Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojda holky,
tak u našeho nového podvozku UR zlobí ta páčka na aretaci zadních kol
- vůbec nechce zapadnout, když ji dám nahoru, tím pádem se neodblokuje aretace, až když to 3-4× nahoru dotlačím rukou - máme to reklamovat nebo se páčka rozpohybuje??
easa píše:
myslim tento druh fusaku.. mate ho niekto? ste spokojne s nim? Je dost teply?
no tenhle mame my…ale uz nepouzivame…je to jak kdyby jen ta latka z ktery je kocar podsita slabouckym flisem… a na co chces na dvouletaka jeste fusak?
easa píše:
já ho mám a používám ho jen na podzim a na jaře, na zimu bych ho určitě nedala. Jinak naše malá má teď v roce nějakých 80cm a vejde se tam v pohodě, ale na dvouleťáka fakt nevím
mohu ti ho změřit… ![]()
tak jako je fakt ze kdyz ma decko kombinezu tak klidne takovej fusak staci…ale ja prave chtela tlustej beran abych tam decko nemusela oblikat…navic je rozdil treba zima v praze a zima nekde v horach. ale stejne si neumim predstavit dvoulety dite nehybne uzavreny ve fusaku
![]()
mikitaa píše:easa píše:no tenhle mame my…ale uz nepouzivame…je to jak kdyby jen ta latka z ktery je kocar podsita slabouckym flisem… a na co chces na dvouletaka jeste fusak?
No my mame teraz rok a pol (76 cm) … a sak 2 rocne dieta stale chodi aj v kociku von… nevravim ze tam nehybne sedi.. ale myslim, ze fusak budeme este potrebovat.. nemyslim, ze len deka bude stacit. Mali sme fusak ale predala som ho spolu s kocikom. Kupovali sme novy Mutsy, tak som chcela aj origo k nemu fusak, len neviem ci je dobry.
ahoj zkušené majitelky Mutsíků, jsem teprve čekatelka a ve fázi hledání toho nej kočárku a musím říct, že mutsík se nám hodně moc líbí. Co mě trochu zaráží je malinká (nákupní) taška - prý se dá dokoupit větší, ale jinak zatím spokojenost. Jen jsme dneska byli v pražské zoo, ssnad stovky kočárků a mutsík snad ani jeden … říkám si, že kdyby to byl tak super kočárek, že by ho snad mělo víc lidí … no nic, to jsou jen takové noční úvahy …
TAk to já bych si zase přála, aby jich bylo u nás míň… Kdybys zajela do Tábora, tak uvidíš Mutsynu na každém rohu a hlavně převážně urbana.
Jak mě teď ten kočár zlobil, tak jsem i uvažovala, že bych pořídila něco jiného, víc neznámého a extravagantnějšího, ale bohužel jsem nenašla nic,na co bych mohla z mutsy přejít. no holt jsem se mutsynou namlsala a hned tak něco se jí nevyrovná.
A Martooni - určitě reklamuj, nebo s tím aspoŇ zajeď do prodejny, ať ti k tomu řeknou názor. ale nečekala bych, že se to rozchodí, to prostě musí fungovat.
bra: od Tábora pocházím, včera jsem viděla nějaký dokument v TV o městě a pořád si říkám, jak je to krásný město ![]()
easa píše:mikitaa píše:No my mame teraz rok a pol (76 cm) … a sak 2 rocne dieta stale chodi aj v kociku von… nevravim ze tam nehybne sedi.. ale myslim, ze fusak budeme este potrebovat.. nemyslim, ze len deka bude stacit. Mali sme fusak ale predala som ho spolu s kocikom. Kupovali sme novy Mutsy, tak som chcela aj origo k nemu fusak, len neviem ci je dobry.easa píše:no tenhle mame my…ale uz nepouzivame…je to jak kdyby jen ta latka z ktery je kocar podsita slabouckym flisem… a na co chces na dvouletaka jeste fusak?
Ahoj Easo,
všimla jsem si v diskusi, že jsem naše zkušenosti s fusaky nepopsala dost výstižně, tak to zkusím upřesnit. Fusaky jsme od Mutsy měli dva, ten obyčejný a Eskimo. Dcera je samovýhřevná, takže Eskimo jsme nikdy nepoužili, stačil ten obyčejný na celou zimu i bez kombinézy (tu jsem samozřejmě taky koupila
, ale hodila se nám jen na nošení v Manduce a na sáňkování, do fusaku nikdy, to by se dcera upekla).
Na začátku minulé zimy bylo dceři 18 měsíců a ten obyčejný Mutsy fusak jí byl krátký. Ale kupovala jsem ho před více než dvěma lety, takže je možné, že už tyhle fusaky dělají větší ![]()
Protože jsem věděla, že fusak ještě užijeme na občasné spaní v kočárku, tak jsem vybrala fusak emitex Combi, není tak drahý a dobře nám posloužil. Nakonec jsme ho využívali víc, než mi bylo milé, chodíme hodně mezi děti a většina dětí v tom věku kolem dvou let v našem okolí byla minulou zimu často nemocná… A když byla dcera zesláblá po nemoci (třeba po viróze s průjmem a zvracením), dávala jsem ji do kočárku nebo do saní ve fusaku, aby byla na čerstvém vzduchu.
Takže nám se fusak v cca 18 měsících hodil na spaní, cesty k doktorce, vycházky po nemoci (do kočárku i na sáňky).
Měj se moc hezky a přeju šťastnou ruku při výběru
Emi ![]()
OT: Samozřejmě kdybych vybírala fusak pro miminko teď, zkusila bych vybrat jeden fusak na celou dobu od narození do 2-3 let, ale to je na jinou diskusi.
dianda píše:
I´coo stojí 16500,– a je u něj všechno v ceně.Dokoupila jsem jen box pod kočárek,takže 17400,– 2 pláštěnky a slunečník mi dali taky,zatím nevrže,nešisuje,nic- jsem spokojená.Váhala jsem mezi Mutsy a ním,ale Mutsy je tu moc,sousedky,rodina…zatím jsem spokojená,uvidíme jak sporťákTeď kámoška vybírá Mutsy,tak jsem jí doporučila vaši diskuzi
no tak to zlevnili, ale ona i Mutsyna už se dá koupit levnějc. Prosímtě co to máš za box? Kámoška mi právě hrozně závidí ten Mutsy nákupní koš, protože Icoo má ten košík pod kočárek fakt hodně malej.
easa píše:mikitaa píše:No my mame teraz rok a pol (76 cm) … a sak 2 rocne dieta stale chodi aj v kociku von… nevravim ze tam nehybne sedi.. ale myslim, ze fusak budeme este potrebovat.. nemyslim, ze len deka bude stacit. Mali sme fusak ale predala som ho spolu s kocikom. Kupovali sme novy Mutsy, tak som chcela aj origo k nemu fusak, len neviem ci je dobry.easa píše:no tenhle mame my…ale uz nepouzivame…je to jak kdyby jen ta latka z ktery je kocar podsita slabouckym flisem… a na co chces na dvouletaka jeste fusak?
aha aha…my uz kocar nepouzivame vubec…leda obcas golfky…nase mala je chodec tak si neumim predstavit ze ju zapnu do fusaku do kocaru jeste ve dvou letech … by tam zesilela
a letos kdyz mela v prosinci rok a zacala chodit tak uz byla taky jen v kombineze…nez ju porad vyndavat a zandavat z a do fusaku..na hory sem ho s sebou ale teda mela a vyuzivala…ale letos uz vsechno prodam pac mi prijde zbytecny…no ale je jen po konec kocaru tenhle fusak…a maje mala ma rok a pul a nohy uz ma teda pres…takze uz by se nevlezla ..ted ma 84 cm.
a kdyby byl i odkaz na ten box u I´coo taky bych prosila pro kámošku. Ten odkládací miniprostor pod kočárem je fakt žalostný. To je fakt obr plus u Mutsy ten koš. A jinak já bych byla taky raději, kdyby jich jezdilo míň
. A jinak jak tu psal někdo, že by chtěl extravagantnější kočár místo Mutsy, tak teno je boží https://www.emimino.cz/…ezi-kocarky/. Ale je to měšťák.