Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJo holky, moje Mutsyna prodělala další zatěžkávací zkoušku
Byla jsem s maminkama tady od nás z farního společenství na tůře lesem. S kamarádkou, co má Firkona Vario (klasická čtyřkolka) jsme šly zpátky cestou necestou přes kořeny v lese. Malej spinkal jako miminko a vůbec nic ho nevzbudilo a to byla fak cesta náročná. S kamarádkou jsme si zrovna říkaly, zlatý kočárky s pořádnýma čtyřma kolečkama - trojkolka by tu cestu nezvládla nebo by její majitelka přišla o nervy ![]()
Foto: Konečně jsem malýmu taky ukázala živý letadlo ![]()
pegalle píše:Pegalle, děkuju moc za odpověď. Já chci právě Active coffee, strašně se mi líbí.
Martooni, nevim to presne, ale myslim, ze rozdil je ve svech a vzoru vnejsiho materialu, kdyz se to sije. Ja mam korbicku v active champagne a v obchode jsme to s prodavackou porovnavali s cargo grey a ono je taky rozdil v matrialu uvnitr. Vnitrek active je na dotek vic jako bavlna, cargo bylo tusim takove sustakovite, nebo jak bych to popsala…Team nevim jakej je na dotek.Jinak mafina to tu davneji vysvetlovala, jen nevim, kolik stran dozadu to najdes.
Mafina5 píše:
Martooni, pokud budete mít říjnové mimčo, tak se velikosti korbičky Mutsy vůbec neboj. Já mám Štěpánka 28. září a vešel by se mi ještě teď (8 měsíců, 7,55 kg, 71 cm), ale už od března prostě v hluboké korbičce nechtěl být, ve sporťáku má větší rozhled a je spokojenější. Záleží samozřejmě na fusaku. Já můžu jen doporučit Aesthetic - vešli jsme se v něm úplně v pohodě a je krásně měkoučký a nezabere tolik místa jako Emitex. Origo klasik je přece jen trochu tenký na nějakou pořádnější zimu a Eskimo je zase na můj vkus neskladný - je přece jen ušitý z toho samého materiálu, jako kočárek a to je dost tuhá neskladná látka. To můj Aesthetic je měkoučký a nezabere žádné místo, přitom je extrémně teplý. Je sice dražší, ale je fakt super. JInak holky si hodně chválí také Lodger, ale s tím zkušenost nemám.
Právě nad Aestheticem hodně přemýšlím, švagrová mi sice slíbila pravý kožešinový po neteřince, ale nevím, jak by se mi do Mutsíka vešel, jsem hrozně ráda za tvoji odpověď. Strašně moc mi pomohla.
A který Aesthetic máš?
Uvažuji o tomto: http://www.aesthetic.cz/?…
v kožichu se ti tam nevejde. Já můžu za sebe ještě doporučit tento fusak http://www.littleangel.cz/…ve-outlast-7, je patentovaný a atestovaný do -10. Teď jsem od nich ještě objednávala potah do autosedačky taky s outlastem proti pocení.
Já teda měla Mutsy Eskymo a nedám na něj dopustit.
Mám červencové dítě a v pohodě se mi v něm vlezla do hluboké korby do sedmi měsíců.
A potom ve sportáku sem nemusela mít nánožník a vypadalo to super,protože fusak je ze stejného materiálu jako bouda.
Neprofoukne,nepromokne a je super teplý ![]()
Já měla kožešinovej fusak (taky poděděnej) a vešla se mi tam parádně. A to nemám žádnýho prcka ![]()
bože holky, jak vy to děláte
, já mám takovýho drobka a nechtěl mi tam být ani v tom mým fusaku, natož tak v beránkovi
![]()
Já mám Aesthetic Sport - černý s banánově žlutým vnitřkem. Do korbičky Team Ocean se mi moc hodil a do sportovního kočárku Active Coffee je nádherný. Ale nijak jsem nad fusakama nešpekulovala. Byla jsem na akci nákupy s Maminkou a to byla v Babyparku sleva 25procent na vše, tak jsem ho prostě čapla, zdál se mi nádherný, tak jsem ho koupila
Pokud máš ještě hafo času, tak doporučuji na nějakou tu akci nákupy s Maminkou nebo nákupy s Marianne počkat. Já pak litovala, že jsem podvozek koupila za plnou cenu. Nebyly tam až takové návaly, dalo se to i s miminkem zvládnout a stálo to určitě za to! někteří tam nakupovali za desetitisíce, nákup na náklaďák.
Jinak ať se ti líbí Active Coffee sebelíp doporučuji v každém případě koupit jinou korbičku a jiný sporťák. Přece jen to budeš mít dost dlouho a okouká se to, nebo prostě budeš chtít po čase změnu. Navíc sporťák není třeba kupovat hned, budeš ho potřebovat až za půl roku tak proč neechat nazdařbůh běžet záruku, že? JInak já bych neměnila, fakt jsem děsně spokojená. Jediné, co bych udělala jinak, že bych koupila ojetou korbičku. Ušetřila bych dost peněz. Prodávám půlroku jetou korbičku a není na ní ani známka po používání, je jako nová. Kdybych to věděla dřív, tak si novou určitě nekupuji.
Ja mam stejnou barvu sportaku i korbicky a mne se to teda neokoukalo… porad se mi to cargo grey libi nejvic ![]()
Ja mam Lodger a nedam na nej dopustit, je fakt teplej… i kdyz zpracovani mohlo byt lepsi, rozhodne ho uzijeme
je v nem teplo, ma vlozku, takze kdyz je tepleji tu vlozku vyndam a jezdi se dal.
vlozka jde dat do autosedacky. (on i celej fusak, ale je to velkej) ![]()
Lodger je krásnej a jinak, já bych kočáry měnila furt, kdyby mi to nebylo blbý
.
Díky holky. Dnes jsem se byla podívat na Mutsíka na prodejně (již asi po třetí
) a měli tam korbičku v Active champagne a je úžasná! Tak korbu bych koupila asi takovou a sporťák opravdu koupíme až později a určitě tmavší, ta champagne by trpěla ![]()
Jeeej, Martooni, ja mam korbicku v active champagne
! Sportak mam o trosku tmavsi, je v cargo kaki.
Asi trošku změním téma, ale prostě mi to nedá a musím se podělit o negativní zkušenost s potahem od Pinkie. Po pouhých dvou měsících používání potahu je zcela na vyhození
Barva nejen vyšisovala, ale i zflekatěla (myslím, že se to stalo i Pate, že to tady psala a já bohužel nedala na její radu). Takže holky, potah Pinkie vřele nedoporučuju, jsou to vyhozené cca 400Kč
Jen mám dotaz - vy, co máte podložky (ne potah) od této firmy, jste spokojené? Žádné blednutí barev???
Fotky sem nedám, jelikož nemáme foťák ![]()
A.j.k.a.225 píše:
Asi trošku změním téma, ale prostě mi to nedá a musím se podělit o negativní zkušenost s potahem od Pinkie. Po pouhých dvou měsících používání potahu je zcela na vyhozeníBarva nejen vyšisovala, ale i zflekatěla (myslím, že se to stalo i Pate, že to tady psala a já bohužel nedala na její radu). Takže holky, potah Pinkie vřele nedoporučuju, jsou to vyhozené cca 400Kč
Jen mám dotaz - vy, co máte podložky (ne potah) od této firmy, jste spokojené? Žádné blednutí barev???
Fotky sem nedám, jelikož nemáme foťák
A ktery typ? Ja ji mam cca mesic a zatim beze zmeny. Ja mam tu cernou s motylem.