Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNáš devítiměsíční se včera na kolotoč tak pověsil, že tu tyčku zlomil
Takže má po kolotoči a už chápu, proč to tam je. Zbyly z toho dvě dost ostrě rozlomený tyčky ![]()
Já zas občas dala malou do sporťáku v necelých 6 měsících (takže jí vlastně bylo 5) a nemyslím si, že z toho bude mít problémy se zádama, poněvadž mám tu starou verzi sporťáku, která jde ÚPLNĚ do lehu a nemá tam žádnej hrbol, co by se musel vyrovnávat dekou.
Pro případné rejpalky, co by mě chtěly osočit „O CO MI JAKO JDE“ tak podotýkám, že tato informace je pro ostatní hledající informace a rady k tomuto kočárku!!!
Mafina5 píše:
Náš devítiměsíční se včera na kolotoč tak pověsil, že tu tyčku zlomilTakže má po kolotoči a už chápu, proč to tam je. Zbyly z toho dvě dost ostrě rozlomený tyčky
Tak náš kolotoč je s tyčkou do 6 měsíců (ale je kovová, ta se nezlomí) a sundavala jsem jí teprve minulý týden. A pak se dá využít bez tyčky, takže my ho pořád na postýlce máme. Ten váš by bez tyčky nehrál?
ten můj se určitě do hluboké korby taky ještě vejde - na dýlku - ale šířka je problém. I když ho pokládám do postýlky, tak rozhodí nohy a ruce do šířky. Ve sporťáku spí tak, že mu nohy visí po boku sporťáku ven.
Takže pro matky hledající případné informace ke kočárku a pro ty, co řeší velikost korbičky, nekoukejte jen na dýlku, ale i na šířku
.
No náš kolotoč hraje, ale nemůže se točit, když nevisí, protože ta tyčka, na které visel, je zlomená
Tak jsem sundala zvířátka a má je na hraní a strojek občas pustíme při hraní jen tak…
mooch píše:
Já zas občas dala malou do sporťáku v necelých 6 měsících (takže jí vlastně bylo 5) a nemyslím si, že z toho bude mít problémy se zádama, poněvadž mám tu starou verzi sporťáku, která jde ÚPLNĚ do lehu a nemá tam žádnej hrbol, co by se musel vyrovnávat dekou.Pro případné rejpalky, co by mě chtěly osočit „O CO MI JAKO JDE“ tak podotýkám, že tato informace je pro ostatní hledající informace a rady k tomuto kočárku!!!
Mě ale záda tvého dítěte opravdu nezajímají a myslím si, že ani ostatní, které hledají informace a rady k tomuto kočárku!!! ![]()
…já to tušila
![]()
(pro méně chápavé: to nebyla informace o ZÁDECH ale o STARŠÍ VERZI SPORŤÁKU).
oslí můstek - já bych si přála, aby se starší verze kočárku vyráběla i nyní
. I můj golfáč má lepší leh než Mutsyna.
Holky, kdo to tu měl ten rozvrkočenej podvozek, co nešel opravit? Někdo na MMB sháněl táhla k brzdě a ten obyč koš pod kočár. Třeba by se dal rozprodat na náhradní díly.
No vidíš, to je nápad rozprodat to náhr. díly. Ten podvozek mám já. Ale zatím si ho nechávám, jezdím s ním na zahradě a druhý mám v autě, když jedem někam pryč. Aspoň mi odpadlo tahání kočáru. A až půjde malý do sorťáku, počítám tak v říjnu, prodám obě korby i jeden podvozek.
Jo a když už jsme u toho sporťáku - odkaď jste měly ty ušitý vložky? Řešily jste tu nějaké od pinkie a nějaké jiné, tak prosím poraďte, nějak nemám sílu to hledat 100 stránek zpátky. Dík ![]()
vložky tu
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
www.pinkie.cz
(já mám od té první)
Baro, naprosto super tam sedí originál od Casualplay http://www.nej-hracky.cz/…arek-s4.html,
sice nejsou tak hezky zdobené, zato teď v nějaké obr akci.
Holky, díky moc za odkazy, večer snad bude čas to projít. Naštěstí mám sporťák neutrální (Team Gold), takže tam bude sedět skoro všechno.
Je to taková spíš normální béžová barva, ale mají na to hogo fogo název gold. Zkusím kouknout,jestli ho mám někde vyfocený s Matesem.