Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
15.8.11 20:56

buzze nedoporučuju, design skvělý, funkčnost mnohem horší.Hlavně sporťák, ten je úplně nedomáklý, je to kolébka, dítě si nikdy nelehne, pořád sedí, jen se v tom kloubu naklání, po půl roce jsem ho úplně nesnášela.Navíc se povoluje v tom kloubu, pod tím plastem v kloubu na podvozku, na kterém se to celé pokládá, je osmihranný šroub, která je ale dotažen v plastovém pouzdru, zakže se to brzy vykloktá a nedrží. navíc mluvíš o velkém košíku u urbana, takže předpokládám, že bys ráda košík. tak ta hrůza, co se dá dokoupit jako košík pod Buzze je tak malinká, že se tam nedá ani deka. Ten box je zase zavěšen tak nézko, že je neustále špinavý. Píšu, dsignově zajímavý, jinak za ty peníze nebrat. teď druhý mám mutsy, nemůžu hodnotit, malá se ještě nenarodila, takže je v chodbě, ale rozhodně je lepší než buzz.

Příspěvek upraven 15.08.11 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.11 20:59

Jo a v poloze proti směru jízdy, dítě čelem k tobě, nejde dát sedačka do pozice úplně do sedu, jen do druhé do pololehu, čímž je nakloněná blbě ale ta plocha, na které dítě sedí, je to kolébka, takže malá to úplně nesnášela, nechtěla být v pololeže, chtěla sedět, ale to jí extra nešlo, bylo to nakloněno dozadu, musela se držet za madlo, velmi nepohodlné. A korbička je malinká, maximálně do 5-ti měsíců bez fusaku. navíc je kočár skutečně hodně otevřený, jak se položí, tak ještě mnohem víc.Jo a originál pláštěnka na sporťák, tak to je taky vynález. neznám nikoho, kdo by ji po pár používání nenatrhl u nožiček, ten co ji vymyslel by zasloužil :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 21:01
Mikro píše:
vera007 píše:
A když dáš sporťák proti směru jízdy, tak u UR nemůžeš mít dole košík (někde jsem to četla)?
Ahojky, zrovna jsem to teď řešila. Košík skutečně u sporťáku nevyužiješ dokavaď ho máš v lehu a směrem k sobě, prostě se tam nevejde. Přesto ho stále využívám. Když mám na podvozku nasazenou autosedačku, používám ho místo vozíku v supermarketu. Píšou maximální zatížení 15 kg, ale ten nákup, jakej tam kolikrát naložim, to přesáhne raz dva. No a jak si to užívám… když si elegantně projíždim uličkama s mutsíkem :pankac: Já ten kočár prostě miluju za všech okolností

já teda nevím co s tím košíkem je za problém, ale já jsem se do něho se sporťákem dostala vždycky. Když tak jsem akorát malýmu trošku pozvedla nožičky a do koše jsem se dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.11 21:02
terinka4444 píše:
buuze nedoporučuju, design skvělý, funkčnost mnohem horší.Hlavně sporťák, ten je úplně nedomáklý, je to kolébka, dítě si nikdy nelehne, pořád sedí, jen se v tom kloubu naklání, po půl roce jsem ho úplně nesnášela.Navíc se povoluje v tom kloubu, pod tím plastem v kloubu na podvozku, na kterém se to celé pokládá, je osmihranný šroub, která je ale dotažen v plastovém pouzdru, zakže se to brzy vykloktá a nedrží. navíc mluvíš o velkém košíku u urbana, takže předpokládám, že bys ráda košík. tak ta hrůza, co se dá dokoupit jako košík pod Buzze je tak malinká, že se tam nedá ani deka. Ten box je zase zavěšen tak nézko, že je neustále špinavý. Píšu, dsignově zajímavý, jinak za ty peníze nebrat. teď druhý mám mutsy, nemůžu hodnotit, malá se ještě nenarodila, takže je v chodbě, ale rozhodně je lepší než buzz.

Jo, na ten maličký košík u Buzze jsem koukala a do toxo boxu mi přijde, že bych pořád kopala. A jak je ten sporťák u Buzze veliký, jak dlouho jste se do něj vešli? Mě příjde strašně maličký. To polohování celé sedačky se mi celkem líbilo, ale pokud se povoluje, tak je to blbý. je krásnej, ale asi ne moc praktickej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.11 21:06
terinka4444 píše:
Jo a v poloze proti směru jízdy, dítě čelem k tobě, nejde dát sedačka do pozice úplně do sedu, jen do druhé do pololehu, čímž je nakloněná blbě ale ta plocha, na které dítě sedí, je to kolébka, takže malá to úplně nesnášela, nechtěla být v pololeže, chtěla sedět, ale to jí extra nešlo, bylo to nakloněno dozadu, musela se držet za madlo, velmi nepohodlné. A korbička je malinká, maximálně do 5-ti měsíců bez fusaku. navíc je kočár skutečně hodně otevřený, jak se položí, tak ještě mnohem víc.Jo a originál pláštěnka na sporťák, tak to je taky vynález. neznám nikoho, kdo by ji po pár používání nenatrhl u nožiček, ten co ji vymyslel by zasloužil :evil:

Aha, tak to Buzz skončil, já myslela, že i v protisměru se dá sedačka nastavit do všech 3 poloh. A když srovnáš korbičku u Mutsy a Buzze jsou stejně velký nebo je u Mutsyho větší? Děkuji za cenné informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.8.11 21:09
MMartina1 píše:
Mikro píše:
vera007 píše:
A když dáš sporťák proti směru jízdy, tak u UR nemůžeš mít dole košík (někde jsem to četla)?
Ahojky, zrovna jsem to teď řešila. Košík skutečně u sporťáku nevyužiješ dokavaď ho máš v lehu a směrem k sobě, prostě se tam nevejde. Přesto ho stále využívám. Když mám na podvozku nasazenou autosedačku, používám ho místo vozíku v supermarketu. Píšou maximální zatížení 15 kg, ale ten nákup, jakej tam kolikrát naložim, to přesáhne raz dva. No a jak si to užívám… když si elegantně projíždim uličkama s mutsíkem :pankac: Já ten kočár prostě miluju za všech okolností
já teda nevím co s tím košíkem je za problém, ale já jsem se do něho se sporťákem dostala vždycky. Když tak jsem akorát malýmu trošku pozvedla nožičky a do koše jsem se dostala.

Myslela jsem extra přikoupenej nákupní koš. Nejde mi umístit pod sporťák v případě, že dítě mám proti sobě. Pokud máš nějakou vychytávku, budu ráda za radu. Mam urbana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 21:10

já bych korbičku neřešila. Tady u těch moderních kočárků jsou ty korby plus mínus stejné a pár centimetrů navíc stejně nic neřeší. Jestli nechceš vyloženě klasiku kočár, tak od hluboké korby moc nečekej. Jinak mimčo stejně už někdy mezi 5. a 6. měsíce chce vidět ven a pokud nejsou v korbičce polohovací záda, tak se jízda v hluboké stane peklem a půjdeš do sporťáku. Já teda buzze znám pouze od pohledu, ale terén nebo sníh si s tím jedním předním kolem nedokážu vůbeb představit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.8.11 21:13
Mikro píše:
MMartina1 píše:
Mikro píše:
vera007 píše:
Myslela jsem extra přikoupenej nákupní koš. Nejde mi umístit pod sporťák v případě, že dítě mám proti sobě. Pokud máš nějakou vychytávku, budu ráda za radu. Mam urbana

tak že by to u UR bylo jinak než u 4R. Já když mám malýho čelem k sobě, tak koš tam mám zavěšenej normálně a dostanu se do něj tak, že malýmu akorát pozvednu nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.11 21:13

Ty jo, ono je to pět let, takže velikost korbičky nedovedu srovnat, ale Terka je na konci července, nebyla velké mimnko, přesně podle tabulek střed a v lednu musela do sporťáku, s fusakem se ani omylem nevešla do korby. Ten sporťák je skutečně hodně otevřený, bouda je krátká, proto si k tomu lidi dokupují ty ochrany do špatného počasí, tím se ta bouda alespoň ze strany prodlouží http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.11 21:15
mimo téma, coto máš, prosím, za clonu na té boudě?
MMartina1 píše:
Mikro píše:
MMartina1 píše:
Mikro píše:
vera007 píše:
Myslela jsem extra přikoupenej nákupní koš. Nejde mi umístit pod sporťák v případě, že dítě mám proti sobě. Pokud máš nějakou vychytávku, budu ráda za radu. Mam urbana
tak že by to u UR bylo jinak než u 4R. Já když mám malýho čelem k sobě, tak koš tam mám zavěšenej normálně a dostanu se do něj tak, že malýmu akorát pozvednu nohy :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.11 21:19

A ještě mi poraďte, u Mutsyho ty korbičky mají víc kolekcí - Active, Cargo, Team,… Je v nich nějaký rozdíl v materiálu nebo kostrukci? nebo jsou to jen rozdílné barvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
15.8.11 21:27

Sice je pravda, že jízda s kočárkem a jeho řízení je ze začátku specifická, ale jakmile si člověk zvykne, jde to úplně automaticky. Přesně kamarádka říkala, jak s tím můžeš jezdit a teď s ním drandí jak o závod :lol: . Myslím, že řady se líší dle barev a u jedné z té řady je plastová ta vanička u hlubokého kočárku. Já mám ještě starou řadu a musím říct, že ty barvy dřív byly o něco hezčí. A bude to asi tím, že fialová a khaki není moje oblíbená. my jsme na oranžové. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.11 21:53
Hermiona píše:
Sice je pravda, že jízda s kočárkem a jeho řízení je ze začátku specifická, ale jakmile si člověk zvykne, jde to úplně automaticky. Přesně kamarádka říkala, jak s tím můžeš jezdit a teď s ním drandí jak o závod :lol: . Myslím, že řady se líší dle barev a u jedné z té řady je plastová ta vanička u hlubokého kočárku. Já mám ještě starou řadu a musím říct, že ty barvy dřív byly o něco hezčí. A bude to asi tím, že fialová a khaki není moje oblíbená. my jsme na oranžové. :wink:

Jo, oranžová je úžasná, litovala jsem, že už ji nedělají. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.8.11 22:16
vera007 píše:
A ještě mi poraďte, u Mutsyho ty korbičky mají víc kolekcí - Active, Cargo, Team,… Je v nich nějaký rozdíl v materiálu nebo kostrukci? nebo jsou to jen rozdílné barvy?

rozdil tam urcite je… jeslti sem prijde Mafina, tak ti napise presne… je tam i trochu jiny design.

• Citovat
  • Upravit
107
15.8.11 22:25
MMartina1 píše:
Mikro píše:
MMartina1 píše:
Mikro píše:
vera007 píše:
tak že by to u UR bylo jinak než u 4R. Já když mám malýho čelem k sobě, tak koš tam mám zavěšenej normálně a dostanu se do něj tak, že malýmu akorát pozvednu nohy :think:

Tak jsem tam dala ten košík a jako jde to, ale pak mi malej bude sedět skoro v něm :) pár cenťáků mi u toho košíku přečuhuje a sedačka je v něm jakoby utopená, ty to u 4R nemáš? Z fotky to nemůžu moc poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí