Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermooch píše:maciik píše:To jo, ale předtím psala, že chce Urbana. Neuvažovala jsi ty o UR, když ti 4R zlobí?mooch píše:Věra se ptala na KOLEKCI MUTSY 2011maciik píše:jenže vera se ptala na Urbana, víš…
Mutsy 4rider Single Spoke píše: Více
Urbana má moje kamarádka a mě se právě jelo špatně s tím že ty zadní kola se točí…tak jsem skočila do Spoke a je to ještě horší
no nic nějak to musíme přežít a v létě příští rok si koupím golfky ![]()
mooch píše:saru píše:mně se to jednou stalo, ale měla jsem tam bahno - tak zkus vyčistit
holky prosím prosím už jsem to tady psala, jde nám trošku z tuha brzda, stalo se to už někomu??? Někde se dokonce sekne úplně…tak nevíme jestli stačí promazat nebo reklamovat?????? předem díky za rady![]()
![]()
![]()
Mě se to stalo zkraje, když jsem měla kočár nový. Manžel to pořádně promazal a od té doby se to nestalo ![]()
kolozubka píše:Bébka píše:Mě se taky líbí spíš takové nenápadnější, dle mého elegantní barvy na kočárcích. Hlavně se pak dá kombinovat s výraznými barvičkami třeba na fusaku, dečce, vložce, oblečení děťátka. Já jsem tedy s barvou kočárku moc spokojená. Máme Team Brown
Mně se zase „neutrální“ barvy na korbě, např. Coffee, líbí moc a nemusím si dávat ani ruku na srdce![]()
![]()
Já jsem ráda, že na mě nikdo nečumí, nejsem exhibouš
ta barva je podle mě pořád nejhezčí. Teď lituju, že jsem se nechala unést tou novo kolekcí a koupila si pacifik, je to taková tmavě modrá a už mi leze krkem. Měla jsem si koupit klasiku hnědou nebo černou.
MMartina1 píše:kolozubka píše:ta barva je podle mě pořád nejhezčí. Teď lituju, že jsem se nechala unést tou novo kolekcí a koupila si pacifik, je to taková tmavě modrá a už mi leze krkem. Měla jsem si koupit klasiku hnědou nebo černou.Bébka píše:Mě se taky líbí spíš takové nenápadnější, dle mého elegantní barvy na kočárcích. Hlavně se pak dá kombinovat s výraznými barvičkami třeba na fusaku, dečce, vložce, oblečení děťátka. Já jsem tedy s barvou kočárku moc spokojená. Máme Team Brown
Mně se zase „neutrální“ barvy na korbě, např. Coffee, líbí moc a nemusím si dávat ani ruku na srdce![]()
![]()
Já jsem ráda, že na mě nikdo nečumí, nejsem exhibouš
Když jsem kupovala sporťák, tak se mi moc líbil Team grey cord, ale v boudě měl takovou hořčicovou barvu. Teď jsem ráda, že jsem vzala Team Brown. Měli ho hned skladem a já nechtlěla čekat
Potkávám tu teď ten fialový a ten se mi tedy okoukal jen na těch podívání a to jsem litovala, že ho tenkrát neměli
Z 2011 se mi líbí ten čokoládový a Active Blue. Ještě by se mi asi líbil Active Black, ale ten jsem ještě nepotkala. ![]()
já jsem tu novou čokoládovou viděla na veletrhu a ten vnitřek byl z takové modré bavlny a zrovna na tom výstavním vzorku měla ta bavlna kaz, bylo to dost vidět a to mě odradilo, navíc ho neměli v BP skladem, což já jsem nechtěla čekat. Nejdřív se mi ten můj líbil, ale prostě barva se mi okoukala.
saru píše:
holky prosím prosím už jsem to tady psala, jde nám trošku z tuha brzda, stalo se to už někomu??? Někde se dokonce sekne úplně…tak nevíme jestli stačí promazat nebo reklamovat?????? předem díky za rady![]()
![]()
![]()
mě to blbne od začátku co kočárek máme, po odbrždění se mi kočár nerozjede a nabiju si o něj čumák
trochu s ním pokvedlám a už je to v pohodě.
Normálně ho od začátku po každém vyčištění podvozku ( 1 x za cca 2 - 3týdny ) namažu a dělá to pořád. Reklamovat budu vše ( co se ještě objeví ) až na jaře příští rok před koncem záruky ![]()
Ahoj mutsíkářky, moc ráda bych poprosila o radu zvláště majitelky urbanů s hlubokou korbou. Mám mutsíka už 2,5 roku. Pro první dítě jsme kupovali nový podvozek a 3 m jetou korbičku. Dceru jsem v ní vozila do 8 měsíců (i když pak už jen na bříšku
. Zdolávali jsme fakt drsný terén a i tak bydlíme na kopci, kde zrovna výstavní asfaltky nevedou, takže docela zátěž.
Teď čekáme druhé dítko a já neodolala nádherné hluboké korbě Team brown
Opět jeté, neboť i jeté korbičky jsou jako nové a nechtělo se mi za novou vyhazovat tolik peněz. Jenže. Když jsem ji nasadila na podvozek, přijde mi trochu šikmo - ale to ani tak nevadí, ale když s kočárem zakoupu, tak se houpe celá korba - a to poměrně hodně. Nevzpomínám si, že by to bylo u první korby až tak moc
Tak si nejsem jistá, je to normální nebo ne?? A je chyba v jetém podvozku nebo v jeté korbě? Každopádně, když se mrknu na ty zacvakávače, ve kterých korba drží, tak mají malinko vůli, nic hrozného, ale mají. To samé, jen trochu míň je i u sporťáku… Ale stejně bych prosila, jestli byste se nemohly některá mrknout, jestli se vám hluboká korbička taky tak gigle a jestli mají zakvakávače trochu vůli nebo to tam drží jako přibité…
Lences, tak tohle přesně mám i já - koupili jsme nový podvozek a použitou korbu a strašně se mi vyklá.. když jsem to ukazovala paní prodavačce, odkud jsme kupovali podvozek, tak říkala, že je to normální, že to tyhle kočárky dělají, tak nevím.. přitom, když jsem si to zkoušela u nich na prodejně, tak jim to tak hrozně „nelítalo“
.. myslím, že je to tou použitou korbou.. sporťák budeme kupovat nový, uvidím, jak to zvládneme v téhle korbě, kdyžtak ji budeme reklamovat (je ještě v záruce)..
A sakra
No já si hned říkala, že si nepamatuju, že by mi ta korba tak lítala. Nejvíc mám strach jak budeme v terénu… No hlavně aby tam ta korba držela a z těch úchytů nevyletěla. Přeci jen ji mimi trochu zatíží, tak snad to nebude tak zlé. Takže říkáš, že korba lítat má, ale ne moc. No my už reklamovat nemůžem, tak zkusím šikovného manžela, snad vymyslí nějaký zlepšovák
A máte ještě někdo zkušenost s „lítací“ korbičkou?
Mně tohle strašně vadilo ![]()
Reklamovala jsem dvakrát podvozek, jednou korbu, vždycky mi to vyměnili ![]()
někde zpátky tady ve fotkách jsou ty šílený náklony, co jsem na korbě měla. Přišlo mi to šílený, i když někdo psal, že tak je to v pořádku.
Poslední kombinaci, co jsem měla, byla celkem rovně, a pak už jsem nasadila sporťák. Řekla bych, že je to tou korbou, protože já kupovala druhou korbu jetou,a s tou to bylo horší ![]()
Korba mě v tomhle strašně zklamala, přišlo mi to z kopce až moc a hlavně se mi to vůbec nelíbilo
![]()
Bébko, myslela jsem na tebe, ty fotky jsem viděla. Nepřijde mi tak extrémně nakloněné, spíš se to děsně vikle a tak moc se to nakloní, až když tu korbičku nerovnoměrně zatížím
A co ti řekli při reklamaci? To asi v pořádku nebylo, když ti to vyměnili, ne?
Já to taky z kopce nemám, je to v úplné rovině, ale to vyklání je šílené - úplně mi ta korba lítá.. taky nevím, co s tím budu dělat ![]()
Holky, jaké máte u Mutsíka UR přebalovací tašky?? Poraďte, ještě žádnou nemám a ta origoš se mi moc nelíbila.. jsem spíš kabelková než batohová, jestli to pomůže ![]()
Klsická situace, origoš tašku nemá na Mutsy skoro nikdo. Nevím, že se už ta firma konečně nerozhoupe a nezačne dělat něco hezčího v origo materiálech ![]()
Já nakonec koupila tašku v DM - líbila se mi, že byla tak akorát velká - žádná obr taška a přitom má hlavně uvnitř termo kapsičky na příkrmy, což tedy děsně oceňuji a hodně často využívám. Často ohřívám a ve svých termokapsičkách v této tašce udržuji teplé jídlo i miminku kamarádky. Takže já bych se kromě designu zaměřila taky na vnitřek, i když chápu, že člověk dopředu neví, co vlastně bude potřebovat. Já neměla vůbec potuchy. Obecně myslím platí - čím víc kapsiček a přihrádek, tím lépe
Navíéc mě taška stála jen 600 korun a byla i vybavena - plínky DM, mastička, ubrousky, přebalovací podložka…
Díky té nnízké ceně už mám druhou tašku a už plánuju, že to zase obměnim, jestli najdu něco podobně kvalitního a levného…
Mafi, děkuju moc! Vypadá parádně! Ale nevím, jestli u nás v DM ji mají, nikdy jsem tam přebalovací tašky neviděla ![]()
A ta cena je taky super… jee, tahle by se mi líbila ![]()
Ja original mam a mne se libi
a hlavne jde pridelat na podvozek. ![]()
Jen je velka, ted uz ji moc netaham, jen na dlouhe vylety, uz mi staci pytel na plenky a svaca
tak ze mi v pohode staci cups n cool…