Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderSisley já kupovala loni také použitý, myslím, že je to to pro děti co už chodí a mají stabilitu, podle mě tak od roka ![]()
TerezaJ píše:
Sisley já kupovala loni také použitý, myslím, že je to to pro děti co už chodí a mají stabilitu, podle mě tak od roka
Ja vcera koupila fun seat v obchode. Prodavacka mi k nemu darovala i ten oranzovej vak - beach bag
, ona ho pouzila 1× se synem, kdyz byli venku…takze ted mam komplet fun seat
.
Jé tak to se máš
… na kolik Tě vyšel nový?
Mně se dnes ozvala jedna paní že jej prodává, ale chtěla peníze předem na účet a nebyla registrovaná na MMB a nedokázala pochopit, že pro mě je to větší riziko jak pro ní. Já bych přišla o 1500,– ona v nejhorším jen o poštovné…takže jsem to vzdala. ![]()
pegalle píše:
Ja vcera koupila fun seat v obchode. Prodavacka mi k nemu darovala i ten oranzovej vak - beach bag, ona ho pouzila 1× se synem, kdyz byli venku…takze ted mam komplet fun seat
.
Ahojky ssisley,
ja ziji v Kanade (Calgary) a novy fun seat me vysel na $ 124 CAD, coz je v prepoctu zhruba necelych 2150 Kc.
ssisley píše:
Jé tak to se máš… na kolik Tě vyšel nový?
Mně se dnes ozvala jedna paní že jej prodává, ale chtěla peníze předem na účet a nebyla registrovaná na MMB a nedokázala pochopit, že pro mě je to větší riziko jak pro ní. Já bych přišla o 1500,– ona v nejhorším jen o poštovné…takže jsem to vzdala.
a odkud byla paní - nedal by se vyzvednout osobně?
hmm, zrovna je jeden funseat na bazos.cz, ale po 2majitelích za 2tis ![]()
na MMB je taky jeden, tuším, že za 1400,–-, ale už je tam hodně odpovědí.
Holky, tak jsme byly tady s kámoškama z naší kladenské diskuse na společném pěším výletě na Čabárně (to je takový místní vodní park) a jak se tam blížíme, tak nějaké dvě dámy stály u vchodu a vidí pětici kočárků, tak na toto téma zavedly řeč a najednou si jedna z nich všimla mého Urbana a hned vyhrkla: To je on, to je nejlepší kočárek! Já se k ní otočila a jen jí to potvrdila: To tedy opravdu je
A paní na mě ukázala zvednutý palec a zálibně si můj kočárek prohlížela
To se vám zkrátka s jiným kočárkem jen tak nestane. Já mám podobnou zkušenost za sebou už víckrát, ale toto byla první paní. Většinou si Urbana zálibně prohlížejí chlapi ![]()
Foto z našeho náletu na stánek s občerstvením ![]()
MMartina1 píše:
na MMB je taky jeden, tuším, že za 1400,–-, ale už je tam hodně odpovědí.
…joo tak tam jsem taky psala
Ale dala jsem si inzerát, že koupím funseat a ozvala se mi paní z Počernic a domluvily jsme se na 1600,– tak si pro něj v pondělí jedu ![]()
ssisley píše:MMartina1 píše:…joo tak tam jsem taky psala
na MMB je taky jeden, tuším, že za 1400,–-, ale už je tam hodně odpovědí.Ale dala jsem si inzerát, že koupím funseat a ozvala se mi paní z Počernic a domluvily jsme se na 1600,– tak si pro něj v pondělí jedu
tak to je super cena, ne? ![]()
Jo super! Je jako nový a už jej mám doma! ![]()
Denyho jsem hned vyzkoušela do něj posadit, ale ještě je na to maličký.
Akorát jak kočár není tolik zatížený, tak se s nim hůře jezdí. Ale když do koše dáme hračky a tašku s věcma, tak to bude asi ok.
MMartina1 píše:ssisley píše:tak to je super cena, ne?MMartina1 píše:…joo tak tam jsem taky psala
na MMB je taky jeden, tuším, že za 1400,–-, ale už je tam hodně odpovědí.Ale dala jsem si inzerát, že koupím funseat a ozvala se mi paní z Počernic a domluvily jsme se na 1600,– tak si pro něj v pondělí jedu
Já jsem u Urbanu uvažovala, ale když jsem vyzkoušela v obchodě, tak jsem s nim vůbec neuměla jezdit
…ale asi to je zvyku ![]()
Do terénu je určitě lepší jak 4rider. Navíc se mi líbí že se k Urbanu dají přikoupit ty malá aretovací kolečka, což člověk ocení třeba v tom obchodáku.
Příště bych asi o něm taky uvažovala.
Mafina5 píše:
Holky, tak jsme byly tady s kámoškama z naší kladenské diskuse na společném pěším výletě na Čabárně (to je takový místní vodní park) a jak se tam blížíme, tak nějaké dvě dámy stály u vchodu a vidí pětici kočárků, tak na toto téma zavedly řeč a najednou si jedna z nich všimla mého Urbana a hned vyhrkla: To je on, to je nejlepší kočárek! Já se k ní otočila a jen jí to potvrdila: To tedy opravdu jeA paní na mě ukázala zvednutý palec a zálibně si můj kočárek prohlížela
To se vám zkrátka s jiným kočárkem jen tak nestane. Já mám podobnou zkušenost za sebou už víckrát, ale toto byla první paní. Většinou si Urbana zálibně prohlížejí chlapi
Foto z našeho náletu na stánek s občerstvením