Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
15.8.11 23:06
Mikro píše:
MMartina1 píše:
Mikro píše:
MMartina1 píše:
Mikro píše:
vera007 píše:
A když dáš sporťák proti směru jízdy, tak u UR nemůžeš mít dole košík (někde jsem to četla)?
Ahojky, zrovna jsem to teď řešila. Košík skutečně u sporťáku nevyužiješ dokavaď ho máš v lehu a směrem k sobě, prostě se tam nevejde. Přesto ho stále využívám. Když mám na podvozku nasazenou autosedačku, používám ho místo vozíku v supermarketu. Píšou maximální zatížení 15 kg, ale ten nákup, jakej tam kolikrát naložim, to přesáhne raz dva. No a jak si to užívám… když si elegantně projíždim uličkama s mutsíkem :pankac: Já ten kočár prostě miluju za všech okolností
já teda nevím co s tím košíkem je za problém, ale já jsem se do něho se sporťákem dostala vždycky. Když tak jsem akorát malýmu trošku pozvedla nožičky a do koše jsem se dostala.
Myslela jsem extra přikoupenej nákupní koš. Nejde mi umístit pod sporťák v případě, že dítě mám proti sobě. Pokud máš nějakou vychytávku, budu ráda za radu. Mam urbana
tak že by to u UR bylo jinak než u 4R. Já když mám malýho čelem k sobě, tak koš tam mám zavěšenej normálně a dostanu se do něj tak, že malýmu akorát pozvednu nohy :think:
Tak jsem tam dala ten košík a jako jde to, ale pak mi malej bude sedět skoro v něm :) pár cenťáků mi u toho košíku přečuhuje a sedačka je v něm jakoby utopená, ty to u 4R nemáš? Z fotky to nemůžu moc poznat

tak 4R sportovní sedačka je trošku výš, nesedí až pod úrovní koše, takže proto ty stesky, už to chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 23:09

terinka 4444: to je ta z lilinka.com http://www.lilinka.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.8.11 23:16

Látky u dnešních kočárků Mutsy jsou myslím totožné (materiály)
Active - je tkána ze dvou různě barevných nitek, které tvoří výslednou barvu - např. hnědá a bílá - Active Coffee
Team - totožné jako Active jen je tkán jen z jedné barvy
Cargo - opět jednobarevný, jiný střih i tvar korby, zipy na boudičce, sporťák má podnoží z jiné barvy
Joey - plastová korbička, sporťák má podnoží z jiné barvy

Přídavný košík je super pod korbou, pod sporťákem po směru jsem ho nevozila, protože jsem si zvykla košík hodně sundavat a nakoupit do něj a pak s nákupem pověsit a to šlo dost špatně, sporťák po směru opět supr. V každém případě přídavný koš je snad ta nejlepší věc na Mutsy. To že si košík vezmeš do ruky, nakoupíš do něj, pak zaplatíš a pověsíš to i s nákupem pod kočár to snad žádný jiný kočárek nemá a já to tedy využívám skoro denně. už ani nevím, jak se nakupuje bez kočárku :-)

Jinak jak jsi zmiňovala, že se ti naklápěcí sporťák líbí, tak to mi tedy promiň, ale zkus se na to podívat očima toho pětiměsíčního miminka, které tam budeš dávat. Spát na nakloněné židli není prostě přirozené. Sama bys tak nespala a pětiměsíční miminko tak budeš vozit? Jinak o pětiměsíčním miminku mluvím ne proto, že by se nevešlo do korby. Velikost korby se moc přeceňuje. Moje dítě by se vešlo do korby snad ještě teď v deseti měsících, ale v pěti prostě už chtělo vidět ven a nezbylo mi, než dát mou super nádhernou korbičku Team Ocean k ledu a vytáhnout sporťák.

Dnes jsem byla v Malvíku okukovat ty golfky. Na doporučení jsem na Youtube zkoukla instruktážní video k Cybexům a zamilovala jsem se do té rozkládací obří boudičky. Spíš me tedy nadchly Onyxy než Callisto. Spojenou rukojeť nepotřebuji. Řídit jednou rukou zvládnu i letadlo, natož sedmikilový kočárek. Ale chybí mi tam madlo a i to na Callistu se mi zdá takové na nic :-( Tak asi spíš budu koukat po jiných, i když tedy lůžko u těch Cybexů je bezkonkurenční i ty další vychytávky - větrání z boku, ze zadu… jen ta boudička se mi zdá (ta výztuha) taková nepevná. Drží vám to holky tvar? (Spíš tedy co máte Topaz nebo Onyx) Ta Callisto má dvě výztuhy a ta asi tvar drží…

Koukla jsem samo taky na Mutsyny, ale ta nová kolekce fakt pro mě není. Měli by příští rok vymyslet nějaké pestřejší barvy. Já mám sice taky na sporťáku neutrální Active Coffee, ale na korbě se mi prostě nelíbí. Sporťák jde totiž dozdobit nějakou vložkou, ale korba musí být výrazná a pěkná sama o sobě a to tyhle neutrální barvičky pro mě nejsou. Nebo samo, jsou hezké pro nás ženský, ale ruku na srdce, za korbičkou Active Coffee se prostě davy lidí neohlížejí a školkové děti nevykřikují: jé paní, vy máte ale krásný kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
15.8.11 23:16
vera007 píše:
A ještě mi poraďte, u Mutsyho ty korbičky mají víc kolekcí - Active, Cargo, Team,… Je v nich nějaký rozdíl v materiálu nebo kostrukci? nebo jsou to jen rozdílné barvy?

Je tam rozdíl v tom materiálu, což jsem moc nezkoumala, ale co mě zaujalo, že jedině Active má ty reflexní pásky našité, což je podle mě dost výhoda. Mám tmavý kočár a když pak jedeš potmě v zimě, tak se myslím hodí :palec: Mě tedy chyběly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.8.11 23:18

MMarti - sporťák u 4Ridera je výš než u Urbana? To slyším prvně. A snad se skoro vsadím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 23:25
Mafina5 píše:
MMarti - sporťák u 4Ridera je výš než u Urbana? To slyším prvně. A snad se skoro vsadím, že ne.

Mafi, přít se nebudu, ale když jsem to viděla teď na té fotce, jak ta sedačka sedí pod úrovní toho koše, tak se mi zdá, že ho mám trošku výš. Ale nedívala jsem se, zítra to když tak omrknu popř. vyblejsknu. Kočár máme teď odstavený, hlásím první defekt za roční dobu užívání :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.8.11 23:28

Spíš bych řekla, že je to tím, jak kdo má umístěné ty háky na koš. Já je třeba tahám nahoru (abych nedřela košíkem při plné výchylce kol), někdo je má opřené až dole… Ale sporťák visí na centrálním úchytu a ten myslím mají oba podvozky stejně vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.8.11 23:32
MMartina1 píše:
Mafina5 píše:
MMarti - sporťák u 4Ridera je výš než u Urbana? To slyším prvně. A snad se skoro vsadím, že ne.
Mafi, přít se nebudu, ale když jsem to viděla teď na té fotce, jak ta sedačka sedí pod úrovní toho koše, tak se mi zdá, že ho mám trošku výš. Ale nedívala jsem se, zítra to když tak omrknu popř. vyblejsknu. Kočár máme teď odstavený, hlásím první defekt za roční dobu užívání :lol: .

Asi bude trochu jinak rozměrově… Kamarádka ho mívala (než si reklamací vydupala UR) a madlo měla na 3 dneska si dává u urbana 4 a údajně je to stejně vysoko jako to bylo předtím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.8.11 23:37

Škoda, že jsme o tom tady nenapsaly včera. Byla jsem dnes v tom Malvíku a mohla jsem se na to juknout. To mě fakt zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
16.8.11 06:06
Mafina5 píše:
Látky u dnešních kočárků Mutsy jsou myslím totožné (materiály)
Active - je tkána ze dvou různě barevných nitek, které tvoří výslednou barvu - např. hnědá a bílá - Active Coffee
Team - totožné jako Active jen je tkán jen z jedné barvy
Cargo - opět jednobarevný, jiný střih i tvar korby, zipy na boudičce, sporťák má podnoží z jiné barvy
Joey - plastová korbička, sporťák má podnoží z jiné barvy

Tak já ještě doplním rozdíly příspěvku. Jak psala Mafina, tak Cargo má jiný tvar korby a to menší oproti například Teamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.8.11 07:13

Mně se zase „neutrální“ barvy na korbě, např. Coffee, líbí moc a nemusím si dávat ani ruku na srdce :mrgreen: :mrgreen: :roll: Já jsem ráda, že na mě nikdo nečumí, nejsem exhibouš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.8.11 07:23
děkujiiiiiiii :kytka:
MMartina1 píše:
terinka 4444: to je ta z lilinka.com http://www.lilinka.com/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.8.11 07:26

Taky jsem koukala na Cybex, líbily se mi Topaz :palec: , ale vadila mi ta nespojená rukojeť, to si myslím, že je dost podstatná věc. Vím od zkušenějších maminek, že řídit naloženej kočár jednou rukou téměř nejde, resp . jde, ale je to dost namáhavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.8.11 07:39

Dobré ráno :lol: , koukám, že nejen moje dítě vstává dřív než bych si představovala :mrgreen: . Takže co se týče koše, mám tu sportovní sedačku asi stejně hluboko jako u UR, ale to madlo házím dozadu, takže proto se mi to zdálo rozdílné. Ale i tak se tam dostanu v pohodě, zvednu nožičky a házím zboží do košíku. Není to tak pohodlný jako u hlubokého, ale dá se. Ani si nedokážu představit jezdit bez koše. V obchodě ho ani nesundávám, hážu to pod kočár.
Co se týče golfáčů, tak jsem taky pro spojenou rukojeť, taky si myslím, jako Bébka, že se klasika golfáč jednou rukou řídí fakt blbě, možná se dá, ale proč si to komplikovat. A vážně, pokud bych si vybírala golfáč, bych upřednostnila jednoduchý kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
16.8.11 07:46

Ty jo, my dnes vstávačka ve 4,45 :roll: :zed:
Vzala jsem mu jedinou jeho radost - prso - navždy, tak teď mi to vrací :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My jezdíme téměř od začátku po směru, tam je s tím košem lepší pořízení, když teda zrovna neleží, ale dá se to :palec: Taky ho nesundavám, bejvá dost těžkej - neumím nakupovat jen pár věcí :roll: :mrgreen: - a nějak mi pak nejde lehce nandat, jsem se s ním prala před těma kasama, kočár musela zabrzdit, aby mi neutíkal :mrgreen: , tak radši nechávám furt na hákách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí