Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
22.5.11 20:29

Adél, já mám od Pinkie a jsem spokojená, nicméně jestli šisuje, ještě nevím. Mám ji relativně krátce. Ale stejně bych to moc neřešila. Předpokládám, že si na příští léto koupím nebo ušiju jinou, aby byla změna. A rok snad vydrží. Ale mám světlunce tyrkysovou barvu, tak je možné, že nějaká tmavší by vybledla dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.5.11 20:32

já mám ušitou z MMB a taky spokojenost, akorát to chce ještě vyřešit uchycení přímo k sedačce, protože mi ta podložka klouže. Malej jak se v kočáru furt mrská, tak to má za chvíli skrčené pod sebou.

Ta z Pinkie má nějaké uchycení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.5.11 20:43

Ta z pinkie je jen na pásy (nahoře a dole), taky mi klouže dolů, ale pokrčené to pod sebou nemá, jen to sjede asi tak o dva cm níž a dole se to zarazí o ten dolní pás, ale neskrčí se to. Takže to zatím přichytit nepotřebuji. Ale malýho mám zatím naležato, tak možná až se posadí, tak to bude sjíždět víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.11 11:56

Já mám obyčejnou univerzální podložku Emitex a asi jako všechny podložky sjíždějí, tak jsem to připevnila vrchními pásy, které stejně nepoužívám a spíš mi tam zavázely a už tolik nesjíždí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.5.11 11:59
Mafina5 píše:
Ta z pinkie je jen na pásy (nahoře a dole), taky mi klouže dolů, ale pokrčené to pod sebou nemá, jen to sjede asi tak o dva cm níž a dole se to zarazí o ten dolní pás, ale neskrčí se to. Takže to zatím přichytit nepotřebuji. Ale malýho mám zatím naležato, tak možná až se posadí, tak to bude sjíždět víc :nevim:

Hele holky a máte v té podložce (Pinkie) prostrčené ty boční pásy? Já se do toho úplně bojím střihnout že by se to prorvalo jak to sjíží :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.11 12:14

Máte některá stříšku Mutsy? Dá se k ní připevnit ještě nějaká sluneční clona?

Máte někdo tuto? http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?… … nevím zda by dobře pasovala na hranatější boudičku co má Mutsy :think:

A ještě hledám nějaký odkládací pultík nebo něco na pití…poradíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.11 17:57

4 rider

Ahoj holky, potřebuju poradit.Jezdíme rok s mutsíkem 4riderem. Teď nám začala ta přední otočná kola se jakoby vrtět i na hladkém povrchu. Předtím se jelo krásně a teď mě to dost vadí. A ještě na tom levém předním je větší vůle, tam kde se to otáčí, takže při najetí na kostky nebo terén v tom lupe.Setkaly jste se s tím některá taky?Myslíte, že je to na reklamaci?Kupovali jsme kočárek asi 90km od nás, tak ať nevážíme cestu zbytečně.
Takový drahý kočátek …čekala bych fakt kvalitu.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.5.11 19:10

jo, nám se kolečka třepaly obě dvě asi 14 dní po tom, co jsme s kočárem jezdily. Pokud jsme šli volným krokem, tak to bylo v pohodě, ale jak jsem přidala do kroku, tak se rozkmitaly až se kočár třeba zastavil. Vzali nám to na reklamačku a vyměňovali, pokud vím, obě dvě kola. Chyba byla v jakémsi trnu na kolech.

Ale několik stránek zpět si taky jedna mamka stěžovala a holky radily vyměnit v nějakém velo centru ložiska. Už ale nevím jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.5.11 19:47

Mmartino, tak to jsi mě potěšila, že ti to uznali na reklamaci. Je to přesně jak říkáš, jak se rozjedu rychleji, tak to začne házet - dělá to ale jen někdy. Přeci jen ale takovej drahej kočár musí taky něco vydržet…To jsem si rovnou mohla koupit ňákou polskou herku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
23.5.11 19:50

Ahoj Renato,
nám to 4Rider taky dělal, po 3. reklamaci jsme ho vyměnili za Urbana. Vyměnili nám vždy přední kola a stejně to nepomohlo. Já bych do té reklamace určitě šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.5.11 19:58
anecak píše:
Ahoj Renato,
nám to 4Rider taky dělal, po 3. reklamaci jsme ho vyměnili za Urbana. Vyměnili nám vždy přední kola a stejně to nepomohlo. Já bych do té reklamace určitě šla.

ježíš nestraš, doufám, že se nám to nestane ještě jednou po skončení záruky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.11 20:20
renatav píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit.Jezdíme rok s mutsíkem 4riderem. Teď nám začala ta přední otočná kola se jakoby vrtět i na hladkém povrchu. Předtím se jelo krásně a teď mě to dost vadí. A ještě na tom levém předním je větší vůle, tam kde se to otáčí, takže při najetí na kostky nebo terén v tom lupe.Setkaly jste se s tím některá taky?Myslíte, že je to na reklamaci?Kupovali jsme kočárek asi 90km od nás, tak ať nevážíme cestu zbytečně.
Takový drahý kočátek …čekala bych fakt kvalitu.. :cry:

Já to nedávno tady řešila ale zatím jsem s tím nic neudělala :oops: …hodně jezdím terénem, tak kolečka zaaretuji a tam drží a nic nevibruje, ale chystám se nové kolečko objednat. Já mám ale kočárek už starší. V Tvém případě bych určitě doporučila reklamaci. Když jsem mluvila s technikem z Libfinu, tak říkal že u těch starších byly ložiska u těch nových snad ne, :think: …tak jsem zvědavá jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.5.11 20:24
ssisley píše:
renatav píše:
Já to nedávno tady řešila ale zatím jsem s tím nic neudělala :oops: …hodně jezdím terénem, tak kolečka zaaretuji a tam drží a nic nevibruje, ale chystám se nové kolečko objednat. Já mám ale kočárek už starší. V Tvém případě bych určitě doporučila reklamaci. Když jsem mluvila s technikem z Libfinu, tak říkal že u těch starších byly ložiska u těch nových snad ne, :think: …tak jsem zvědavá jak to dopadne.

jo jo, my už máme bez ložisek, ale zase je v tom kole jakýsi jiný bazmek, který dělá tu paseku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.11 20:25

Jo jinak dnes mi přišel box pod kočárek a je skvělý, tak mám z něj radost :dance: :dance: :dance:

Holky nevíte jaká je látka na Joey Silveru? Je hladká jako je u kolekce Cargo?… nebo vroubkovaná jako je u kolekce Team? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.5.11 20:27

No tak aby to tam vůbec pasovalo? :think: …a co je vlastně lepší? :lol:

MMartina1 píše:
ssisley píše:
renatav píše:
jo jo, my už máme bez ložisek, ale zase je v tom kole jakýsi jiný bazmek, který dělá tu paseku :mrgreen:
MMartina1 píše:
ssisley píše:
renatav píše:
jo jo, my už máme bez ložisek, ale zase je v tom kole jakýsi jiný bazmek, který dělá tu paseku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí