Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
3.5.11 15:48

já už bych ho taky otočila, ale furt se mi nějak nechce, co kdyby mu náhodou, chudáčkovi mýmu malilinkatýmu, seděla na nose vosa, že :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.5.11 21:01

také mám ten pocit že si malou otočím po směru až ve třech letech :oops: říkám si, že už to vlastně nebude „miminko“ ale velká ženská :-( sakra to to letí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.5.11 22:30
Bébka píše:
Improvizace :-D

Tak to nemá chybu! B-) …šikovná maminka co si umí vždycky poradit ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
4.5.11 08:47

Ahoj,holky,Mutsy znalé. :mavam:
Mám na Vás prosbičku,teda spíš dotaz.
Koupili jsme Mutsy urban rider korbičku i sporťák v barvě team green.Já jsem chtěla korbičku cargo grey,ale prodavačka nám říkala,že oproti ostatním je u nožiček zúžená,tak to nás odradilo.Teď jsem na živo viděla sporťák cargo grey a hned jsem se do něj taky zamilovala a rozhodla se,že si ho nechám vyměnit.(team green za cargo grey).Už ho mám na prodejně objednaný,ale teď mě zase napadlo jestli i ten sporťák nemá u té nožní opěrky taky nějaké zúžení?Tak Vás chci poprosit jestli to některá máte porovnaný a napsala byste mi jak to je,protože z fotek to nějak neodhadnu. :mrgreen:
Předem moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
4.5.11 09:00

Jinak bych taky chtěla poděkovat všem zúčastněným na téhle diskuzi,protože jste nám hodně pomohli v rozhodování při koupi kočárku.No vlastně se dá říct,že jsme se pro Mutsy rozhodli po přečtení téhle diskuze. :pankac: Jasně,že jsem si přečetla i ty neduhy,co kočárek má,ale myslím si,že u každýho se něco najde,takže snad to bude v pohodě a už se těším až vyrazíme do terénu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.5.11 09:11

tak gratuluju k výběru :-), no a co já vím, tak sporťáky jsou velikostně všechny stejné, ať je to team, nebo cargo, nebo joey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.5.11 09:12

To jsem zvedava, co ti kdo odpovi… mam cargo grey korbicku i sportak (a nejsem tu sama) a niceho jsem si teda nevsimla… 8-o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4650
4.5.11 09:13
Anielkha píše:
To jsem zvedava, co ti kdo odpovi… mam cargo grey korbicku i sportak (a nejsem tu sama) a niceho jsem si teda nevsimla… 8-o :mrgreen:
:pankac: já také ne :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
4.5.11 09:17
Anielkha píše:
To jsem zvedava, co ti kdo odpovi… mam cargo grey korbicku i sportak (a nejsem tu sama) a niceho jsem si teda nevsimla… 8-o :mrgreen:

Chichi,no vidíš,tak se třeba taky něco dozvíš. :mrgreen: Korbičky jsem porovnávala na prodejně a ta cargo je opravdu u nožiček uzší než třeba ten team,ale sporťáky jsem vedle sebe neviděla a jak píše MMartina,tak snad budou stejný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.5.11 12:13

Jasný je to ta čokoládová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.5.11 12:28
Balli píše:
Anielkha píše:
Chichi,no vidíš,tak se třeba taky něco dozvíš. :mrgreen: Korbičky jsem porovnávala na prodejně a ta cargo je opravdu u nožiček uzší než třeba ten team,ale sporťáky jsem vedle sebe neviděla a jak píše MMartina,tak snad budou stejný. :mrgreen:

Máš pravdu, ty korbičky jsou opravdu užší, taky jsem to viděla na vlastní oči. My jsme to riskli a vzali jsme si cargo chocolade, je fakt že sporťák mi přišel stejný, ale nevím to jistě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.5.11 12:32

holky u sporťáčku…
jak máte uchycenou tu boudičku vzadu…dá se ta látka o něco uchytit - zapnout, přidělat sucháčem nebo to tam je tak na volno??
My jsme to zkoušeli jen v rychlosti a už máme zase kočárek v krabici a u rodičů tak to nemůžu ozkoušet…

předem díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.5.11 12:35

plandá to tam, ale když pohledáš ve fotkách zpět, tak nějaká moc šikovná mamina si tam našila zipy a vypadalo to perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.5.11 17:33

boudička plandá, což když je sedačka v sedu ještě celkem toleruju, logicky, ale co mi vadí, tak že když dám malýho do lehu, tak že ta bouda ze spodu furt jaksi vylízá nad boudičku, na jedné straně to stáhnu a na druhé mi to vyleze :wink: , ale sucháče to asi vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.5.11 10:58

caute kocky, objavila som vasu diskusiu a je super…momentalne mam teutoniu spirit a idem ju predat a kupit mutsy ur…podla mna teutonia vobec nie je do terenu a na polnu ci lesnu cestu, to odpruzenie nic moc…takze som rada, ze som si mohla aspon narychlo precitat vase prispevky…akurat by som potrebovala poradit, idem uz kupovat len sportak a je tam nejaky rozdiel medzi tymi team a cargo ci len vo vanicke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí