Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4583
29.6.11 20:41

Active Champagne, děkujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.6.11 23:04

Holky, co máte problém s plandáním boudičky… Viděla jsem vychytávku, která by se vám někomu mohla líbit (mě ne, mě bouda neplandá naopak mi krásně drží tvar a líbí se mi :-) ) Někdo tu u nás má sporťák v barvě Active Champagne a měl tu boudičku po stranách shrnutou - prostě mezi tyčí a opěrkou nahňahňanou dopředu tak, že nevisela dolů, ale obepínala tu opěrku zezadu. Nevím jestli to popisuju dobře, ale nevyfotila jsem to, neb kočárek stál opuštěný před lékárnou a nechtěla jsem vypadat za úchyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.11 15:15

4rider

Tak jsem tu zase, nedávno jsem psala o reklamaci 4ridera kvůli vrtícím se přdedním kolům. Vadu nám odstranili a teď se objevila další:(.Kola se sice už nevrtí, ale je v nich velká vůle a při jízdě po sebemenším terénu mi to klape, cvaká- prostě jak se tam to kolo vrtí nahoru a dolu. Byli jsme opět reklamovat, vyměnili nám levou vydlici, no a teď nám začla haprovat pravá :cert: Vždy když jedu třeba po parku a je ticho tak jsem vzteky bez sebe z toho klapání…V obchodě mi řekli, že je to u tohoto tipu normální, že se to ojetím dělá, mě to teda normální nejpřijde :think: Holky, máte s tím někdo taky zkušenost? Nebo vám jezdí vaše 4ridery tichounce.(chlap už je doma ze mě na prášky, pořád jen řeším kočár :cert: )Předem díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.11 15:45

Renato, prosím tě, jak to myslí, že se to ojetím stává, jak dlouho ti tedy vydržel v pořádku neojetý. Já se ho chystám kupovat nový, ale taková klapání a vrtění, to by mě dovádělo k šílenství. Tak co už je sakra lepší podvozek než toto :evil: aby člověk koupil a 2 roky mu to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.11 15:59

No já mu to říkala, že s kočárem jezdíme rok a přes zimu jsme jezdili s jiným, takže podle mě ojetý není!Je to prej úskalí těchle otočných kol, urban tohle nedělá…Řekla jsem mu, proč mi ho teda nedoporučili, když jsem si kočár kupovala…no děs, nechtěla jsem bejt sprostá, byl ochotnej, že vymění jednu vydlici a pokud se to zase udělá, tak to budem řešit dál.Přijedem domů a za pár dnů klepe druhý kolo…děs.Takže to vidím na třetí reklamaci- přítel mě asi ukamenuje, pořád si stěžuju. Očekávala jsem fakt kvalitu a moc mě to mrzí, protože to byl můj vysněný kočárek a měla jsem z něj radost a teď mě jen štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.11 16:07

Ach jo, to mě tedy mrzí, já z urbana moc nadšená nejsem, ale jestli 4rider dělá takovou neplechu, tak nevím nevím. Já se zamilovala do toho nákupního koše, ten dělá u urbana neplechu. To ti úplně rozumím, taky je to můj vysněný kočár, za ty peníze by mohl být v pohodě. Já to mám do babyparku, kde ho hodlám kupovat 150km, tak už se vidím, jak to vozím reklamovat. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
2.7.11 17:25

holky, to buďte rádi, že vám to klapání berou jako reklamaci. Mě to dělá golfáč, Callisto už od začátku a reklamaci neuznali, prý máme častěji promazávat :roll: . Jinak já mám taky 4R a kolečka začaly taky cvakat, ale oproti Callistu je to daleko míň, takže zatím neřeším. Ale zkusíme promazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.11 17:54

Martino, na tohle mazání nepomůže, už jsem to zkoušela. To kolo je v tom úchytu prostě jakoby vykloktaný.Dneska si asi fakt nevybereš, jsou to šmejdy všechny. Říkala jsem v obchodě, že jsem právě investovala do kvalitního kočárku a už jsem dvakrát reklamovala, že to jsem si mohla za cenu podvozku koupit obyč poláka- on mi na to, že to bych tu byla každej tejden!No nic, nechám to ještě chvilu a pak to tam pošlu, už tam kvůli tomu teda nepojedu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.7.11 19:02

Holky, mě se původně taky líbil 4RIder, ale protože diskuse zde je plná příspěvků na chlup podobných těm vašim (stačí si přečíst pár set stránek zpět :-) ), dala jsem přednost Urbanu a nedám na něj dopustit a jsem děsně ráda, když tady pořád čtu ty stezky na stále stejně vady u 4Ridera. Na klapání předních koleček si holky stěžovaly zde v diskusi již v roce 2008 a od té doby se výrobci nevyplatilo s tím něco uděělat? :nevim: Nechápu. Asi si náklady na reklamace započítávají do púodejní ceny a je jim jedno, že mohli mít vyšší zisk, kdyby udělali na výrobku drobnou úpravu. Někdo se tu zpětně zmiňoval, že mu zručný manžel to klapání vyspravil. Je to snad nějakým měkkým kovem v nějaké části. Vycpali to snad něčím. Zkuste pohledat zpátky. Je to určitě letos, ale už nějakou dobu…
Terinkko a koš na urbanu mám a žádnou neplechu nedělá. Tedy jestli myslíš neplechou to, že při plné výchylce (zatáčení) se dolní část košíku dotýká koleček, ale na košíku a ni kolečkách ani nákupu to nezanechává žádné stopy, takže nevím co myslíš tou neplechou. Ono to bude asi tím, že plnou výchylku používáš jen výjimečně :think:
Jestli můžu doporučit, chce to vnitřně se nějakou chvíli sžívat s tím, že budeš mít urbana a pak se do něj zamiluješ. Alespoň já to tak měla :-)
Přeju dobrý výběr a spokojenost při užívání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.11 19:22

Mafi jo, četla jsem tu, že se ten koš šoupe o kolečka. Asi zase budu přemýšlet nad urbanem, z klapíní by mě trefilo. je stejně lehounký jako 4rider?Já ho na 90% budu pvní skoro rok používat jen jako podvozek do auta a na nákupy pod autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.7.11 19:46

Mafino, já právě myslela, že tuto závadu už za ty roky odstranili,no tak asi nee.Teď jsem četla nějaké ty starší příspěvky a jako by mi mluvily z duše. No holt budem dál reklamovat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.7.11 20:37

Teri, stejně lehký určitě není, neb část té váhy tvoří pneumatiky a ty jsou u urbana samozřejmě vetší (viz přední kolečka). Ale ten rozdíl není nijak zásadní. Já sama naložím podvozek do kufru zcela bez problémů a to i s nasazenou sportovní nástavbou. Výrazně lehčí je jen 4Rider verze Lightweight s plastovými koly, ale tu bych ti stejně nedoporučovala. Kočárek by měl přece jen miminku poskytovat co možná největší komfort a to Lightweight poskytuje opravdu jen na dokonale rovném povrchu nákupního centra. Lightweight je příliš velký ústupek pohodlí rodičů na úkor pohodlí dítěte.
Jo a urban proti 4Rideru navíc krásně houpe. Zkus si to, až budeš v obchodě. Postupem času se houpání stále zlepšuje. Po osmi měsících používání se co do odpružení můj urban vyrovná takovým kočárkům jako je Teutonie nebo Firkon (mám to vyzkoušené - oba kočárky mají mé kamarádky které vídám denně). A to je také velké plus pro urbana.
Ale je pravda, že já trávím většinu času s miminkem v lese a ne v obchoďácích, a tak máš nejspíš na kočárek jiné požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.11 20:43

Mafi, právě že nemám, my bydlíme skoro v lese, v úplné přírodě, dokonce tu nemáme ani asfaltku, malá třeba nikdy nespala přes den doma, ale na to mám kočár po Terce, sem mezi pařezy úplně dostačujícím jinak mrně stejně budeme nosit v šátku, ale do města tak jendou, dvakrát týdně musíme a po zkušenosti s prvním dítkem chci podvozek pod autosedačku, já nebudu kupovat ani hlubokou korbu neb ji nevyužijeme. Poprvé jsem měla Quinny Buzz, ten už nechci, takže já ten podvozek fakt využiju 1-2týdně na dvě tři hodiny. Se sporťákem zrovna tak, pouze do města a tam trávíme minimálně času, popřípadě 2do roka dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.7.11 20:50

Ve městě většina terénů (právě jen s výjimkou nově postavených nákupních center s dokonale rovnými povrchy a kvalitními chodníky) stejně vyžaduje dobře odpružený kočárek. Podle mě pro drncání kočárku není nejhorší lesní cesta, ale rozflákaný chodník a těch je v městě plno. Takže pokud 4Ridera, tak určitě singlespoke, ale i tak raději urbana. Uvidíš v obchodě. Ale nedej na první dojem, pokud jde o ovladatelnost. Já taky v obchodě napoprvé nezvládla zacouvat zpět na místo a řekla si, že tohle tedy do domu nechci. Naučila jsem se ho ovládat po jedné vycházce a teď už jsem dávno profík :-)
A korbička je lépe uchycena k podvozku než sedačka - je více navolno, takže nedrží pevně a trochu tlumí ty rázy, které jdou z podvozku, což autosedačka nedělá. Takže i proto, že budeš jezdit více s autosedačkou, tak doporučuji lépe pružícího urbana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.11 20:52

Mafi, moc děkuju, teď někdy pojedu do Prahy, tak zase naklušu do Babyparku a budu zkouše urbana. U nás mutsíky v okolí 100km nikde nejsou v obchodě k vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí