Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderto s tím sporťákem záleží na dítěti. Ten můj je strašnej drobek, takže i v těch osmi měsících, jak jsme šli do sporťáku, jsem se najednou nemohla smířit s tím, jak tam tak neforemně leží. A je taky fakt, že od té doby v kočáře nespí, to už musí být fakt hodně unavený.
mikitaa píše:
kolozubko: moje dite jsem od narozeni dodnes nevidela ani jednou dobrovolne na brichunedej boze ze bych ji to chtela udelat v kocaru…takze nez podkladat polstarema a mit tam dite zkrouceny ac v hluboky korbe…tak mi teda prijde mnohem lepsi ten sportak .. vlastne na tom nevidim vubec nic spatnyho
![]()
kazdopadne je treba brat v uvahu ze kazdy dite i rodic je jiny a dela veci jinak a vzdy je presvedcen o tom ze pro sve dite to nejlepsi
Já jen psala, co jsem četla na štítku, plus co si o tom myslím. Každý si je zodpovědný za své dítě, tak ať dělá, jak uzná za vhodné ![]()
kolozubka píše:mikitaa píše:Já jen psala, co jsem četla na štítku, plus co si o tom myslím. Každý si je zodpovědný za své dítě, tak ať dělá, jak uzná za vhodné
kolozubko: moje dite jsem od narozeni dodnes nevidela ani jednou dobrovolne na brichunedej boze ze bych ji to chtela udelat v kocaru…takze nez podkladat polstarema a mit tam dite zkrouceny ac v hluboky korbe…tak mi teda prijde mnohem lepsi ten sportak .. vlastne na tom nevidim vubec nic spatnyho
![]()
kazdopadne je treba brat v uvahu ze kazdy dite i rodic je jiny a dela veci jinak a vzdy je presvedcen o tom ze pro sve dite to nejlepsi
na stitku je taky napsane, ze hluboka korba je jen do 6m…
Anielkha píše:kolozubka píše:na stitku je taky napsane, ze hluboka korba je jen do 6m…mikitaa píše:Já jen psala, co jsem četla na štítku, plus co si o tom myslím. Každý si je zodpovědný za své dítě, tak ať dělá, jak uzná za vhodné
![]()
To je sice možné, ale osobně nevidím důvod, proč by moje dítě nemohlo být v hluboké korbě do 8 měsíců, když jednak byla drobek a jednak neseděla, takže jí to fakt v tom hlubokém nemohlo ublížit a tu korbičku přetížit nemohla. Nebo snad víš o nějakém jiném důvodu, proč by tam dítě nemohlo být déle? Rozhodně jí to tedy nemohlo poškodit zdraví ![]()
kolozubka píše:Anielkha píše:To je sice možné, ale osobně nevidím důvod, proč by moje dítě nemohlo být v hluboké korbě do 8 měsíců, když jednak byla drobek a jednak neseděla, takže jí to fakt v tom hlubokém nemohlo ublížit a tu korbičku přetížit nemohla. Nebo snad víš o nějakém jiném důvodu, proč by tam dítě nemohlo být déle? Rozhodně jí to tedy nemohlo poškodit zdravíkolozubka píše:na stitku je taky napsane, ze hluboka korba je jen do 6m…mikitaa píše:Já jen psala, co jsem četla na štítku, plus co si o tom myslím. Každý si je zodpovědný za své dítě, tak ať dělá, jak uzná za vhodné
![]()
ja s tebou souhlasim, ale je to stejny argument jako s tim sportakem… (treba se jedna o bezpecnost apod.)
Anielkha píše:kolozubka píše:ja s tebou souhlasim, ale je to stejny argument jako s tim sportakem… (treba se jedna o bezpecnost apod.)Anielkha píše:To je sice možné, ale osobně nevidím důvod, proč by moje dítě nemohlo být v hluboké korbě do 8 měsíců, když jednak byla drobek a jednak neseděla, takže jí to fakt v tom hlubokém nemohlo ublížit a tu korbičku přetížit nemohla. Nebo snad víš o nějakém jiném důvodu, proč by tam dítě nemohlo být déle? Rozhodně jí to tedy nemohlo poškodit zdravíkolozubka píše:na stitku je taky napsane, ze hluboka korba je jen do 6m…mikitaa píše:Já jen psala, co jsem četla na štítku, plus co si o tom myslím. Každý si je zodpovědný za své dítě, tak ať dělá, jak uzná za vhodné
![]()
Však jsem napsala, že každý ať dělá, jak uzná za vhodné. Někdo ať si klidně přehlíží dostupné informace a někdo ať se klidně bezhlavě řídí tím, co si kde přečte. Nikomu nic vymlouvat nehodlám a napsala jsem to jen pro ty, pro které bude třeba tahle informace nová a důležitá, ne pro ty, co to dělají jinak a mají potřebu si to obhajovat. ![]()
a není to jedno, kdo, kde a do kdy má dítě? Je to trochu na jinou diskuzi než jaký je kočár ![]()
Ja si nemam potrebu nic obhajovat, mne mala castecne jezdi v hlubokem doted
(a vejde se tam!) ![]()
Anielkha píše:
Ja si nemam potrebu nic obhajovat, mne mala castecne jezdi v hlubokem doted![]()
(a vejde se tam!)
A o co ti tedy jde?
kolozubka píše:Anielkha píše:A o co ti tedy jde?
Ja si nemam potrebu nic obhajovat, mne mala castecne jezdi v hlubokem doted![]()
(a vejde se tam!)
Kdyz argumentovat tak objektivne…
rekla jsi, ze ve sportaku se dle vyrobce ma jezdit az od pul roku, tak jsem k tomu doplnila, ze dle vyrobce se v hluboke ma jezdit jen do 6m. O nic mi neslo, jen to, aby byly informace spravne. Nemam potrebu se hadat nebo dokonce nekoho presvedcovat o sve pravde, ono to stejne nepomuze.
![]()
Ježiš ženský, nechte už, prosím, toho, zbytečně plevelíte diskuzi, která je o kočárku mutsy a kde ostatní hledají informace a rady k tomuto kočárku. Nikoho pak, když to dočítá, a hledá informace ke kočáru, nezajímá hašteření o tom, kdo ke vozí dítě ![]()
Anielkha píše:kolozubka píše:Kdyz argumentovat tak objektivne…Anielkha píše:A o co ti tedy jde?
(a vejde se tam!)
rekla jsi, ze ve sportaku se dle vyrobce ma jezdit az od pul roku, tak jsem k tomu doplnila, ze dle vyrobce se v hluboke ma jezdit jen do 6m. O nic mi neslo, jen to, aby byly informace spravne. Nemam potrebu se hadat nebo dokonce nekoho presvedcovat o sve pravde, ono to stejne nepomuze.
![]()
Opravdu nechápu o co se ti jedná, ale to není můj úkol pochopit každého, takže se s tím klidně spokojím ![]()
terinka4444 píše:
Ježiš ženský, nechte už, prosím, toho, zbytečně plevelíte diskuzi, která je o kočárku mutsy a kde ostatní hledají informace a rady k tomuto kočárku. Nikoho pak, když to dočítá, a hledá informace ke kočáru, nezajímá hašteření o tom, kdo ke vozí dítě
Zatímco ty píšeš k tématu
Tak já tedy mizím, abych nedostala ještě na zadek ![]()
Hou,hou,hou ![]()
Chovanec taky jezdil v hluboky do cca 9 m,furt na brise,
pekne se rozhlizel,ale i na zadech tam spal,a to ve fusaku ![]()
kdyz jsem videla kamosky 5m prcka ve sportaku xlander,
jak tam jen pololezi,tak jsem nechapala,prej se nevejde
Nevim,jakou dylku ma xlander na korbe,ale
kluci maji stejny miry i vahy
No, Je to jeji vec, ja taky
resim spoustu veci treba jinak ![]()
A na kolotoci nad postylku mame napsano,ze je do
4m
,asi aby po nem 5m dite nevysplhalo
Chapu,ze se chtej chranit,ale tohle zatim neudelal
ani nas rocni ![]()