Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridertaky se ti líbí? Jen ten modrý vnitřek, když to bude holka, bude jezdit v modrém kočáře, nedá se svítit
![]()
terinka4444 píše:
taky se ti líbí? Jen ten modrý vnitřek, když to bude holka, bude jezdit v modrém kočáře, nedá se svítit![]()
![]()
ja ho mam
sice 2010
hluboky i sportak ![]()
Já ho mám taky a taky na holku ![]()
Doplněné o červené doplˇnky a je super. ![]()
holky,jak se vam vejdou tak dvoulety zlatička do sportaku???????nejak se doma nudim a pořád přemyšlím nad tim kočárkem.chtela jsem 4 ridra,ale pořád si řikam,co do velikosti sportaku,jestli nebude lepší transporter.ted ma i polohovani nožiček a nove barvičky
jedina zavada,nejde v protisměru.ale je to logicky,pak by byl zase zmenšen ten sportak.ach jo,ale říkam si,že zimu přejedem v korbe a pak na jaro už bude kluk jako buk a nebude chtit koukat jen na me.tak jsem to mela i s malou.jsou to starosti s vyberem kočárku.znama me přemlouva na bugaboo.ale ja mam jasno mutsy.jen nevim,ktery
hezky vikend
moje mala ma v roce a pul 84 cm a 10,5kg a na spani uz ji koukaji nohy ven…ale na sezeni vydrzi jeste i pro vetsi v pohode
nicmene ja uz kocat nepouzivam skoro vubec…nase mala je proste pesi..nebo ju vezmu za krk kdyz uz nemuze na chvilu a pak chce zase behat sama. takze ja mam kocar uz jen na spani na zahrade ![]()
Vejde se v pohodě, akorát ráda dává ze strany nožičky na kolečka
. ale jezdíme taky už málo…
mucinka2 píše:
holky,jak se vam vejdou tak dvoulety zlatička do sportaku???????nejak se doma nudim a pořád přemyšlím nad tim kočárkem.chtela jsem 4 ridra,ale pořád si řikam,co do velikosti sportaku,jestli nebude lepší transporter.ted ma i polohovani nožiček a nove barvičkyjedina zavada,nejde v protisměru.ale je to logicky,pak by byl zase zmenšen ten sportak.ach jo,ale říkam si,že zimu přejedem v korbe a pak na jaro už bude kluk jako buk a nebude chtit koukat jen na me.tak jsem to mela i s malou.jsou to starosti s vyberem kočárku.znama me přemlouva na bugaboo.ale ja mam jasno mutsy.jen nevim,ktery
![]()
![]()
hezky vikend
Naše malá měla dva roky koncem dubna a do kočárku se mi vejde úplně skvěle. Ráda tam spí, takže přesto, že jsem chtěla na jaře kočár prodat, tak si ho ještě nechávám. Nějak se s ním taky nemůžu rozloučit
Transporter hlavně nemá nafukovací kola, což bych viděla jako jeho velkou nevýhodu a kámoška, co ho má, ho má věčně na reklamaci ![]()
dekuju vam za odpoved,zatim jsem pořad na vaškach,uvidim v obchode.manžel me rozhodovani vubec nechape
,ale transporter se mu libil hned když ho videl.me vic 4 rider.ted se daji dokoupit i nafukovaci kola k transporteru.no jak pišu,až tam budem tak si myslim,že se rozhodnem.ja mam prave zase znamou,ktera pořad reklamuje 4 ridra.
za ty penize by to mohlo byt lepší,ale maji ty kočárky moc hezky a vychytany
tak zatim
![]()
kolozubka píše:
Transporter hlavně nemá nafukovací kola, což bych viděla jako jeho velkou nevýhodu…
K Transporteru se dá dokoupit sada zadních nafukovacích kol. Originál od Mutsy.
Freezz píše:kolozubka píše:K Transporteru se dá dokoupit sada zadních nafukovacích kol. Originál od Mutsy.
Transporter hlavně nemá nafukovací kola, což bych viděla jako jeho velkou nevýhodu…
Aha, tak o těch kolech jsem nevěděla. No a s tou reklamací, dnes už to je asi fakt o náhodě… Je fakt, že kámoška už byla zoufalá a tak koupila jané jako náhradní a pak už radši jezdila s jané. Já byla zvědavá na transporter a těšila se že ho konečně uvidím a přijela s janéčkem ![]()
Ahojky, slíbila jsem, že dám vědět, jak dopadla „reklamace“ vybledlého potahu Pinkie.(viz předchozí příspěvky, nebudu popisovat). Dnes mi od paní Lenky dorazil zdarma dáreček,abych se nezlobila za nekvalitní provedení potahu. Je to překrásná podložka bílé barvy s růžovými motýlky(tudíž není riziko vyblednutí
)a já jen zírám na to, že se v dnešní době člověk setká s takovouhle ochotou a vstřícností
Mohla mě klidně poslat někam, když jsem ztratila doklad o koupi. Proto firmu Pinkie v čele s paní Lenkou vřele doporučuji všem
![]()
ajko to je skvělé
škoda že sem tu naší vyšisovanou už vyhodila ![]()
Ahoj holky,
tak už máme kočárek doma, jsme nadšení. Přidávám fotku, i když ho znáte ![]()