Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
14.6.11 15:23
A.j.k.a.225 píše:
Anielkho - máš pravdu, ta majitelka firmy už to nestíhá, takže jí to šijou někde jinde, ale měla by snad odpovídat za kvalitu svých výrobků a nenabízet šunty za takový peníze :think:

Jasne, hlavne ohlidat materialy. Mozna by ji to chtelo napsat a poslat fotky.

• Citovat
  • Upravit
127
14.6.11 15:43

Super nápad, už jsem paní napsala email a jsem zvědavá na reakci. Koho to zajímá, tady je kopie mého emailu a hodím sem samozřejmě reakci. P.S zatím teda počkám s barvením :lol: **Dobrý den, Lenko.
Před časem jsem si u Vás objednala a zakoupila potah na kočárek Mutsy. Moje nadšení bylo veliké, moc se mi líbil, avšak mé nadšení uvadlo s používáním potahu. Po 2 měsících normálního používání kočárku (kromě intenzivního vystavování na slunci) mi nejprve vyšisoval a úplně zflekatěl potah na madlo a následně i celý potah.
Naprosto stejný problém s blednutím látek na Vámi nabízený výrobcích mají imoje známé, kterým jsem Vaše výrobky doporučila. Chtěla bych se zeptat, jaké navrhujete řešení této nemilé situace, jelikož mi přijde, že to jsou s prominutím vyhozené peníze. Je mi jasné, že je to spotřební zboží, ale i to by mohlo nějaký pátek vydržet, nemyslíte???
Předem děkuji za odpověď a hlavně za Váš názor na to, zda vůbec víte, jak málo kvalitní výrobky nabízíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
14.6.11 15:45

ajko :potlesk:
Jsem zvědavá na odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.6.11 15:46
:kytka: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.6.11 16:40

Mno, to jsem taky zvědavá.
Asi napíše, abysme to poslali na reklamaci :think:
MNĚ SE TO právě nechtělo s tím putovat na poštu, tak jsem to nechala bejt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.6.11 19:22

Tak zatím žádná odpověď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.6.11 20:53

Ahoj holky, já už jsem si s paní Lenkou psala ohledně té deky, která se mi nelíbila. Nejdřív mi napsala, že holt jsem asi moc náročná, že ta deka má vlastně s tím okrajem tři vrstvy a že je to těžké to ušít.No ale pak to ještě zkusila ušít sama a uznala, že to jde udělat lépe.Látky má fakt šmejdský, na ty podložky by to chtělo nějaký pevnější plátno. Jsem zvědavá, co paní Lenka napíše…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
15.6.11 06:50

Hned jak odepíše, dám vědět, nebojte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.6.11 08:02
Mafino, prosím tě, mám velkou prosbu, času na nákupy mám dost, ještě půl roku, Mutsy už mám vybraný několik let před otěhotněním :lol: jak jsi to myslela, ty nákupy s časopisy?Já je nikdy nekupovala, to se v nějakém čísle jako objeví kupony do Babyparku? Takže se musí ty časopisy kupovat nebo je to někde na internetu? Moc díky za odpověď a omlouvám se za tenhle dotaz.
Mafina5 píše:
Já mám Aesthetic Sport - černý s banánově žlutým vnitřkem. Do korbičky Team Ocean se mi moc hodil a do sportovního kočárku Active Coffee je nádherný. Ale nijak jsem nad fusakama nešpekulovala. Byla jsem na akci nákupy s Maminkou a to byla v Babyparku sleva 25procent na vše, tak jsem ho prostě čapla, zdál se mi nádherný, tak jsem ho koupila :-) Pokud máš ještě hafo času, tak doporučuji na nějakou tu akci nákupy s Maminkou nebo nákupy s Marianne počkat. Já pak litovala, že jsem podvozek koupila za plnou cenu. Nebyly tam až takové návaly, dalo se to i s miminkem zvládnout a stálo to určitě za to! někteří tam nakupovali za desetitisíce, nákup na náklaďák.Jinak ať se ti líbí Active Coffee sebelíp doporučuji v každém případě koupit jinou korbičku a jiný sporťák. Přece jen to budeš mít dost dlouho a okouká se to, nebo prostě budeš chtít po čase změnu. Navíc sporťák není třeba kupovat hned, budeš ho potřebovat až za půl roku tak proč neechat nazdařbůh běžet záruku, že? JInak já bych neměnila, fakt jsem děsně spokojená. Jediné, co bych udělala jinak, že bych koupila ojetou korbičku. Ušetřila bych dost peněz. Prodávám půlroku jetou korbičku a není na ní ani známka po používání, je jako nová. Kdybych to věděla dřív, tak si novou určitě nekupuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
15.6.11 09:43
terinka4444 píše:
Mafino, prosím tě, mám velkou prosbu, času na nákupy mám dost, ještě půl roku, Mutsy už mám vybraný několik let před otěhotněním :lol: jak jsi to myslela, ty nákupy s časopisy?Já je nikdy nekupovala, to se v nějakém čísle jako objeví kupony do Babyparku? Takže se musí ty časopisy kupovat nebo je to někde na internetu? Moc díky za odpověď a omlouvám se za tenhle dotaz.
Mafina5 píše:
Já mám Aesthetic Sport - černý s banánově žlutým vnitřkem. Do korbičky Team Ocean se mi moc hodil a do sportovního kočárku Active Coffee je nádherný. Ale nijak jsem nad fusakama nešpekulovala. Byla jsem na akci nákupy s Maminkou a to byla v Babyparku sleva 25procent na vše, tak jsem ho prostě čapla, zdál se mi nádherný, tak jsem ho koupila :-) Pokud máš ještě hafo času, tak doporučuji na nějakou tu akci nákupy s Maminkou nebo nákupy s Marianne počkat. Já pak litovala, že jsem podvozek koupila za plnou cenu. Nebyly tam až takové návaly, dalo se to i s miminkem zvládnout a stálo to určitě za to! někteří tam nakupovali za desetitisíce, nákup na náklaďák.Jinak ať se ti líbí Active Coffee sebelíp doporučuji v každém případě koupit jinou korbičku a jiný sporťák. Přece jen to budeš mít dost dlouho a okouká se to, nebo prostě budeš chtít po čase změnu. Navíc sporťák není třeba kupovat hned, budeš ho potřebovat až za půl roku tak proč neechat nazdařbůh běžet záruku, že? JInak já bych neměnila, fakt jsem děsně spokojená. Jediné, co bych udělala jinak, že bych koupila ojetou korbičku. Ušetřila bych dost peněz. Prodávám půlroku jetou korbičku a není na ní ani známka po používání, je jako nová. Kdybych to věděla dřív, tak si novou určitě nekupuji.

jojo taky se přidavam k dotazu.o techto akcich nemam ani poneti,ale bohužel už mam jen měsic na nakup kočarku tak to asi nevyjde.mooooc dekuji.hezky den všem :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.6.11 13:41

Ahojte,

nejsem sice Mafina, ale snad mi to odpustíte :-)
Babypark se účastní obvykle několika větších slevových akcí. Kupony bývají v časopisu Maminka, u toho bohužel nevím, kdy se ty kuponky objevují, ale Mafina Vám to určitě brzy napíše.
Kromě toho se Babypark v posledních letech pravidelně zúčastňoval dnů Marianne, obvykle se slevovým kuponem na 25% na celý nákup. Kuponky by zase měly být v zářijovém čísle časopisu Marianne, které vychází kolem 25. srpna. Celá akce je organizovaná časopisem Marianne o víkendu kolem svátky Mariany (to je 8. září) cca v polovině září. Letos to asi bude víkend 10. a 11. září.

Ale pokud je to pro Vás už pozdě, zkuste se tam zastavit i tak. Takhle se mi v Babyparku podařilo koupit sporťák s batůžkem, nánožníkem, slunečníkem a fusakem za něco málo přes 6 tisíc :dance: A dcera byla horkokrevná, takže jí ten fusak stačil na celou zimu, i když je spíš tenčí. A předtím mi dali na podvozek slevu 5%, protože prý byl malinko odřený u rukojeti. No, nevšimla jsem si toho, ale nehádala jsem se s nimi :-)

Mějte se moc hezky a dobře nakupte
Emi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.6.11 13:48

Emi, moc hodná, ty dny Marianne už jsem taky našla, jen jsem nevěděla, jestli se jich účastní i babypark. A maminka to měla loni k 9.výročí někdy v půli listopadu, tak by to mohlo být letos zase, tak to ohlídám. Moc děkuji, už šetřím na nákupy, doufám, že bude co koupit, že nebude vše vyprodané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
15.6.11 14:14

emi děkuju,na mě je to už pozdě.mam na nakup kočárku maximalne měsic.škoda :cry: :cry: mohla jsem něco ušetřit.no jo tak musi tatinek vic pracovat :lol: hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
15.6.11 15:12

Ahoj holky,
tak jsme včera objednali urban rider + nákupní košík a ještě jsme dostali 2tis. slevu, takže jsme maximálně spokojení. Teď je prý akce 10% a na té vysoké částce se to hodně projeví.
Jinak korbičku kupujeme tedy z bazaru (po vaších zkušenostech), dokonce jsem našla tu, co jsem chtěla - active champagne, v pátek si pro ni jedeme :dance:
A taky jsme v prodejně vyzkoušeli fusak Aesthetic Sport a je úžasný, vypadá v Mutsine nádherně, takže když se mi tam nevejde ten kožíškový, jdu do něj! Díky všem za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
15.6.11 15:25

ahoj.

tak sem tak brouzdala po MMB a narazila sem na oranžovou mutsinu 8-o 8-o 8-o

Paní píše,že je po jednom dítěti,ale já sem nepostřehla,že by se v posledních pár letech tahle barva vyráběla :think:

Netušíte,z kterého může být roku?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí