Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj Holky, chtěla bych poprosit o radu, čekáme únorové mimčo, bydlíme na horách a řeším kočárek, je to první, takže zkušenosti z praxe téměř žádné. Uvažuji o Quinny Buzz 3 nebo M-C Mura 4 a nebo o Mutsy UrbanRider. Quinnyho miluju, ale mám strach, že sporťák je maličký a ve sněhu, že s 3kolkou neprojedu. Jaké máte zkušenosti s Mutsy 2011 kolekcí? moc díky. ![]()
Mutsy 2011 máme my abych řekla pravdu nejsem z něj nějak odvázaná…přední kola jakmile jedeš po nerovném terénu tak se protáčí a nejsou stabilní a špatně se nosí do schodů když ho nesu sama vadí mi široká kola
z madla se mi posouvá rukojeť takže za ty prachy nic moc
znovu bych do něj určitě nešla. Mám 4dítě a dřív byly kočárky mnohem kvalitnější ![]()
vera007 píše:
Ahoj Holky, chtěla bych poprosit o radu, čekáme únorové mimčo, bydlíme na horách a řeším kočárek, je to první, takže zkušenosti z praxe téměř žádné. Uvažuji o Quinny Buzz 3 nebo M-C Mura 4 a nebo o Mutsy UrbanRider. Quinnyho miluju, ale mám strach, že sporťák je maličký a ve sněhu, že s 3kolkou neprojedu. Jaké máte zkušenosti s Mutsy 2011 kolekcí? moc díky.
z moji zkusenosti, mne se Buzz taky hrozne libi, ale do terenu proste neni… ![]()
Muru jsem vyradila, protoze dle mne sportak ma dost nedostatku
treba do zimy striska sportaku je celkem na nic. Ja jsem s UR fakt spokojena, zrovna v zari s nim jedeme do Krkonos na vikend ![]()
maciik: jeste bys nam mohla rict s kterym typem Mutsy jsi nespokojena, neni jen jeden. ![]()
Příspěvek upraven 15.08.11 v 17:55
Já mám Mutsy normální čtyřkolu s nafukovákama a už v něm vozím druhé dítě a nevyměnila bych za nic. Viktorce je 7a1/2 měsíce a je ještě stále v hlubokém, bez problémů se vejde a to není žádné malé miminko, má 70cm a více (naposledy měřená v červenci=70cm). Na hory úplně perfektní, neměli jsme jediný defekt, žádná oprava nic. ![]()
Díky moc za odpovědi, bohužel, když jsem byla v prodejně, tak jsem byla tak zaujatá Buzzem, že jsem ostatní kočárky ani nezkoumala a do Prahy daleko, tak alespoň studuji jejich stránky, Chci se zeptat, co znamená zatáčecí podvozek? Nějak si to nedovedu představit
A když dáš sporťák proti směru jízdy, tak u UR nemůžeš mít dole košík (někde jsem to četla)?
vera007 píše:
Díky moc za odpovědi, bohužel, když jsem byla v prodejně, tak jsem byla tak zaujatá Buzzem, že jsem ostatní kočárky ani nezkoumala a do Prahy daleko, tak alespoň studuji jejich stránky, Chci se zeptat, co znamená zatáčecí podvozek? Nějak si to nedovedu představitA když dáš sporťák proti směru jízdy, tak u UR nemůžeš mít dole košík (někde jsem to četla)?
jezdi se tak, ze zadni kola, smerem k ridici se natačejí, jako by nahon na zadni napravu
. Kosik nemam, nepotrebovala jsem ho. Stacil ten co tam je ![]()
A ten co tam je, normálně zůstane, ikdyž máš sedačku v protisměru?
vera007 píše:
A ten co tam je, normálně zůstane, ikdyž máš sedačku v protisměru?
ano.. ten pridavny se tam da dat, ale mne dite sedi v kosi a je spatne pristupny
ale urcite tu holky psaly, ze ho davaji i protismeru.
maciik píše:
Mutsy 4rider Single Spoke píše: Více
jenže vera se ptala na Urbana, víš…
aha, diky… tak já pořád nevím, pořád se nějak nechci vzdát toho Buzze, přeci jen jen asi o 5kilo lehčí a já budu pořád tlačit do kopce. A s tím terenním kolečkem do předu by mohl zvládnout i teren, jen mám strach ze sněhu. Ale Mutsy se mi začíná líbit víc a víc, navíc když čtu, jak jste všechny spokojené.
hele já s UR v zimě projela i to, co jsem neprojela autem. Ale určitě si ho předtím vyzkoušej, to zatáčení je fakt trochu specifický
vera007 píše:
aha, diky… tak já pořád nevím, pořád se nějak nechci vzdát toho Buzze, přeci jen jen asi o 5kilo lehčí a já budu pořád tlačit do kopce. A s tím terenním kolečkem do předu by mohl zvládnout i teren, jen mám strach ze sněhu. Ale Mutsy se mi začíná líbit víc a víc, navíc když čtu, jak jste všechny spokojené.
veru a kolik z toho casu budes jezdit opravdu terenem? a kolik dni je u vas snih? to si vsechno srovnej a uvidis, dle mne je to terenni kolecko u buzze pro legraci
ale chapu te, jako druhy kocarek bych ho brala hned ![]()
no právě, bydlíme sice na horách, ale ne v úplný divočině, takže budu jezdit většinou po silnici, horší to bude s tím sněhem, ale zase si říkám, že se nebudu nikde brodit po kolena, cesty budou prohrnutý… A příští rok v zimě, to bude mimču rok, to už se mi s fusakem do korbičky asi nevejde, že? Bude mi spát ve sporťáku? Normálně ve fusaku a s nánožníkem? Aby mi nezmrzlo
asi se ptám blbě, ale mám zkušenosti jen s malým bráškou a to jsou 4 roky, takže si moc nepamatuji.
vera007 píše:
A když dáš sporťák proti směru jízdy, tak u UR nemůžeš mít dole košík (někde jsem to četla)?
Ahojky, zrovna jsem to teď řešila. Košík skutečně u sporťáku nevyužiješ dokavaď ho máš v lehu a směrem k sobě, prostě se tam nevejde. Přesto ho stále využívám. Když mám na podvozku nasazenou autosedačku, používám ho místo vozíku v supermarketu. Píšou maximální zatížení 15 kg, ale ten nákup, jakej tam kolikrát naložim, to přesáhne raz dva. No a jak si to užívám… když si elegantně projíždim uličkama s mutsíkem
Já ten kočár prostě miluju za všech okolností