Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderPoužívám ho od 1. dubna, cca každý den jsme venku, samozřejmě i na sluníčku, tomu se člověk neubrání, ale i tak to mohlo vydržet aspoň do podzimu.
Já mám bleděmodrou vložku se žraločkem, používám ji od dubna a dnes jsem ji poprvé prala a žádné stopy po blednutí zatím nevidno. Ale je to samozřejmě jen plátýnko, tak to asi časem vybledne. Já budu ráda, když mi to vydrží letos přes léto a na příští rok (pokud ještě budeme jezdit) koupím nebo ušiju novou.
MMartino - jo jo, myslela jsem ty vrtící se přední kolečka.Máme to opravené, tak snad to bude OK.
Jinak k té Pinkie podložce- já ji vyhodila asi po měsíci užívání. Měla jsem bílou s černými puntíky. Ta látka na tom je tak strašně tenoučká, že naše mladá při vztekání dala nožku do té dírky u popruhů a celé mi to rozervala i s tím molitanem:(.Myslím, že kdyby to bylo z nějaké pevné látky, tak se to hned tak nerozerve…Jo a stačilo na látku jen trošku vylít vodu a hned tam byly mapy:( Jinak měla jsem objednanou k tomu i deku a poslala jí zpět- lem byl opravdu pěkně šikmo všitý- přeci jen deka za 450Kč by to mít neměla. Takže za mě taky nedoporučuju:(
A.j.k.a.225 píše:
Anielkho, mám růžový s motýlky. Je fakt na vyhození
Mne to taky zklamalo… jak rika Mafina. Doufam, ze to leto s tim odjezdim.
Ja mam i deku a to platno na jedne strane, nic moc kvalita.
Ajko-jojo,byla sem to já,měla sem tmavě modrý potah s motýlky,holka se v tom párkrát zpotila a potah byl samý vyšisovaný flek,musela sem to vyhodit ![]()
Za ty prachy bych fakt čekala něco kvalitnějšího ![]()
No, já s vložkou od Pinkie taky teda špatná zkušenost ![]()
Jednak potisk špatnej - barva mimo kolečka, látka je fakt tenounká a barva totálně jiná, i když jsem se na to extra ptala ![]()
za ty prachy bych čekala kvalitu!! Příští nechám ušít na MMB ![]()
Tak jsme aspoň daly tipy budoucím Mutsynářkám, že doplňky Pinkie opravdu nééééé ![]()
Jinak já jdu dnes koupit barvu do drogerky a zkusím to hodit do barvy, jestli mi to další 2 měsíce vydrží no a pak už bude podzim, dám fusak a bude po potahu ![]()
Ajko-taky sem nejdřív myslela,že to doma přebarvím,ale pak sem se bála,že když se na tom zapotí,tak to bude pouštět ![]()
Tak pak dej vědět,jak to na tom drží,sem zvědavá ![]()
já si sem tam přebarvím na černo staré legíny co mám na doma a barvím to normoš v hrnci co mám na vaření, pak ho šupnu do myčky a pohoda. Barva z kalhot taky nepouští. Takže bych se toho nebála.
Podle mě to v tom Pinkie taky nebarví nijak odborně podle toho, jak rychle ta barva slezla ![]()
Taky se toho nebojím, horší už to být nemůže ![]()
A.j.k.a.225 píše:
Podle mě to v tom Pinkie taky nebarví nijak odborně podle toho, jak rychle ta barva slezla
Taky se toho nebojím, horší už to být nemůže
holky, ale ji to nekde uz sijou, ona sama uz to davno nesije.
jo holky ja cernou vlozku od pinkie mela peknou do prvniho vyprani…takze souhlas ze barvy nemaji nic moc ![]()
Anielkho - máš pravdu, ta majitelka firmy už to nestíhá, takže jí to šijou někde jinde, ale měla by snad odpovídat za kvalitu svých výrobků a nenabízet šunty za takový peníze ![]()