Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderrybkabezvody píše:Ráďa69 píše:nepřidělává se k podvozku, ale k tyčce co jsou na ní ty háky na jízdu po směru ( kdyby to bylo k podvozku tak to musíš pořád rozepínat při sundavání - tahle ne )
a nebude to neupevněním toho suchého zipu , co je pod sedačkou ?Má se prý přidělat k těm tyčkám na podvozku. (o jehož existenci jsem do nedávna nevěděla?
jako fakt? protože nikdo to takhle nemá ![]()
proto to už podruhé píšu
všichni si tady stěžují že když podvozek skládají a musí sundat sedajdu, takže zapomínají na ten sucháč.
Když je v lehu, tak je sucháč napnutý a přitažený za tu tyčku, když dávám malou do sedu ( což neni úplně pořád, protože úplně dobře sama ještě nesedí ) tak sucháč povolím a sedačka si jako by „sedne“
Nevím, zkoušela jsem to teď připnout za ty tyčky (co se do nich dávají háky ) a přijde mi že ten leh nejde pořádně narovnat ![]()
rybkabezvody píše:
proto to už podruhé píšu![]()
všichni si tady stěžují že když podvozek skládají a musí sundat sedajdu, takže zapomínají na ten sucháč.
Když je v lehu, tak je sucháč napnutý a přitažený za tu tyčku, když dávám malou do sedu ( což neni úplně pořád, protože úplně dobře sama ještě nesedí ) tak sucháč povolím a sedačka si jako by „sedne“Nevím, zkoušela jsem to teď připnout za ty tyčky (co se do nich dávají háky ) a přijde mi že ten leh nejde pořádně narovnat
nejde narovnat, je to takový pololeh. Jenže my za jízdu tolikrát polohujeme sedačku, že pořád štelovat sucháče, nevím
, ale každopádně to zítra vyzkouším. Dík za tip. ![]()
Bebko, díky za info o tom slunečníku, zrovna jsem se na to chtěla ptát, tak na to kašlu.
Holky, mám teda starší kolekci, ale origoš fusak na mutsynu do sporťáku, ale není tam žádný štítek, ale asi se to dá normoš prát na 30 v pračce, že?? Dík ![]()
andyV píše:
Bebko, díky za info o tom slunečníku, zrovna jsem se na to chtěla ptát, tak na to kašlu.Holky, mám teda starší kolekci, ale origoš fusak na mutsynu do sporťáku, ale není tam žádný štítek, ale asi se to dá normoš prát na 30 v pračce, že?? Dík
peru vsecko co se do pracky vejde…origos fusak sem prala uz nescetnekrat…myslim ze sem to fukla aji do susicky ![]()
Holky máte některá místo košíku box? Dá se nějak zvětšit nebo je velký tak jak jej vidím na obrázku což odpovídá asi velikosti průhledného košíku?
Jo a nevíte jaké jsou rozdíly Mutsy 4 rider a sportovních sedaček novějších modelů?
rybkabezvody píše:Ráďa69 píše:nepřidělává se k podvozku, ale k tyčce co jsou na ní ty háky na jízdu po směru ( kdyby to bylo k podvozku tak to musíš pořád rozepínat při sundavání - tahle ne )
a nebude to neupevněním toho suchého zipu , co je pod sedačkou ?Má se prý přidělat k těm tyčkám na podvozku. (o jehož existenci jsem do nedávna nevěděla?
To: RYBKABEZVODY - Já nějak vůbec nechápu, jak to myslíš:-) Aby jsme si rozumněly - PODVOZEK = konstrukce, na které jsou mimo jiné i tyčky, okolo kterých se vinou háky sportovní nástavby. Kolem nich se právě má obepínat i onen sucháč místo háků, pokud je sedačka proti směru jízdy. Pak ano - musi se pokaždé rozepínat, když skládáš podvozek. Nechápu, kam bys to přidělala ty, když ne na podvozek, jakože nikam? Tys myslela nechat to na tý nastavbě jenom? Ale to pak nemá žádnou funkci přeci:-) Připíná se to k tyčkám, aby ta nástavba nejezdila a ukotvila se. Ne? Nebo tě nechápu??
Jestli není taky rozdíl, já mluvím o 4rideru. Díky za moc vysvětlení
rybkabezvody píše:
proto to už podruhé píšu![]()
Když je v lehu, tak je sucháč napnutý a přitažený za tu tyčku,
Tak jsem to zkusila a dobrý ![]()
nigra07 píše:rybkabezvody píše:To: RYBKABEZVODY - Já nějak vůbec nechápu, jak to myslíš:-) Aby jsme si rozumněly - PODVOZEK = konstrukce, na které jsou mimo jiné i tyčky, okolo kterých se vinou háky sportovní nástavby. Kolem nich se právě má obepínat i onen sucháč místo háků, pokud je sedačka proti směru jízdy. Pak ano - musi se pokaždé rozepínat, když skládáš podvozek. Nechápu, kam bys to přidělala ty, když ne na podvozek, jakože nikam? Tys myslela nechat to na tý nastavbě jenom? Ale to pak nemá žádnou funkci přeci:-) Připíná se to k tyčkám, aby ta nástavba nejezdila a ukotvila se. Ne? Nebo tě nechápu??Ráďa69 píše:nepřidělává se k podvozku, ale k tyčce co jsou na ní ty háky na jízdu po směru ( kdyby to bylo k podvozku tak to musíš pořád rozepínat při sundavání - tahle ne )
a nebude to neupevněním toho suchého zipu , co je pod sedačkou ?Má se prý přidělat k těm tyčkám na podvozku. (o jehož existenci jsem do nedávna nevěděla?Jestli není taky rozdíl, já mluvím o 4rideru. Díky za moc vysvětlení
Přesně ! u UR je to stejně . Já už kvůli tomu vyndala i návod…jasně že to patří na podvozek. Proto jsem to nikdy nepoužila , protože bych se z toho zbláznila.
ssisley píše:
Holky máte některá místo košíku box? Dá se nějak zvětšit nebo je velký tak jak jej vidím na obrázku což odpovídá asi velikosti průhledného košíku?Jo a nevíte jaké jsou rozdíly Mutsy 4 rider a sportovních sedaček novějších modelů?
já mám ten box na 4riderovi. pro mě je praktičtější, pač je zavíratelný a uvnitř jsou gumy a kapsy na kdeco, u nás na pláštěnku a lékárničku hlavně, deku, náhradní oblečení a tak. A je rozšířitelný zipem. Ve fotogalerii je to na nějaké naší fotce vidět ![]()
nigra07 píše:rybkabezvody píše:To: RYBKABEZVODY - Já nějak vůbec nechápu, jak to myslíš:-) Aby jsme si rozumněly - PODVOZEK = konstrukce, na které jsou mimo jiné i tyčky, okolo kterých se vinou háky sportovní nástavby. Kolem nich se právě má obepínat i onen sucháč místo háků, pokud je sedačka proti směru jízdy. Pak ano - musi se pokaždé rozepínat, když skládáš podvozek. Nechápu, kam bys to přidělala ty, když ne na podvozek, jakože nikam? Tys myslela nechat to na tý nastavbě jenom? Ale to pak nemá žádnou funkci přeci:-) Připíná se to k tyčkám, aby ta nástavba nejezdila a ukotvila se. Ne? Nebo tě nechápu??Ráďa69 píše:nepřidělává se k podvozku, ale k tyčce co jsou na ní ty háky na jízdu po směru ( kdyby to bylo k podvozku tak to musíš pořád rozepínat při sundavání - tahle ne )
a nebude to neupevněním toho suchého zipu , co je pod sedačkou ?Má se prý přidělat k těm tyčkám na podvozku. (o jehož existenci jsem do nedávna nevěděla?Jestli není taky rozdíl, já mluvím o 4rideru. Díky za moc vysvětlení
prosím tě přečti si to znova - připínám to k tyčce kde jsou ty háky, takže je sedačka krásně vypnutá do lehu ![]()
Teď jsem ležela pod kočárem
.
Je tam tyčka ,z které ty háky vedou - ta je na sporťáku. A pak jsou tam ty tyčky , mezi které se dávají háky , když je kočár po směru. Kterou myslíš ty?
ta, na které jsou háky - ta je na pevno na sedačce, tzn. že když máš sucháč při lehu zapnutý tak při sundavání sedačky z podvozku nemusíš nic rozepínat ![]()
Můžu si tvoje příspěvky číst třeba 100× a i tak to chápu pořád stejně
.. Že pokud máš tedy sedačku v lehu, tak to nepřipínáš nikam - máš to jenom na nástavbě kolem tyčky, ze které vedou háky.. Ale pak právě tu nástavbu nemáš nijak ukotvenou. Možná, když je mimi malé a máš jí pouze v lehu, to není třeba.. Ale později, když střídáš leh a sed, by ta nástavba připevněná být asi měla..
rybkabezvody píše:
ta, na které jsou háky - ta je na pevno na sedačce, tzn. že když máš sucháč při lehu zapnutý tak při sundavání sedačky z podvozku nemusíš nic rozepínat
Čéče to mě nenapadlo ![]()
ale já už mám do auta Nuńáka a jezdíme po směru, tak sucháč už jde mimo mě ![]()