Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
13.6.11 20:19

Anielkho, mám růžový s motýlky. Je fakt na vyhození :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
13.6.11 20:20

Používám ho od 1. dubna, cca každý den jsme venku, samozřejmě i na sluníčku, tomu se člověk neubrání, ale i tak to mohlo vydržet aspoň do podzimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.6.11 20:24

Já mám bleděmodrou vložku se žraločkem, používám ji od dubna a dnes jsem ji poprvé prala a žádné stopy po blednutí zatím nevidno. Ale je to samozřejmě jen plátýnko, tak to asi časem vybledne. Já budu ráda, když mi to vydrží letos přes léto a na příští rok (pokud ještě budeme jezdit) koupím nebo ušiju novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.6.11 21:06

MMartino - jo jo, myslela jsem ty vrtící se přední kolečka.Máme to opravené, tak snad to bude OK.
Jinak k té Pinkie podložce- já ji vyhodila asi po měsíci užívání. Měla jsem bílou s černými puntíky. Ta látka na tom je tak strašně tenoučká, že naše mladá při vztekání dala nožku do té dírky u popruhů a celé mi to rozervala i s tím molitanem:(.Myslím, že kdyby to bylo z nějaké pevné látky, tak se to hned tak nerozerve…Jo a stačilo na látku jen trošku vylít vodu a hned tam byly mapy:( Jinak měla jsem objednanou k tomu i deku a poslala jí zpět- lem byl opravdu pěkně šikmo všitý- přeci jen deka za 450Kč by to mít neměla. Takže za mě taky nedoporučuju:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.6.11 22:01
A.j.k.a.225 píše:
Anielkho, mám růžový s motýlky. Je fakt na vyhození :-(

Mne to taky zklamalo… jak rika Mafina. Doufam, ze to leto s tim odjezdim.

Ja mam i deku a to platno na jedne strane, nic moc kvalita.

• Citovat
  • Upravit
3112
13.6.11 22:10

Ajko-jojo,byla sem to já,měla sem tmavě modrý potah s motýlky,holka se v tom párkrát zpotila a potah byl samý vyšisovaný flek,musela sem to vyhodit :cert:
Za ty prachy bych fakt čekala něco kvalitnějšího :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.6.11 22:13

No, já s vložkou od Pinkie taky teda špatná zkušenost :roll:
Jednak potisk špatnej - barva mimo kolečka, látka je fakt tenounká a barva totálně jiná, i když jsem se na to extra ptala :roll:
za ty prachy bych čekala kvalitu!! Příští nechám ušít na MMB :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.6.11 06:06

Tak jsme aspoň daly tipy budoucím Mutsynářkám, že doplňky Pinkie opravdu nééééé :cert:
Jinak já jdu dnes koupit barvu do drogerky a zkusím to hodit do barvy, jestli mi to další 2 měsíce vydrží no a pak už bude podzim, dám fusak a bude po potahu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
14.6.11 09:08

Ajko-taky sem nejdřív myslela,že to doma přebarvím,ale pak sem se bála,že když se na tom zapotí,tak to bude pouštět :think:
Tak pak dej vědět,jak to na tom drží,sem zvědavá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.6.11 12:30

O.K., ještě sehnat starý hrnec a jdu na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.6.11 14:40

já si sem tam přebarvím na černo staré legíny co mám na doma a barvím to normoš v hrnci co mám na vaření, pak ho šupnu do myčky a pohoda. Barva z kalhot taky nepouští. Takže bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.6.11 14:54

Podle mě to v tom Pinkie taky nebarví nijak odborně podle toho, jak rychle ta barva slezla :-(
Taky se toho nebojím, horší už to být nemůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.6.11 14:55
A.j.k.a.225 píše:
Podle mě to v tom Pinkie taky nebarví nijak odborně podle toho, jak rychle ta barva slezla :-(
Taky se toho nebojím, horší už to být nemůže :-)

holky, ale ji to nekde uz sijou, ona sama uz to davno nesije.

• Citovat
  • Upravit
9454
14.6.11 15:02

jo holky ja cernou vlozku od pinkie mela peknou do prvniho vyprani…takze souhlas ze barvy nemaji nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.6.11 15:20

Anielkho - máš pravdu, ta majitelka firmy už to nestíhá, takže jí to šijou někde jinde, ale měla by snad odpovídat za kvalitu svých výrobků a nenabízet šunty za takový peníze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí