Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMají je v oddělení pro miminka v místě, kde mají takové ty flaštičky a podobné věci - mají tam taky univerzální stínítka na kočárky, pláštěnky a podobné věci. Spíš sis toho nevšimla, než že by to neměli. Mají ji i v jiných barvách - já viděla ještě slonovou kost s hnědou výšivkou a fialovou s lila výšivkou.
ji a doporučuji ty háčky od JJ Cole, na kterých mi taška visí. Pověsíš na ně jakoukoli tašku, která má na bocích nějaké kroužky (úchyty) a hlavně - taška z rukojeti nesjíždí ! Mě do té doby, nmež jsem je koupila, všechny tašky sjížděly…
Jo jinak jako první jsem měěla superlevnou tašku z Tesca. Hodila se mi barevně. Stála jen 275 korun. Je spíš pro malé mimčo, kdy vozíš jen přebalování a nějakou svou peněženku. Pro větší, když už vozíš i příkrmy apod. to už sed vejde jen tak tak.
Mafi, zkusím se zeptat a pokoukat po ní, zrovna včera jsem v DMku byla, už tam jsem jak doma ![]()
Ta slonovinová kost s hnědou by byla super - hodila by se mi jak k champagne korbičce, tak i ke coffee sporťáku, který budeme na jaře kupovat..
A ty háky se kupují kde? Myslela jsem, že jsou k té tašce ![]()
Já je koupila v Malvíku za 109 korun ve slevě. Ale prodavačka mi tvrdila, že existují jen ty hnědé, ale samo jsou i černé. Mě se ale hnědé docela hodí k Active Coffee sporťáku. Na netu to najdeš - myslím, že stojí 245 korun nebo tak nějak. Ale uvidíš, až si vybereš tašku. Třeba vybareš nějakou, která sjíždět nebude. Ta z DMka sjížděla. Byla na pásky ze suchých zipů a já je utahovala tak (aby nesjížděla), až jsem je časem urvala ![]()
Mafi, a jak se jim přesně říká? Na Malvíku je už nemají a na netu mi to nic nenašlo.. ![]()
Martooni píše:
Mafi, a jak se jim přesně říká? Na Malvíku je už nemají a na netu mi to nic nenašlo..
Anielkha -
se stydím, zadala jsem u nich JJ Cole a háky mi to nenašlo.. moc ti děkuju!
Martooni píše:
Anielkha -se stydím, zadala jsem u nich JJ Cole a háky mi to nenašlo.. moc ti děkuju!
v pohode, kdyz nevis co hledat
ja mam ty graphite, jsou dobre, ale kdyz na nich nic neni, tak padaji (nepouzivam je na prebalovacku, ale treba kdyz si potrebuju na kocar povesit tasku nebo tak)
Anielkha - to je fakt, i na pověšení něčeho budou dobrý ![]()
Mafi, tak jsem teď volala do DMka, tak ty přebalovací tašky mají ale jen fialové, tak mi paní černou objednala, o slonovinové vůbec nevěděla, že existuje, škoda ![]()
Jeste k tomu naklonu, vzdy vymenili a nic nerikali,
s prodavackama jsme to studovaly,ruzne kombinovaly,
mely se mnou svatou trpelivost!
Tasku jsem mela Lassig velkou,ted mam Lassig jen
takovej „chlebnik“ a staci mi,vozim veci pod kocarem. Tasky
se mi moc nelibi,radsi mam kocar holej.
DM Tasku jsem taky mela,ale prodala,nelibila se mi.
Zalezi na vkusu.
Tak to jsem ráda, snad budeš spokojená ![]()
Já nesnáším, když z té tašky kouká ten popruh na přenášení. A tady byl nelogicky navrchu a kroužky na pásky, kterými byla taška přichycená ke kočárku uvnitř (vně tašky, ale pod tím popruhem na přenášení). Tak jsem popruh ustříhla a našila ho dovnitř tašky. Mám ho složený uvnitř a když potřebuji vyndat, tak ho vylovím. Sunduávám to jen výjimečně. Taška má navíc tolik kapes, že v ní volně skoro nic nemám, jen ten popruh. Tak je to tak pohodlnější, než to výrobce vyrobil ![]()
Bébko, ty tašky od Lassig jsou taky moc pěkné, ale ta cena
.. až budeme mít druhé, tak si kdyžtak dopřeju něco lepšího, ale už tak nás malá stála spoustu peněz a tak jsem tašku chtěla okolo 500kč a ta z DMka na fotce od Mafi se mi líbí..
Mafina5 píše:Šikula! Mrknu na ni a uvidím
Tak to jsem ráda, snad budeš spokojená
Já nesnáším, když z té tašky kouká ten popruh na přenášení. A tady byl nelogicky navrchu a kroužky na pásky, kterými byla taška přichycená ke kočárku uvnitř (vně tašky, ale pod tím popruhem na přenášení). Tak jsem popruh ustříhla a našila ho dovnitř tašky. Mám ho složený uvnitř a když potřebuji vyndat, tak ho vylovím. Sunduávám to jen výjimečně. Taška má navíc tolik kapes, že v ní volně skoro nic nemám, jen ten popruh. Tak je to tak pohodlnější, než to výrobce vyrobil
já mám taky origo tašku, líbí se mi ale jen cargo. Ale to je taky na vkusu. Je to takovej velkej bágl, kam nacpu všechno když jedeme někam na výlet nebo ke tchánovcům. Navíc je multifunkční, má po bocích zipy, kterýma se dá jakoby nastavit šířka tašky. Takže na výlety apod. na maximum a vejdeme se mi tam všechno od jídla, náhradního oblečení přes plíny, ubrousky až po hračky. Takže máme všechno v jednom. K doktorovi zúžená, jenom na nejnutnější věci. Jinak ji s sebou nevozím. Na řidítka si ji nedávám, tam mi vadí celkem všechno, vozím tak jak píšou holky ve předu na stupátku.
já mám taky origo tašku, líbí se mi ale jen cargo. Ale to je taky na vkusu. Je to takovej velkej bágl, kam nacpu všechno když jedeme někam na výlet nebo ke tchánovcům. Navíc je multifunkční, má po bocích zipy, kterýma se dá jakoby nastavit šířka tašky. Takže na výlety apod. na maximum a vejdeme se mi tam všechno od jídla, náhradního oblečení přes plíny, ubrousky až po hračky. Takže máme všechno v jednom. K doktorovi zúžená, jenom na nejnutnější věci. Jinak ji s sebou nevozím. Na řidítka si ji nedávám, tam mi vadí celkem všechno, vozím tak jak píšou holky ve předu na stupátku.
Holky, a máte ještě někdo stejný problém jako já, že když připoutáte dítě ve sporťáku, má ty popruhy pořád volné a sjíždí? Nějak se mně ten sporťák nelíbí…, malá v něm teda radostí neskáče… ![]()