Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAdél, já mám od Pinkie a jsem spokojená, nicméně jestli šisuje, ještě nevím. Mám ji relativně krátce. Ale stejně bych to moc neřešila. Předpokládám, že si na příští léto koupím nebo ušiju jinou, aby byla změna. A rok snad vydrží. Ale mám světlunce tyrkysovou barvu, tak je možné, že nějaká tmavší by vybledla dřív ![]()
já mám ušitou z MMB a taky spokojenost, akorát to chce ještě vyřešit uchycení přímo k sedačce, protože mi ta podložka klouže. Malej jak se v kočáru furt mrská, tak to má za chvíli skrčené pod sebou.
Ta z Pinkie má nějaké uchycení?
Ta z pinkie je jen na pásy (nahoře a dole), taky mi klouže dolů, ale pokrčené to pod sebou nemá, jen to sjede asi tak o dva cm níž a dole se to zarazí o ten dolní pás, ale neskrčí se to. Takže to zatím přichytit nepotřebuji. Ale malýho mám zatím naležato, tak možná až se posadí, tak to bude sjíždět víc ![]()
Já mám obyčejnou univerzální podložku Emitex a asi jako všechny podložky sjíždějí, tak jsem to připevnila vrchními pásy, které stejně nepoužívám a spíš mi tam zavázely a už tolik nesjíždí. ![]()
Mafina5 píše:
Ta z pinkie je jen na pásy (nahoře a dole), taky mi klouže dolů, ale pokrčené to pod sebou nemá, jen to sjede asi tak o dva cm níž a dole se to zarazí o ten dolní pás, ale neskrčí se to. Takže to zatím přichytit nepotřebuji. Ale malýho mám zatím naležato, tak možná až se posadí, tak to bude sjíždět víc
Hele holky a máte v té podložce (Pinkie) prostrčené ty boční pásy? Já se do toho úplně bojím střihnout že by se to prorvalo jak to sjíží ![]()
Máte některá stříšku Mutsy? Dá se k ní připevnit ještě nějaká sluneční clona?
Máte někdo tuto? http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?… … nevím zda by dobře pasovala na hranatější boudičku co má Mutsy ![]()
A ještě hledám nějaký odkládací pultík nebo něco na pití…poradíte? ![]()
Ahoj holky, potřebuju poradit.Jezdíme rok s mutsíkem 4riderem. Teď nám začala ta přední otočná kola se jakoby vrtět i na hladkém povrchu. Předtím se jelo krásně a teď mě to dost vadí. A ještě na tom levém předním je větší vůle, tam kde se to otáčí, takže při najetí na kostky nebo terén v tom lupe.Setkaly jste se s tím některá taky?Myslíte, že je to na reklamaci?Kupovali jsme kočárek asi 90km od nás, tak ať nevážíme cestu zbytečně.
Takový drahý kočátek …čekala bych fakt kvalitu.. ![]()
jo, nám se kolečka třepaly obě dvě asi 14 dní po tom, co jsme s kočárem jezdily. Pokud jsme šli volným krokem, tak to bylo v pohodě, ale jak jsem přidala do kroku, tak se rozkmitaly až se kočár třeba zastavil. Vzali nám to na reklamačku a vyměňovali, pokud vím, obě dvě kola. Chyba byla v jakémsi trnu na kolech.
Ale několik stránek zpět si taky jedna mamka stěžovala a holky radily vyměnit v nějakém velo centru ložiska. Už ale nevím jak to dopadlo.
Mmartino, tak to jsi mě potěšila, že ti to uznali na reklamaci. Je to přesně jak říkáš, jak se rozjedu rychleji, tak to začne házet - dělá to ale jen někdy. Přeci jen ale takovej drahej kočár musí taky něco vydržet…To jsem si rovnou mohla koupit ňákou polskou herku ![]()
Ahoj Renato,
nám to 4Rider taky dělal, po 3. reklamaci jsme ho vyměnili za Urbana. Vyměnili nám vždy přední kola a stejně to nepomohlo. Já bych do té reklamace určitě šla.
anecak píše:
Ahoj Renato,
nám to 4Rider taky dělal, po 3. reklamaci jsme ho vyměnili za Urbana. Vyměnili nám vždy přední kola a stejně to nepomohlo. Já bych do té reklamace určitě šla.
ježíš nestraš, doufám, že se nám to nestane ještě jednou po skončení záruky ![]()
renatav píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit.Jezdíme rok s mutsíkem 4riderem. Teď nám začala ta přední otočná kola se jakoby vrtět i na hladkém povrchu. Předtím se jelo krásně a teď mě to dost vadí. A ještě na tom levém předním je větší vůle, tam kde se to otáčí, takže při najetí na kostky nebo terén v tom lupe.Setkaly jste se s tím některá taky?Myslíte, že je to na reklamaci?Kupovali jsme kočárek asi 90km od nás, tak ať nevážíme cestu zbytečně.
Takový drahý kočátek …čekala bych fakt kvalitu..
Já to nedávno tady řešila ale zatím jsem s tím nic neudělala
…hodně jezdím terénem, tak kolečka zaaretuji a tam drží a nic nevibruje, ale chystám se nové kolečko objednat. Já mám ale kočárek už starší. V Tvém případě bych určitě doporučila reklamaci. Když jsem mluvila s technikem z Libfinu, tak říkal že u těch starších byly ložiska u těch nových snad ne,
…tak jsem zvědavá jak to dopadne.
ssisley píše:renatav píše:Já to nedávno tady řešila ale zatím jsem s tím nic neudělala
Takový drahý kočátek …čekala bych fakt kvalitu..…hodně jezdím terénem, tak kolečka zaaretuji a tam drží a nic nevibruje, ale chystám se nové kolečko objednat. Já mám ale kočárek už starší. V Tvém případě bych určitě doporučila reklamaci. Když jsem mluvila s technikem z Libfinu, tak říkal že u těch starších byly ložiska u těch nových snad ne,
jo jo, my už máme bez ložisek, ale zase je v tom kole jakýsi jiný bazmek, který dělá tu paseku ![]()
Jo jinak dnes mi přišel box pod kočárek a je skvělý, tak mám z něj radost
![]()
Holky nevíte jaká je látka na Joey Silveru? Je hladká jako je u kolekce Cargo?… nebo vroubkovaná jako je u kolekce Team? ![]()
No tak aby to tam vůbec pasovalo?
…a co je vlastně lepší? ![]()
MMartina1 píše:ssisley píše:jo jo, my už máme bez ložisek, ale zase je v tom kole jakýsi jiný bazmek, který dělá tu pasekurenatav píše:Já to nedávno tady řešila ale zatím jsem s tím nic neudělala
Takový drahý kočátek …čekala bych fakt kvalitu..…hodně jezdím terénem, tak kolečka zaaretuji a tam drží a nic nevibruje, ale chystám se nové kolečko objednat. Já mám ale kočárek už starší. V Tvém případě bych určitě doporučila reklamaci. Když jsem mluvila s technikem z Libfinu, tak říkal že u těch starších byly ložiska u těch nových snad ne,
MMartina1 píše:ssisley píše:jo jo, my už máme bez ložisek, ale zase je v tom kole jakýsi jiný bazmek, který dělá tu pasekurenatav píše:Já to nedávno tady řešila ale zatím jsem s tím nic neudělala