Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
22.6.11 07:53
můžu poprosit, co je to ta origo levnější? v Babyparku říkali, že mají jen jednu pláštěnku za cca1000,– na to, že ji téměř nevyužiju, kočárbude jen městský, se mi to zdá hodně.
MMartina1 píše:
tak ta origo levnější sedí hezky i proti směru jízdy a i když děcko spí a dokonce dosáhne hezky na koš, takže takryje zvrchu i ten.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.6.11 08:27

je to tady http://mutsy.libfin.cz/4rider.php, ta položka „pláštěnka“, pak je ta dražší a ta se jmenuje pláštěnka Deluxe. Mě se ta dražší taky líbí víc a možná kdybych ji dokupovala jako samostatný kus, tak za to ty prachy uvalím. Ale protože jsme pláštěnku kupovali jako sadu se sporťákem a nánožníkem a taškou na kočárek, tak už se mi protáčely nad cenou panenky :-P , tak jsme šli do levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.11 08:47

Moc děkuji, takže třeba toto na mimibazaru je ono? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Já mám ten kočárek tak na 1-2× týdně, když jdu vyloženě do města, jinak na zahradu k domu mám po prvním ítěti, Takže pravděpodobnost procházek v dešti je mizivá, tak jen pro jistotu, dávat 1000 8-o už i 320 za kus něčeho, co je u všech ostatních kočárů součástí 8-o no jo no, co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.6.11 08:59

Tak mi volal pán ze servisu, že pro mě nemá moc dobrou zprávu. Největší vůle je v těch plastových pouzdrech u přední nápravy a ty bohužel nejdou vyměnit. Další vůle je v kolečkách (jedno kolečko cca 1050kč), další vůle v otáčecí nápravě (cca 900kč), další vůle v madle (cca 1150kč). takže podvozek na vyhození.
už někdo víte, kdy budou nějaké ty slevy v babyparku nebo někde? asi to budu řešit novým podvozkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.11 09:03

Baro, to máš podvozek z druhé ruky? Nebo co to, tos mě vyděsila. Jinak slevy na nákupy s Marianne 9-11.září, nákupy s maminkou někdy v listopadu, ještě nejsou oficiálně vyhlášené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.6.11 09:55

Ne, to mám podvozek po prvním dízěti, který jsem teď vyndala na druhé :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.6.11 10:46
bara2 píše:
Tak mi volal pán ze servisu, že pro mě nemá moc dobrou zprávu. Největší vůle je v těch plastových pouzdrech u přední nápravy a ty bohužel nejdou vyměnit. Další vůle je v kolečkách (jedno kolečko cca 1050kč), další vůle v otáčecí nápravě (cca 900kč), další vůle v madle (cca 1150kč). takže podvozek na vyhození.
už někdo víte, kdy budou nějaké ty slevy v babyparku nebo někde? asi to budu řešit novým podvozkem :nevim:

a to se to vrklá tolik? já mám podvozek z druhé ruky a vrklá se mi trochu madlo nahoře, ale koukala jsem, že tam mám uvolněnej ten jeden nýt a manžel říkal, že mi tam dá novej, tak snad se to tím spraví. I kdyby ne, tak je to spíš kosmetickej problém.

Jinak dík…aspoň máme přehled o cenách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.6.11 10:51

Jo a jezdím už po směru, protože když jsem jí měla proti, tak někdo už brousil nožičkama o kolečka (holt některý dítě prostě neumí v kočárku sedět spořádaně :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.6.11 14:19
terinka4444 píše:
Moc děkuji, takže třeba toto na mimibazaru je ono? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Já mám ten kočárek tak na 1-2× týdně, když jdu vyloženě do města, jinak na zahradu k domu mám po prvním ítěti, Takže pravděpodobnost procházek v dešti je mizivá, tak jen pro jistotu, dávat 1000 8-o už i 320 za kus něčeho, co je u všech ostatních kočárů součástí 8-o no jo no, co nadělám.

tak běž do nějakého uni Emitexu. Ale já teda si nemyslím, že jsou pláštěnky součástí jiných sporťáků. Já jsem teď kupovala golfky a taky hold pláštěnu zvlášť.
Jo a z toho MMB ta pláštěnka bude ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.6.11 22:22

Od Emitexu prý na Mutsy nejlépe sedí ta Tracking Univerzal - nebo tak nějak se jmenuje. Napsali mi to přímo z Emitextu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.6.11 22:29

Holky, kdo jste reklamoval urbana kvůli čemukoliv a jak vám to vyreklamovali? (výměna, oprava, neřešili…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.6.11 01:52

Ja, kdyz jsem kupovala korbicku, tak mi v obchode darovali Deluxe plastenku na sportak, ale jeste jsem ji nezkousela. Rekli mi, ze pry vydrzi nizsi teploty a material se hned nepopraska/nezlame jako u te obycejne, ale kdovi :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.6.11 10:25

Jo to je holt jiná země a sakramentsky jiné služby než u nás :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.6.11 13:39

tak jsem byla dneska v obchodě a koukala na tu barvu cargo grey 2011 a byla to láska na první pohled :lol: :lol:

Mám další dotaz, prosím, neví někdo, jestli má Babypark Zličín stejné ceny v obchodě, jako na internetových stránkách? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.6.11 13:42
terinka4444 píše:
tak jsem byla dneska v obchodě a koukala na tu barvu cargo grey 2011 a byla to láska na první pohled :lol: :lol:Mám další dotaz, prosím, neví někdo, jestli má Babypark Zličín stejné ceny v obchodě, jako na internetových stránkách? Moc děkuji.

vitej do klubu :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí