Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjá je mám na hlubokým,ještě se mi nezasekly,jezdím s nimi po sídlišti po chodníku i po dlažbě a v pohodě,v obchoďáku je budu testovat dnes,tak pak dám vědět
aska píše:
já je mám na hlubokým,ještě se mi nezasekly,jezdím s nimi po sídlišti po chodníku i po dlažbě a v pohodě,v obchoďáku je budu testovat dnes,tak pak dám vědět
Dej vědět, mně právě dělaly bordel na hladkých plochách, šprajcly se a normálně se klouzaly třeba bokem, vůbec jim to nevadilo ![]()
Tak jsem dnes prvně prala potah a madlo od sporťáku.
Malá mi zeblila celej kočár,tak s tím nic jinýho nešlo.
No a já blbka sem si nepozapínala sucháče,tak jak se to chytalo o látku,tak mi to pěkně vytahalo nitky
![]()
No co už,stalo se.Něco sem ostříhala a s něčim už nic nenadělám,je to zničený ![]()
Ale vypraný je to pěkně,kočár prokouk ![]()
tak jsem zpátky ,měla jsem na podvozku autosedačku a kolečka krásně fungovala i v tescu,ani jednou se nesekla,teď odpoledne jsem byla se psem a jela i kousek po trávě a taky v pohodě ![]()
pate81 píše:
Tak jsem dnes prvně prala potah a madlo od sporťáku.
Malá mi zeblila celej kočár,tak s tím nic jinýho nešlo.No a já blbka sem si nepozapínala sucháče,tak jak se to chytalo o látku,tak mi to pěkně vytahalo nitky
![]()
![]()
No co už,stalo se.Něco sem ostříhala a s něčim už nic nenadělám,je to zničený
Ale vypraný je to pěkně,kočár prokouk
Já bych právě potřebovala nějak vyčistit potahy. Mám tam mapy, ale bojím se že jak to vyperu budou tam stejně ![]()
Prala sem na 30 a mapy zmizely,fakt je to krásně čistý,jak nový.
Madlo sem do pračky narvala celý a taky super.
Jen si nezapomen zapnout ty sucháče,at nedopadneš jak já ![]()
Barrra píše:
Pekne dopoledne, chtela jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s aretovacíma předníma kolečkama na Urbana?
http://www.babypark.cz/…-urban-rider
Nemám zkušenost, ale je to super nápad. Řešila jsem zda díky nim nepořídit Urban, ale nakonec mám 4rider.
http://www.youtube.com/watch?…
easa píše:
Baby ako jazdite s 4 riderom cez obrubniky - z chodnika na cestu? Idete po zadnych alebo normalne dole na predne kolieska? A vystup z MHD z nizkopodlazneho autobusu ked chodnik nie je zarovno s busom? Ja si nejak neviem zvyknut na tento kocik, a to som ho taak chcela. Pride mi strasne moc nestabilny. Doteraz som taketo veci pri kociku absolutne neriesila, mam odjazdene Brio a Jane… zatial som z neho len dost nestastnaa to som sa na neho tak tesila.
Já když jedu z vyššího obrubníku, nebo po schodech tak vždycky po zadních kolech. Jinak zadrhnu o košík a musím pomoc nohou (o tyčku vedle brzdy). Jinak když nastupuju do vlaku tak jedině s zaaretovanými kolečkami jinak je problém. Sice je to pracnější, ale před nástupem kolečka zaaretuji a jen co se tam dostanu tak zase odaretuji, abych tam prokličkovala, pak problém nemám.
pate81 píše:
Prala sem na 30 a mapy zmizely,fakt je to krásně čistý,jak nový.
Madlo sem do pračky narvala celý a taky super.Jen si nezapomen zapnout ty sucháče,at nedopadneš jak já
Na madlo jsem si nechala ušít igelitový potah tak snad to už bude lepší protože jsem ho čistila pořád, ale zatím ručně.
Nevím zda raději boudičku taky nevemu ručně
nějak se té pračky bojím
… aby se mi to nějak nedolámalo.
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat u korbičky, jak tam jsou ty popruhy pro přenesení, kam s nimi když jsou odepnuté…jak jste to řešily???? díky za odpověď ![]()
saru píše:
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat u korbičky, jak tam jsou ty popruhy pro přenesení, kam s nimi když jsou odepnuté…jak jste to řešily???? díky za odpověď
v nožičkách (zvenku) je na ně taková kapsa a tam je schováš.
mooch píše:saru píše:v nožičkách (zvenku) je na ně taková kapsa a tam je schováš.
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat u korbičky, jak tam jsou ty popruhy pro přenesení, kam s nimi když jsou odepnuté…jak jste to řešily???? díky za odpověď
u novych verzich ta kapsa neni…
ja je nechvala vevnitr po stranach (a strasne mne to stvalo, jak to nebylo hezke)