudy…s kosem, v sedu lehu, sm adlem boudou…proste jak to je tak to slozim ![]()
Možná jsem to někde přhlídla, ale co je to za značku clony?
Taky bych se chtěla zeptat, jestli už vaše dítka dosáhnou nožičkama na to stříbrné stupátko. Moje holčička má skoro 2 roky, a v kočárku už jezdí jen příležitostně. Na to stupátko ale pořád ještě nožičkama nedosáhne. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Lences píše:
Možná jsem to někde přhlídla, ale co je to za značku clony?
Taky bych se chtěla zeptat, jestli už vaše dítka dosáhnou nožičkama na to stříbrné stupátko. Moje holčička má skoro 2 roky, a v kočárku už jezdí jen příležitostně. Na to stupátko ale pořád ještě nožičkama nedosáhne. Nemáte s tím někdo zkušenost?
to je spis na nastupovani nez na cokoliv jinyho…zadny dite co znam na to nedosahlo ![]()
Aha, takže taky vozíte starší dítka tak, že srulujete potah a nožky dáte na tu černou konstrukci? Nebo jen já tak jezdím jak trubka ![]()
mooch píše:
Koukni do fotek, Anielkha sem dávala foto, kde to má někdo upevněné na tom stříbrném stupátku. Dá se to tak použít na hlubokáč a na sporťák proti směru jízdy.
díky moc, našla jsem ve fotkách jen jednu fotku, kde je ta taška upevněná na podvozku,jak píšeš,ale na UR a já mám 4rider,tak tam to asi nejde,že?jinou jsem nenašla nebo špatně vidím, každopádně díky g. ![]()
ahoj holky, koupila jsem na mmb krásnou vložku-podložku do kočárku, sedí jak ulitá a je moc krásná,přikládám foto-je foceno mobilem,tak je to trochu světlejší, ve skutečnosti hezčí ![]()
gabrob píše:mooch píše:díky moc, našla jsem ve fotkách jen jednu fotku, kde je ta taška upevněná na podvozku,jak píšeš,ale na UR a já mám 4rider,tak tam to asi nejde,že?jinou jsem nenašla nebo špatně vidím, každopádně díky g.
Koukni do fotek, Anielkha sem dávala foto, kde to má někdo upevněné na tom stříbrném stupátku. Dá se to tak použít na hlubokáč a na sporťák proti směru jízdy.
sedí i na 4R, taky ji tak na doporučení holek odtud vozím. Připínám k těm černým tyčkám (křížové konstrukce). Rozhodně lepší než na madle, jak psal někdo odtud, plandá to tam a zavazí. ![]()
gabrob píše:
ahoj holky, koupila jsem na mmb krásnou vložku-podložku do kočárku, sedí jak ulitá a je moc krásná,přikládám foto-je foceno mobilem,tak je to trochu světlejší, ve skutečnosti hezčí
taky mam vlozku od pinkie, ale zatim jen na poste
ja se toho tyrkys hrozne bala, ze mi to nebude k tom vnitrku u cargo grey ladit ![]()
Anielkha píše:gabrob píše:taky mam vlozku od pinkie, ale zatim jen na poste
ahoj holky, koupila jsem na mmb krásnou vložku-podložku do kočárku, sedí jak ulitá a je moc krásná,přikládám foto-je foceno mobilem,tak je to trochu světlejší, ve skutečnosti hezčíja se toho tyrkys hrozne bala, ze mi to nebude k tom vnitrku u cargo grey ladit
ahoj, já se taky bála té tyrkysové,ale ladí to krásně,všem se to líbí…ještě chci doobjednat deku, tak uvidíme
Lences píše:
Aha, takže taky vozíte starší dítka tak, že srulujete potah a nožky dáte na tu černou konstrukci? Nebo jen já tak jezdím jak trubka
nic neroluju
proste tam sedi tak jak sedela dycky ![]()
vlozku mam taky tuhle opickovou..cerno cervenou…je perfektni ale strasne sisuje na slunku.
Tak jsem dneska byla v našem druhým cykloservisu - zeptat se na tu ruční brzdu. Prý to nejde, kvůli těm kolečkům - aby na ně šla namontovat brzda, tak by musely mít kolem ráfku ještě trochu víc místa, aby bylo kde brzdit. Tak mi poradil akorát sehnat dopředu jiný kolečka. Což teda nevim, jestli by na to pasovaly stejně velký kolečka z jinýho kočárku s brzdou?
Nemáte někdo možnost vyzkoušet?