Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9578
24.7.11 07:37

Holky, co máte 4R, jak zvládne meší terén, nějakou cestu? je odpružený? Jsem ve městě, ale rodiče na vesnici a mám 2 hafany se kterými trávím dost času venku - v lese, tak bych chtěla lehký, skladný, snadno ovladatelný kočár, co zvládne i trochu terém..Urban se mi tolik nelíbí, spíš uvítám zkušenosti s 4R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
24.7.11 08:11

Mně se vždycky spíš líbil 4R, i v obchodě jsem byla nadšená, jak se otočil na místě téměř, manipulace jedna radost :palec: Ááááále, jezdím na chatu a k našim, a tam bych se asi s 4R mohla prohánět jen na zahradě, jinak je to tu terén pro drsný hochy UR :mrgreen:
Ale zase jsem trpěla třeba v DM, kde jsem nevytáčela ty úzký uličky :roll: a furt jim bortila věci na spodních regálech :mrgreen: :oops:
No, ale jak přibyly golfky, už je problém vyřešen :pankac:

Takže já jsem do města převážně pro 4R, pokud by byl využívanej i v terénu, tak spíš pro UR, a pak dokoupit nějaký fajnový golfky, třeba NUNU :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.7.11 09:07

tak moje zkušenost s 4R je asi taková, že když jsem vozila malýho v hluboké korbě, tak jsem strašně nadávala na všechny trošku hrbolatější cesty a tím pádem i na kočár. Ale jak jsme přesedlali na sporťák, tak se tomu kočáru úplně změnilo těžiště, navíc ta sportovní sedačka sedí níž než hluboká a od té doby si ho nemůžu vynachválit. Jezdíme do lesa,po trávě, po štěrku, po polňačkách a pokud cesta není vyloženě plná kořenů, šutrů apd., tak to zvládáme se zaaretovanýma kolama naprosto v pohodě. Na co jsem s hlubokáčem ještě hodně nadávala, byl sníh, tak to bylo peklo :zed: . Se sporťákem ještě nemám vyzkoušené, takže to zatím nevyhodnotím. No jo, kdyby si člověk mohl kočár nějakou dobu vyzkoušet, než si ho koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.7.11 07:02

Holky díky za názory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.7.11 19:35

Ahoj, jdu s naprosto hloupým dotazem, dneska jsem koupila hlubokou korbu i sportovní nástavbu v super měděné barvě, dovežená z Ameriky, ale musím to vyprat, teď ten dotaz, půl dne šteluju, jestli se dají sundat potahy z boudiček, jak u sporťáku, tak u korby. Zatím to tedy vypadá, že v žádném případě ty potahy sundat nejdou, ale co kdyby přeci :lol: a potah ze sportovní nástavby, i nánožník, to normálně díte do pračky na 40? Děkujiiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.7.11 20:27

a ještě jeden dotaz, polohování opěrky zad, na to je nějaký fígl nebo se dělá prostě trochu proti tomu odporu, že chytím opěradlo a za toho cvakání ho položím nebo posadím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.7.11 21:59

Tak myslím, že látka z boudiček sundat nejde. Je to tam všechno nýtovaný.
K opěradlu - když ho chceš položit, tak myslím po pravé straně je kolečko, na to zmáčkneš a dáš opěradlo dolů. Nahoru jsem ho dávala normálně. Teď momentálně jezdím opět s hlubokou korbou, tak si nejsem na 100% jistá, kdyžtak mě někdo opraví.
A mohla bys nafotit a ukázat barvu? moc by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.7.11 08:27

Tak jdu pro další radu, to kolečko na boku pro pokládání zádíček u sportovní nástavby, mám to úlně volní, nereaguje na zmáčknutí, ten vnitřek je volný a sedačka nejde položit, dá se s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.7.11 09:44
terinka4444 píše:
Tak jdu pro další radu, to kolečko na boku pro pokládání zádíček u sportovní nástavby, mám to úlně volní, nereaguje na zmáčknutí, ten vnitřek je volný a sedačka nejde položit, dá se s tím něco dělat?

opravit v servisu :nevim:
jinak boudy vysliknout nejdou…musi se drbat kartackem :wink: potahy jsem prala v pracce na 40 jak pises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.7.11 09:48

no jo, jenže v jakém servisu, je dovežený z USA, vezme mi ho třeba Libfin? Mám to do Prahy 150km, jak to funguje u Libfinu, to se tam může normálně zajet?
Jo jo, kartáčkem už drbu :lol: :lol: :lol: kdybych místo půldenního špekulování, jak to sundat, drbala už včera, tak už bych to měla hotové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
29.7.11 09:58

Tak Libfin ti ho určitě vezme jako pozáruční opravu, tzn. všechno si normálně uhradíš sama. Nejlepší je si tam zavolat, chlapi jsou tam docela ochotní i po telefonu, asi by ti rovnou mohli říct, jestli to půjde spravit a kolik by to tak stálo. A pak je nejjednodušší tam kočár poslat, třeba PPL, oni ti ho pak zase pošlou zpátky na dobírku. Já tam teda jela osobně, protože jsem se potřebovala radit na místě, měla jsem toho na kočáru víc, ale zpátky mi ho právě posílali.
Co ta fotečka - nebyla by? Jsem moc zvědavá!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.7.11 13:29

Tady je ta barva, ve skutečnosti je světlejší a víc do oranžova, musím to asi poslat do toho Libfinu, aby spravili ten kloub, ale vydražila jsem ho za 3300,– je rok používaný, hluboká korba, sportovní, fusak, nánožník, originál pláštěnka de lux, podvozek ten light, ten prodám, koupím s nafukovacíma kolama tady do toho terénu. Teď jak to peru, tak prokukuje. Manžel miluje oranžovou, tak je nadšen, ale čekám holku, bude se mi tlouct s růžovou, ale zase za ty prachy :lol: prý je z USA a tam celá ten komplet včetně pláštěnek vyjde na necelých 10.000,– to jsou rozdíly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.7.11 13:39

opravi ti to i v neautorizovanym servisu jestli mas nekde po ruce…ja to mam do libfinu daleko z breclavi tak mi zatim bez problemu opravili vsechno tady co jsem potrebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
29.7.11 13:51

terinko tak to je super cena. ať slouží! fakt si zkus zavolat do toho libfinu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.7.11 21:34

ahojky! máte někdo hrací pultík? Uvažuju o nákupu, ale neviděla jsem ho naživo a moc by mě zajímalo zda má vysoké kraje, z fotky na webovkách BP to vypadá že ne… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí