Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
17.6.11 09:12

Ano, ano, Teri, jak píšeš. Vybrat si vše předem a pak mít jen seznam. Navíc stojí za to si dopředu do Babyparku zavolat nebo napsat e-mail zda zboží, které chceš (barvu sedačky apod.) mají a kolik kusů. Jakmile se dostaneš do obchodu, tak běžet buď pro vybranou věc na shopu (pokud je jen jedna sedačka v té barvě, tak hrozí, že bude vystavená a ne na skladu), nebo raději přímo ke skladu - ten je na Zličíně vzadu vlevo. Bude už u něj asi fronta a vevnitř budou prodavačky, které na základě tvého seznamu ti vydají krabice, s těmi si zase stoupneš do fronty k pokladně a tam zaplatíš. Vyplatí se přijít ještě před otevíračkou. My přišli až ve chvíli, kdy otevírali a fronta byla až na konec obchodů na tom rameni shopping parku směrem k Tescu jestli mi rozumíš. Nicméně šlo to poměěrně rychle. Čekali jsme natřikrát, než naši skupinu pustili dovnitř.
Pokud nesháníš něco úzkoprofilového (třeba jako já sportovní sedačku Active Coffee, kterou měli jediný kus), dá se asi přijít až tak hodinu po otevíračce, to už je nával pryč a nakupuje se normálně bez front. Třeba posledně na ty nákupy s Maminkou měli ve skladech snad 100 podvozků Mutsy, takže byla velká šance, že ho koupíš i když příjdeš pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.6.11 09:23

Děkuju, já chci jen podvozek, 4-ridera, hlubokou korbu koupím použitou a nástavbu asi až bude mrněti 5 měsíců, ať neleží dona zbytečně, tam už ta úspora není taková a na barvě sedačky až tak nezáleží, tak nějakou snad taky dostanu. Chtěla bych fusak lodger, těch mají asi tři, tak to nevím nevím. Ale moc ti děkuju za tuhle cennou informaci, už se těším na adrenalinový zážitek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
17.6.11 17:16

Ahoj holky,
tak už máme doma (bazarovou) korbičku, chci se zeptat, mohu ten „dekl/kryt“ korbičky vyprat? A čím mohu omýt, očistit boky? Jsou tam malé flíčky, nejsou ani moc vidět, jen zblízka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
17.6.11 19:22
pate81 píše:
ahoj.

tak sem tak brouzdala po MMB a narazila sem na oranžovou mutsinu 8-o 8-o 8-o

Paní píše,že je po jednom dítěti,ale já sem nepostřehla,že by se v posledních pár letech tahle barva vyráběla :think:

Netušíte,z kterého může být roku?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Ahoj, vypadá to na cargo orange a ta byla myslím 2007, max. 2008, ale spíš ta 07 :wink:

Jinak jsem teda ráda, že jsem šla nakonec do té vložky z mmb, když to tady tak čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.6.11 20:58

Dobrá zpráva od Pinkie

Holky, hlavně BÉBKO, PATE, ANIELKHO, dobrá zpráva od paní Lenky z Pinkie. Včera mi napsala, že se omlouvá za špatnou kvalitu látky potahu, že už s tou firmou, která jí ty látky dělala přestala spolupracovat a navrhla mi místo reklamace nějakou náhradu. (prý bych v reklamaci stejně neuspěla).Chtěla vědět barvu mého kočárku a něco mi pošle. Takže pokud se jí ozvete, popíšete situaci, tak vám určitě taky vyjde vstříc. Jinak tedy za mě - jednání s touto paní mě mile potěšilo a v tomhle směru chválím!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.6.11 21:03
A.j.k.a.225 píše:
Holky, hlavně BÉBKO, PATE, ANIELKHO, dobrá zpráva od paní Lenky z Pinkie. Včera mi napsala, že se omlouvá za špatnou kvalitu látky potahu, že už s tou firmou, která jí ty látky dělala přestala spolupracovat a navrhla mi místo reklamace nějakou náhradu. (prý bych v reklamaci stejně neuspěla).Chtěla vědět barvu mého kočárku a něco mi pošle. Takže pokud se jí ozvete, popíšete situaci, tak vám určitě taky vyjde vstříc. Jinak tedy za mě - jednání s touto paní mě mile potěšilo a v tomhle směru chválím!!! :potlesk: :palec:
:palec: tak to jsem moc rada, ze to takhle dopadlo :) :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3112
19.6.11 22:06

Ajko tak to je super :palec: Škoda,že už sem potah vyhodila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.6.11 08:42

Holky, nechávaly jste si některá zrepasovat kočár po záruce v Libfinu? Já tam s tím zítra jedu, protože je to celé rozviklané.Hrozně se mi uvolnilo madlo (to mi říkal cenu 1150Kč za kožené nebo 900 za pěnové) a u sotatního se uvidí. tak jsem zvědavá, co s tím udělají a jestli se to vůbec vyplatí. Mám Urbana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.6.11 09:11

Báro, zeptej se prosím kolik by stálo přečalounění rukojeti na koženou. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.6.11 11:08

Báro taky se mi madlo celé vrklá,uvolnily se ty nýty.
Zeptej se mi prosím,kolik by stálo přenýtování,celé madlo měnit mi přijde zbytečné.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.6.11 11:13

bara si prisla pro radu a dostala furu dalsich ukolu :mrgreen: :mrgreen: pate: ja kdyz se ptala na madlo kvuli tomu ze je volny tak mi bylo receno v libfinu (je to tak pul roku) ze jedine novy…a cena tak nejak jak pise bara..uz si to presne nepamatuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.6.11 11:17

Mikitaa-aha a jak si to vyřešila?nechala si vyměnit celé madlo?nebo ti to někdo přenýtoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.6.11 12:56

Mě jenom po telefonu říkal, že to madlo by snad šlo nějak převrtat, anebo spíš právě vyměnit za nové. A cena za to kožené je těch 1150.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.6.11 13:35
pate81 píše:
Mikitaa-aha a jak si to vyřešila?nechala si vyměnit celé madlo?nebo ti to někdo přenýtoval?

prenytovat to nikdo nechce…mam tady kousek v hodonine sikovnyho opravara na kocarky…tak mi to napustil jakousi penou..rikal ze to proste prenytovat nejde…ze to ta pena zpevni ale ze je to taky jen docasny ze to chce casem proste novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.6.11 13:41

Aha,aha :think:
Tak to sem si myslela,že to takovej problém není.
No zkusím se taky poptat po okolí,na celou výměnu kašlu.

Baro-zkus se prosím ještě hzeptat na to převrtání,co tím myslí.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4