Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjá už bych ho taky otočila, ale furt se mi nějak nechce, co kdyby mu náhodou, chudáčkovi mýmu malilinkatýmu, seděla na nose vosa, že
![]()
také mám ten pocit že si malou otočím po směru až ve třech letech
říkám si, že už to vlastně nebude „miminko“ ale velká ženská
sakra to to letí ![]()
Bébka píše:
Improvizace
Tak to nemá chybu! B-) …šikovná maminka co si umí vždycky poradit
![]()
Ahoj,holky,Mutsy znalé. ![]()
Mám na Vás prosbičku,teda spíš dotaz.
Koupili jsme Mutsy urban rider korbičku i sporťák v barvě team green.Já jsem chtěla korbičku cargo grey,ale prodavačka nám říkala,že oproti ostatním je u nožiček zúžená,tak to nás odradilo.Teď jsem na živo viděla sporťák cargo grey a hned jsem se do něj taky zamilovala a rozhodla se,že si ho nechám vyměnit.(team green za cargo grey).Už ho mám na prodejně objednaný,ale teď mě zase napadlo jestli i ten sporťák nemá u té nožní opěrky taky nějaké zúžení?Tak Vás chci poprosit jestli to některá máte porovnaný a napsala byste mi jak to je,protože z fotek to nějak neodhadnu. ![]()
Předem moc děkuji za odpověď.
Jinak bych taky chtěla poděkovat všem zúčastněným na téhle diskuzi,protože jste nám hodně pomohli v rozhodování při koupi kočárku.No vlastně se dá říct,že jsme se pro Mutsy rozhodli po přečtení téhle diskuze.
Jasně,že jsem si přečetla i ty neduhy,co kočárek má,ale myslím si,že u každýho se něco najde,takže snad to bude v pohodě a už se těším až vyrazíme do terénu. ![]()
tak gratuluju k výběru
, no a co já vím, tak sporťáky jsou velikostně všechny stejné, ať je to team, nebo cargo, nebo joey.
To jsem zvedava, co ti kdo odpovi… mam cargo grey korbicku i sportak (a nejsem tu sama) a niceho jsem si teda nevsimla…
![]()
Anielkha píše:
To jsem zvedava, co ti kdo odpovi… mam cargo grey korbicku i sportak (a nejsem tu sama) a niceho jsem si teda nevsimla…![]()
Anielkha píše:
To jsem zvedava, co ti kdo odpovi… mam cargo grey korbicku i sportak (a nejsem tu sama) a niceho jsem si teda nevsimla…![]()
Chichi,no vidíš,tak se třeba taky něco dozvíš.
Korbičky jsem porovnávala na prodejně a ta cargo je opravdu u nožiček uzší než třeba ten team,ale sporťáky jsem vedle sebe neviděla a jak píše MMartina,tak snad budou stejný. ![]()
Balli píše:Anielkha píše:Chichi,no vidíš,tak se třeba taky něco dozvíš.
Korbičky jsem porovnávala na prodejně a ta cargo je opravdu u nožiček uzší než třeba ten team,ale sporťáky jsem vedle sebe neviděla a jak píše MMartina,tak snad budou stejný.
Máš pravdu, ty korbičky jsou opravdu užší, taky jsem to viděla na vlastní oči. My jsme to riskli a vzali jsme si cargo chocolade, je fakt že sporťák mi přišel stejný, ale nevím to jistě… ![]()
holky u sporťáčku…
jak máte uchycenou tu boudičku vzadu…dá se ta látka o něco uchytit - zapnout, přidělat sucháčem nebo to tam je tak na volno??
My jsme to zkoušeli jen v rychlosti a už máme zase kočárek v krabici a u rodičů tak to nemůžu ozkoušet…
předem díky za rady ![]()
plandá to tam, ale když pohledáš ve fotkách zpět, tak nějaká moc šikovná mamina si tam našila zipy a vypadalo to perfektně ![]()
boudička plandá, což když je sedačka v sedu ještě celkem toleruju, logicky, ale co mi vadí, tak že když dám malýho do lehu, tak že ta bouda ze spodu furt jaksi vylízá nad boudičku, na jedné straně to stáhnu a na druhé mi to vyleze
, ale sucháče to asi vyřeší
caute kocky, objavila som vasu diskusiu a je super…momentalne mam teutoniu spirit a idem ju predat a kupit mutsy ur…podla mna teutonia vobec nie je do terenu a na polnu ci lesnu cestu, to odpruzenie nic moc…takze som rada, ze som si mohla aspon narychlo precitat vase prispevky…akurat by som potrebovala poradit, idem uz kupovat len sportak a je tam nejaky rozdiel medzi tymi team a cargo ci len vo vanicke?