Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4650
31.5.11 13:34

Sisley já kupovala loni také použitý, myslím, že je to to pro děti co už chodí a mají stabilitu, podle mě tak od roka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.6.11 22:32
Terez a kde jsi koupila pouzity fun set ??
TerezaJ píše:
Sisley já kupovala loni také použitý, myslím, že je to to pro děti co už chodí a mají stabilitu, podle mě tak od roka :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.6.11 11:02

hledej po inzeratech…aukro mmb sbazar apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
2.6.11 16:53

Ja vcera koupila fun seat v obchode. Prodavacka mi k nemu darovala i ten oranzovej vak - beach bag :dance: , ona ho pouzila 1× se synem, kdyz byli venku…takze ted mam komplet fun seat :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.6.11 19:45

Jé tak to se máš :palec: … na kolik Tě vyšel nový?
Mně se dnes ozvala jedna paní že jej prodává, ale chtěla peníze předem na účet a nebyla registrovaná na MMB a nedokázala pochopit, že pro mě je to větší riziko jak pro ní. Já bych přišla o 1500,– ona v nejhorším jen o poštovné…takže jsem to vzdala. :-?

pegalle píše:
Ja vcera koupila fun seat v obchode. Prodavacka mi k nemu darovala i ten oranzovej vak - beach bag :dance: , ona ho pouzila 1× se synem, kdyz byli venku…takze ted mam komplet fun seat :-D .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
2.6.11 22:12

mmiško na mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
2.6.11 22:29

Ahojky ssisley,

ja ziji v Kanade (Calgary) a novy fun seat me vysel na $ 124 CAD, coz je v prepoctu zhruba necelych 2150 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
2.6.11 23:07
ssisley píše:
Jé tak to se máš :palec: … na kolik Tě vyšel nový?
Mně se dnes ozvala jedna paní že jej prodává, ale chtěla peníze předem na účet a nebyla registrovaná na MMB a nedokázala pochopit, že pro mě je to větší riziko jak pro ní. Já bych přišla o 1500,– ona v nejhorším jen o poštovné…takže jsem to vzdala. :-?

a odkud byla paní - nedal by se vyzvednout osobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.6.11 11:16

hmm, zrovna je jeden funseat na bazos.cz, ale po 2majitelích za 2tis :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.6.11 12:23

na MMB je taky jeden, tuším, že za 1400,–-, ale už je tam hodně odpovědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.6.11 20:31

Holky, tak jsme byly tady s kámoškama z naší kladenské diskuse na společném pěším výletě na Čabárně (to je takový místní vodní park) a jak se tam blížíme, tak nějaké dvě dámy stály u vchodu a vidí pětici kočárků, tak na toto téma zavedly řeč a najednou si jedna z nich všimla mého Urbana a hned vyhrkla: To je on, to je nejlepší kočárek! Já se k ní otočila a jen jí to potvrdila: To tedy opravdu je :-) A paní na mě ukázala zvednutý palec a zálibně si můj kočárek prohlížela :-) To se vám zkrátka s jiným kočárkem jen tak nestane. Já mám podobnou zkušenost za sebou už víckrát, ale toto byla první paní. Většinou si Urbana zálibně prohlížejí chlapi :-)
Foto z našeho náletu na stánek s občerstvením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.6.11 00:19
MMartina1 píše:

…joo tak tam jsem taky psala :lol: Ale dala jsem si inzerát, že koupím funseat a ozvala se mi paní z Počernic a domluvily jsme se na 1600,– tak si pro něj v pondělí jedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.6.11 11:03
ssisley píše:
MMartina1 píše:
…joo tak tam jsem taky psala :lol: Ale dala jsem si inzerát, že koupím funseat a ozvala se mi paní z Počernic a domluvily jsme se na 1600,– tak si pro něj v pondělí jedu :dance:

tak to je super cena, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.6.11 00:45

Jo super! Je jako nový a už jej mám doma! :dance:
Denyho jsem hned vyzkoušela do něj posadit, ale ještě je na to maličký.
Akorát jak kočár není tolik zatížený, tak se s nim hůře jezdí. Ale když do koše dáme hračky a tašku s věcma, tak to bude asi ok.

MMartina1 píše:
ssisley píše:
MMartina1 píše:
…joo tak tam jsem taky psala :lol: Ale dala jsem si inzerát, že koupím funseat a ozvala se mi paní z Počernic a domluvily jsme se na 1600,– tak si pro něj v pondělí jedu :dance:
tak to je super cena, ne? :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.6.11 00:51

Já jsem u Urbanu uvažovala, ale když jsem vyzkoušela v obchodě, tak jsem s nim vůbec neuměla jezdit :oops: …ale asi to je zvyku :think:
Do terénu je určitě lepší jak 4rider. Navíc se mi líbí že se k Urbanu dají přikoupit ty malá aretovací kolečka, což člověk ocení třeba v tom obchodáku. :palec: Příště bych asi o něm taky uvažovala.

Mafina5 píše:
Holky, tak jsme byly tady s kámoškama z naší kladenské diskuse na společném pěším výletě na Čabárně (to je takový místní vodní park) a jak se tam blížíme, tak nějaké dvě dámy stály u vchodu a vidí pětici kočárků, tak na toto téma zavedly řeč a najednou si jedna z nich všimla mého Urbana a hned vyhrkla: To je on, to je nejlepší kočárek! Já se k ní otočila a jen jí to potvrdila: To tedy opravdu je :-) A paní na mě ukázala zvednutý palec a zálibně si můj kočárek prohlížela :-) To se vám zkrátka s jiným kočárkem jen tak nestane. Já mám podobnou zkušenost za sebou už víckrát, ale toto byla první paní. Většinou si Urbana zálibně prohlížejí chlapi :-)
Foto z našeho náletu na stánek s občerstvením :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí