Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
18.4.11 22:50

Mutsy je tak variabilní :-P :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aska
19.4.11 08:28

já je mám na hlubokým,ještě se mi nezasekly,jezdím s nimi po sídlišti po chodníku i po dlažbě a v pohodě,v obchoďáku je budu testovat dnes,tak pak dám vědět

• Citovat
  • Upravit
17984
19.4.11 08:52
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
aska píše:
já je mám na hlubokým,ještě se mi nezasekly,jezdím s nimi po sídlišti po chodníku i po dlažbě a v pohodě,v obchoďáku je budu testovat dnes,tak pak dám vědět

Dej vědět, mně právě dělaly bordel na hladkých plochách, šprajcly se a normálně se klouzaly třeba bokem, vůbec jim to nevadilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
19.4.11 13:56

Tak jsem dnes prvně prala potah a madlo od sporťáku.
Malá mi zeblila celej kočár,tak s tím nic jinýho nešlo.

No a já blbka sem si nepozapínala sucháče,tak jak se to chytalo o látku,tak mi to pěkně vytahalo nitky :zed: :zed: :zed:

No co už,stalo se.Něco sem ostříhala a s něčim už nic nenadělám,je to zničený :roll:

Ale vypraný je to pěkně,kočár prokouk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aska
19.4.11 14:48

tak jsem zpátky ,měla jsem na podvozku autosedačku a kolečka krásně fungovala i v tescu,ani jednou se nesekla,teď odpoledne jsem byla se psem a jela i kousek po trávě a taky v pohodě :huban:

• Citovat
  • Upravit
167
19.4.11 17:07
pate81 píše:
Tak jsem dnes prvně prala potah a madlo od sporťáku.
Malá mi zeblila celej kočár,tak s tím nic jinýho nešlo.

No a já blbka sem si nepozapínala sucháče,tak jak se to chytalo o látku,tak mi to pěkně vytahalo nitky :zed: :zed: :zed:

No co už,stalo se.Něco sem ostříhala a s něčim už nic nenadělám,je to zničený :roll:

Ale vypraný je to pěkně,kočár prokouk :mrgreen:

:lol: Já bych právě potřebovala nějak vyčistit potahy. Mám tam mapy, ale bojím se že jak to vyperu budou tam stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
19.4.11 17:11

Prala sem na 30 a mapy zmizely,fakt je to krásně čistý,jak nový.
Madlo sem do pračky narvala celý a taky super.

Jen si nezapomen zapnout ty sucháče,at nedopadneš jak já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.4.11 17:14
Barrra píše:
Pekne dopoledne, chtela jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s aretovacíma předníma kolečkama na Urbana?
http://www.babypark.cz/…-urban-rider

Nemám zkušenost, ale je to super nápad. Řešila jsem zda díky nim nepořídit Urban, ale nakonec mám 4rider.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.4.11 17:28
easa píše:
Baby ako jazdite s 4 riderom cez obrubniky - z chodnika na cestu? Idete po zadnych alebo normalne dole na predne kolieska? A vystup z MHD z nizkopodlazneho autobusu ked chodnik nie je zarovno s busom? Ja si nejak neviem zvyknut na tento kocik, a to som ho taak chcela. Pride mi strasne moc nestabilny. Doteraz som taketo veci pri kociku absolutne neriesila, mam odjazdene Brio a Jane… zatial som z neho len dost nestastna :cry: a to som sa na neho tak tesila.

Já když jedu z vyššího obrubníku, nebo po schodech tak vždycky po zadních kolech. Jinak zadrhnu o košík a musím pomoc nohou (o tyčku vedle brzdy). Jinak když nastupuju do vlaku tak jedině s zaaretovanými kolečkami jinak je problém. Sice je to pracnější, ale před nástupem kolečka zaaretuji a jen co se tam dostanu tak zase odaretuji, abych tam prokličkovala, pak problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.4.11 17:31
pate81 píše:
Prala sem na 30 a mapy zmizely,fakt je to krásně čistý,jak nový.
Madlo sem do pračky narvala celý a taky super.Jen si nezapomen zapnout ty sucháče,at nedopadneš jak já :zed:

Na madlo jsem si nechala ušít igelitový potah tak snad to už bude lepší protože jsem ho čistila pořád, ale zatím ručně.
Nevím zda raději boudičku taky nevemu ručně :think: nějak se té pračky bojím :roll: … aby se mi to nějak nedolámalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.11 17:48

Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat u korbičky, jak tam jsou ty popruhy pro přenesení, kam s nimi když jsou odepnuté…jak jste to řešily???? díky za odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.4.11 18:05
saru píše:
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat u korbičky, jak tam jsou ty popruhy pro přenesení, kam s nimi když jsou odepnuté…jak jste to řešily???? díky za odpověď :wink:

v nožičkách (zvenku) je na ně taková kapsa a tam je schováš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.4.11 18:07
mooch píše:
saru píše:
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat u korbičky, jak tam jsou ty popruhy pro přenesení, kam s nimi když jsou odepnuté…jak jste to řešily???? díky za odpověď :wink:
v nožičkách (zvenku) je na ně taková kapsa a tam je schováš.

u novych verzich ta kapsa neni…

ja je nechvala vevnitr po stranach (a strasne mne to stvalo, jak to nebylo hezke)

• Citovat
  • Upravit
13903
19.4.11 18:08

a nešly by schovat pod matraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.4.11 19:58

To jo, asi jiná možnost nebude 8-o

• načítám...