Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnielkha píše:MMartina1 píše:ja taky
ježiši, já jsem tu snad jediná, která to děcko poutá![]()
no proto
![]()
MMartina1 píše:
ssisley a kolik je malýmu?
bude mu ted 10 měsíců.
Stříhat nemusíš stačí je vytáhnout ![]()
Tak to jsi dobrá já toho vždycky tahám plíny, kapesníčky, náhradní oblečení, jídlo, pití apd. ale čím je malý větší tím bych řekla že toho tahám méně ![]()
Ale ted jsem si pořídila box místo košíku a je to bomba. Nemusí tam být napevno, ale vložený do košíku a tak si ho pak vemu a dám třeba na deku a vytáhnu si co potřebuji když např. přebaluji apd. Ten bych nevyměnila ![]()
mikitaa píše:
ja ty vrchni popruhy taky nikdy nevyuzila…uz jsem i premyslela ze to ustrihnu…porad zavazi. a prebalovaci taska…ja si ju treba koupila a nikdy nevyuzila…a to jsem s malou jezdila na celodeni vylety uz kdyz byla uplne cerstva…ja proste s sebou nic nepotrebuju
![]()
Máš ten origoš pultík? taky jsem o něm uvažovala, ale je škoda že se na něj nedá dát třeba pití, že je to je placka. Vy jej využíváte hodně?
A funseat bych chtěla taky. Od kolika jsi tam malého začala dávat? A dá se k tomu připevnit i sluneční stříška?
TerezaJ píše:
Já jsem vrchní popruhy taky nikdy nevyužilamá před sebou madlo nebo pultík a nikdy se nesnažil vylézt,
na funseatu je používám, ale jinak ne.Ale už se naučil nalézat sám do kočárku
Ssisley
JJ origoš pultík, když jezdíme po rovině flaška s pitím mu tam drží, ale on stejně všechno zahazuje, takže tam nemá nic
takže mu dám napít a schovám
Je to dobré když mu venku dávám svačinku, položím mu to na pultík a baští ![]()
Ve funseatu je poprvé, je mu 16 měsíců, loni byl ještě malinký. Stříška se tam může dát, jak sluneční, tak normální, je to úplně stejné jako u kočárku.
tak ja jsem moji prvni dceru taky poutala
.jinak určo si koupim ten box,dekuju za radu.myslela jsem si ,že to bude dobra investice a tašku pozdeji.ja ji teda u maly taky využivala od začatku.přece jen ,když jezdime k babi tak se mi tam vše vešlo.hlavne jsem nekojila tak jsem brala i jidlo atd.ale vyzkoušim box a nakupni košik.na ten se mocinky těšim.zatim
![]()
ssisley píše:
Holky máte některá místo košíku box? Dá se nějak zvětšit nebo je velký tak jak jej vidím na obrázku což odpovídá asi velikosti průhledného košíku?
Jo. Mam nakupni kos, ale ten box sem si poridila taky a ted muzu vyuzit mista naspodu kocaru mnohem lip, protoze se mi veci neuspini
A nemusim kupovat vetsi diaper bag
.
mafino, (…malem jsem te oslovila mutsyno
)..pujcila sem si tve foto. Jak si pripevnila ten satek alias slunecni clonu na strisku, ze je tak pekne napnutej po celem pul oblouku boudicky? Vidim, ze ho na zacatku drzi prasatko s klipem, ale co to ostatni nasponovani?
Ja prave resim podobny problem. Korbicku jsem si poridila jen minuly tyden (mam v active champagne) a jsem za to rada (dik za davnejsi dohovor
, ponevac v autosedacce je prochazka fakt o nicem jak je tam maly zkroucenej), ale premejslela sem, jestli se boudicka da nastavit/napolohovat taky nejak jinak…Koumala jsem nad tema cvockama, jestli se neda neco „po-pre-pripnout“
, ale oni jsou tam asi jen na paradu, asi jako na dzinech
…
Taky asi za 2 tydny letime na 5 dni do Ontaria juknout na zbytek rodiny a predstavit nas novy prirustek a kocar chci brat taky. Budu ho muset dat na check-in. Jdu odzkouset, jak to vypada zlozeny. S korbou to bude asi dost velky, doufam, ze mi to vemou i kdyz vsude je info, ze berou „strollers“ (sportovni kocarky) a golface. V Kanade je „pram“ (hluboky kocarek) temer neznamym pojmem a maly je na sportak jeste malinky (v pondeli mu bude 6 tydnu). No co, prinejhorsim si priplatime za extra batozinu ![]()
Peggale, ten šátek je docela elastický, takže jsem ho připla nahoře tím klipsem od zvířátka a jen ho natáhla dolů a strčila pod nánožník a to stačilo.
Jinak korbička se dá taky složit na placku, tak možná, když ji budeš mít složenou, tak to nebude tak velké a nebudou tolik řvát. Ale snad letecké společnosti kočárky standarně odebírají až před nastoupením do letadla a zase ři vystoupení ti ho dají. Tak když si tam nasadíš autosedačku a tu si vezmeš jako autosedačku na palubu a dáš na volné sedadlo, které by ti měli za nějaké nižší procento tarifu nabídnout. podvozej kom odevzdáš při nastoupení do letadla a korbičku složenou povezeš jako odbavené zavazadlo, tak by to snad mohlo jít… Doporučuju udělat si výlet na letiště a domluvit se na přepážce společnosti, se kterou poletíš, jak to u nich je…
Dik za info, to jsem teda netusila, ze korba jde slozit na placku. Prosim, muzes mi rict jak (nemam k tomu zadny manual/instrukce)? Diky moc.
já to teda nedělala, ale teoreticky když odděláš ten pratelnej vnitřek, tak by tam pod tím měly být nějaký výztuhy, který by měly jít vyndat.
Ty výztuhy se jen jako složí - je to dost názorné, až odendáš ten vnitřek, tak uvidíš. Kdyby něco, tak se ozvi s zkusím ti to ještě líp popsat ![]()
Jo taaak
. Uspesne vyzkouseno
. Ja puvodne myslela, ze to pujde bez nakyho dalsiho rozebirani v celym kuse, kazdopadne dekuju holky
.
ssisley píše: …
Ale ted jsem si pořídila box místo košíku a je to bomba. Nemusí tam být napevno, ale vložený do košíku a tak si ho pak vemu a dám třeba na deku a vytáhnu si co potřebuji když např. přebaluji apd. Ten bych nevyměnila
Zdravím holky, nakoukla jsem k vám do diskuze, protože mám taky mutsynu (urbana) a zaujal mě ten boxík. Mohla bys o něm napsat něko konkrétnějšího? Hlavně by mě zajímalo, jestli by byla možnost, že by se mi vešel u urbana do spodního košíčku i v případě, že mám na kočáru pověšený nákupní koš. Koukala jsem, že je to totiž doplněk pro 4ridera.
A taky jestli bys byla tak hodná a vyfotila ho třeba i zevnitř ![]()
bara2 píše:ssisley píše: …Zdravím holky, nakoukla jsem k vám do diskuze, protože mám taky mutsynu (urbana) a zaujal mě ten boxík. Mohla bys o něm napsat něko konkrétnějšího? Hlavně by mě zajímalo, jestli by byla možnost, že by se mi vešel u urbana do spodního košíčku i v případě, že mám na kočáru pověšený nákupní koš. Koukala jsem, že je to totiž doplněk pro 4ridera.
Ale ted jsem si pořídila box místo košíku a je to bomba. Nemusí tam být napevno, ale vložený do košíku a tak si ho pak vemu a dám třeba na deku a vytáhnu si co potřebuji když např. přebaluji apd. Ten bych nevyměnila
A taky jestli bys byla tak hodná a vyfotila ho třeba i zevnitř
Na Urbana nejde, zjistovala jsem to… hrozne jsem ho chtela ![]()