Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderssisley:
malej je boží. Máme je zhruba stejně starý a taky si nedokážu představit, že by mi v tom zatím vydržel. Ale později možná.
MMartina1 píše:pegalle píše:pegalle, zadej do vyhledávače „přepravní taška na kočárek“ já jsem toho našla hodně, ale jestli to bude sedět na Mutsynu, snad jo. Mrkni se.
Holky, vite nektera, jestli se da sehnat na kocarek neco jako ochranny obal pri prevozu/transportu? Ja bych rada s sebou vzala svou mutsynku v lete do Evropy, ale kamoska mi psala, abych si davala pozor na pripadne poskozeni kocaru na letisti. Pry, i kdyz si ho s sebou vemu nahore k letadlu, stejne ho odvezou dolu k ostatni batozine a nesetrne s nima zachazeji a casto jsou kocarky poskozene, dolamane a pod. Doporucovala mi si vzit s sebou blok/doklad o koupe, kdyby ho bylo treba preplatit za pripadne zdemolovani (coz velice doufam, ze se nestane) a taky prikoupit nejaky chranic, nebo vnejsi obal, pry to taky pomuze od narazu a skrabancu. Snazim se neco vygooglit, ale zatim mi na link naskakuji jenom chranice na kocarky proti vetru nebo desti…Prepravovali jste nektera kocarek letecky, kdyz jste jeli na dovolenou? Jake mate zkusenosti?
Nasla jsem, nasla
!!
Musela jsem ho objednat online, nebot v lokalnim obchode ho nikde nemeli. Cestovni obal na kocarek od Stokke. Stokke Pram Pack
Je delanej na kocarky s (odnimatelnou) korbickou. Vejde se do nej i Urban
. A kdyz se nepouziva, zroluje se (viz obrazek), takze je doma skladnejsi a nezabira misto jako treba cestovni kufr
. A je cerno-oranzovej, coz je barevna kombinace fun seatu
. Kdyz jednou budu celou tu svou Mutsy kolekci prodavat, aspon to s necim bude barevne ladit
.
pegalle píše:MMartina1 píše:Nasla jsem, naslapegalle píše:pegalle, zadej do vyhledávače „přepravní taška na kočárek“ já jsem toho našla hodně, ale jestli to bude sedět na Mutsynu, snad jo. Mrkni se.
Holky, vite nektera, jestli se da sehnat na kocarek neco jako ochranny obal pri prevozu/transportu? Ja bych rada s sebou vzala svou mutsynku v lete do Evropy, ale kamoska mi psala, abych si davala pozor na pripadne poskozeni kocaru na letisti. Pry, i kdyz si ho s sebou vemu nahore k letadlu, stejne ho odvezou dolu k ostatni batozine a nesetrne s nima zachazeji a casto jsou kocarky poskozene, dolamane a pod. Doporucovala mi si vzit s sebou blok/doklad o koupe, kdyby ho bylo treba preplatit za pripadne zdemolovani (coz velice doufam, ze se nestane) a taky prikoupit nejaky chranic, nebo vnejsi obal, pry to taky pomuze od narazu a skrabancu. Snazim se neco vygooglit, ale zatim mi na link naskakuji jenom chranice na kocarky proti vetru nebo desti…Prepravovali jste nektera kocarek letecky, kdyz jste jeli na dovolenou? Jake mate zkusenosti?!!
Musela jsem ho objednat online, nebot v lokalnim obchode ho nikde nemeli. Cestovni obal na kocarek od Stokke. Stokke Pram PackJe delanej na kocarky s (odnimatelnou) korbickou. Vejde se do nej i Urban
. A kdyz se nepouziva, zroluje se (viz obrazek), takze je doma skladnejsi a nezabira misto jako treba cestovni kufr
. A je cerno-oranzovej, coz je barevna kombinace fun seatu
. Kdyz jednou budu celou tu svou Mutsy kolekci prodavat, aspon to s necim bude barevne ladit
.
to vypadá skvěle ![]()
ja mam 4 Ridera a vejde se tam i s kolama na podvozku. jen je to cely obrovsky a ty kola je citit na rozich obalu a dela to v nich hrboly. nejlepsi je umistit kola na dno, pak slozit na ne podvozek a pak pridat prevracenou korbicku. zacvaknout, zazipovat a muzem letet
.
Příspěvek upraven 10.06.11 v 16:01
…jé díky
Deny je vždycky strašně důležitý když se v něčem veze
… hodně si ted oblíbil nechat se vozit v tatře co jsme mu koupili a nedej bože když zastavíme, hned se vzteká ![]()
Myslím, že až bude větší tak ve funseatu bude jezdit rád. Písek máme daleko a terén hrozný takže asi víc využijeme než nějaké šlapadlo. Chci mu k narozeninkám koupit ještě odrážedlo a to dám do toho koše. Takže může tapat, odrážet se a nebo když budou bolet nožičky tak jet ve funseatu.
MMartina1 píše:
ssisley:malej je boží. Máme je zhruba stejně starý a taky si nedokážu představit, že by mi v tom zatím vydržel. Ale později možná.
Ten box je perfektny. To je ten co je vedeny ako Mutsy box pre Spider? Lebo pri doplnkoch pre 4rider som ho nikde nenasla.
easa píše:
Ten box je perfektny. To je ten co je vedeny ako Mutsy box pre Spider? Lebo pri doplnkoch pre 4rider som ho nikde nenasla.
neee, podivej tady http://mutsy.libfin.cz/4rider.php
dole v doplncich je.
jeej.. dik.. ja som skor nase slovenske stranky pozerala.. to by ma z ceskej vyslo draho ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych si taky pořídit Mutsíka urban rider.. hledala jsem i jiný, ale vždycky se k němu vrátím.. najít kočárek, který byl alespoň tak hezký a měl větší korbu a sporťák než Mutsík prostě neexistuje.. nebo jsem ho ještě nenašla..
Přemýšlela jsem ještě o Icoo peak 4air, ale v obchodě se mi s ním strašně blbě jezdilo a korbička byla jen delší..
Ale v říjnu čekáme holčičku, tak si říkám, že ta zase tak veliká nebude, tak bychom to v zimě s fusakem zvládli..
Jen jsem se chtěla zeptat, kde jste jej kupovali/objednávali? Abych se případně vyhla tomu naklonění korbičky, jak tu někdo popisoval..
Martooni píše:
Ahoj holky,
chtěla bych si taky pořídit Mutsíka urban rider.. hledala jsem i jiný, ale vždycky se k němu vrátím.. najít kočárek, který byl alespoň tak hezký a měl větší korbu a sporťák než Mutsík prostě neexistuje.. nebo jsem ho ještě nenašla..
Přemýšlela jsem ještě o Icoo peak 4air, ale v obchodě se mi s ním strašně blbě jezdilo a korbička byla jen delší..
Ale v říjnu čekáme holčičku, tak si říkám, že ta zase tak veliká nebude, tak bychom to v zimě s fusakem zvládli..Jen jsem se chtěla zeptat, kde jste jej kupovali/objednávali? Abych se případně vyhla tomu naklonění korbičky, jak tu někdo popisoval..
tak kámoška má I´coo a nakloněnou korbu má taky, malej jí pořád sjíždí do nožiček. Takže to si nevybereš, ale u Mutsy si myslím, že je to vada kusu. Jinak I´coo je strášně těžkej kočár.
pegalle píše:
Mamina a mimi s Mutsy 4 Riderem v cervnu na prochazce
mě se ty kočáry s tou hlubokou korbou líbí nejvíc, jízdně je to zase lepší se sporťákem.
Nějak jsem nečetla vaše dřívější příspěvky o nakloněné korbě, ale vadným kusem to nejspíš nebude. když jsem měla kočárek nový, tak byla korbička pěkně v rovině, odvozila jsem v tom půl roku kluka a pak jsme šli do sporťáku. tam jezdil tak do dvou let. a když jsem nedávno zase nasadila hlubokou korbu, tak je pěkně našikmo. příjde mi to, že je ten kočár dost vyrachtanej.ale ještě to pár měsíců s hlubokým vydržím (manžel řekl, že se na to podívá a vyřeší to
) a u sporťáku to pak už nevadí.
Jezisi,naklonena korba!
![]()
S tim jsem si uzila spoustu peprnych chvilek ![]()
a nebude to teda tím, že u UR jak se tady psalo, časem ten podvozek prostě povolí?