Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermám 4R. S třepajícíma se kolečkama máme osobní zkušenost. Nebyly to ložiska, ale vada toho uchycení těch kol. Vzali nám to na reklamaci, nešlo to opravit, posílali nám nový originál z Holandska.
Co se týče složení sporťáku pokud je posměru, tak je to těma hákama, musí být před těma tyčkama směrem ke stupátku. Jo a pokud je tam máš, my to máme ještě tak, že musíme použít jemný tlak, aby se ten kočár jakoby splaskl.
Tak to by bylo určitě super vyměnit jen kuličky, ale nejsem zrovna technický typ
a tak nevím jak se to mění a kde seženu ty kuličky? ![]()
Na ty háky ještě juknu
… proč je tam vlastně dávali?
v nejaky opravne cyklo ti to udelaji…nebo na to aspon mrknou a reknou ti ![]()
SSisley koukám, že už ti holky odpověděly. Tak snad ti to už teď půjde složit.
My vibrující kolečka u 4Rideru taky vyreklamovali, nakonec jsme kočár po 3. reklamaci vyměnili za Urbana a jsem ráda.
anecak píše:
My vibrující kolečka u 4Rideru taky vyreklamovali, nakonec jsme kočár po 3. reklamaci vyměnili za Urbana a jsem ráda.
tak nám se to podařilo zreklamovat napoprvé, ale asi jsme taky nebyli první, protože jsem nedávno byla v BP a zrovna tam taky někdo přivezl podvozek s vibrujícíma kolečkama.
no ja to nevim z mutsyny…ale kamoska co ma firkona taky s prednima otocnyma kolama nafukovacime nedelala nic jinyho nez ze menila loziska pac ji to porad vibrovalo
takze to asi delavaji no tyhle typy kol
ale sissley jeslti to mas v zaruce tak urcite reklamuj!
Právě v záruce to už nemám
…tak zkusím ty ložiska, protože náhradní kolečko vyjde na cca 890,– což je dost. Ložiska vyjdou určitě levněji, ale otázka zda to pomůže, snad ano.
SSISLEY:
Ahoj, Funseat máme, bereme ho na brusle a jezdili jsme v něm od léta do podzimu, malý měl rozhled, nepotil se a hlavně mi neusnul kdy neměl ![]()
Mám Topaze, ale toho bílého, pak začali vyrábět s černými plasty a ten se mi už nelíbil
, platinium kolekci, jsem neviděla " na živo" ![]()
Baby co mate Mutsy 4 rider stalo sa vam niekomu, ze ste prevratili kocik??Mne sa to dnes stalo. Isla som do brany po vjazde- sikmina vedla schodov a normalne sa mi kocik cely prevratil dopredu aj s dietatom. Kocik mam asi 2 tyzdne tak som z toho dost rozcarovana.Stalo sa vam to niekomu???
easa píše:
Baby co mate Mutsy 4 rider stalo sa vam niekomu, ze ste prevratili kocik??Mne sa to dnes stalo. Isla som do brany po vjazde- sikmina vedla schodov a normalne sa mi kocik cely prevratil dopredu aj s dietatom. Kocik mam asi 2 tyzdne tak som z toho dost rozcarovana.Stalo sa vam to niekomu???
Já jsem měla 4 rider půjčený a málem jsem malého vyklopila, jen tak tak jsem to ustála strhla ho zpět.. ![]()
podle me se da s trochou sikovnosti preklopit jakejkoliv kocar…chce to trochu opatrnosti a soudnosti v narocnejsich podminkach ![]()
Nemyslim si ze by to bolo nejak mojou neopatrnostou.. pretoze som ten vjazd uz absolvovala velmi vela krat. Doteraz sme jazdili na Briu, kupili sme si novy sportak Mutsy a baac.. Musia byt kolecka zaaretovane pri schadzani a vychadzani na obrubnik pripadne mensi kopcek? Pretoze pri briu som nikdy aretaciu koliesok nevyuzila.
easa píše:
Nemyslim si ze by to bolo nejak mojou neopatrnostou.. pretoze som ten vjazd uz absolvovala velmi vela krat. Doteraz sme jazdili na Briu, kupili sme si novy sportak Mutsy a baac.. Musia byt kolecka zaaretovane pri schadzani a vychadzani na obrubnik pripadne mensi kopcek? Pretoze pri briu som nikdy aretaciu koliesok nevyuzila.
chce to vyzkouset jak ti to bude vyhovovat…kazdej kocar ma jinde teziste a je treba s nim zachazet trochu jinak…mela sem jich asi pet tak vim
me se zas u mutsy UR stalo ze sem se oprela moc do madla a preklopila ho dozadu…u golfek musim davat bacha kdyz se vyjizdi na obrubnik pac se chcou zase preklapet do strany…kdyz sem mela kocar s otocnyma prednima tak sem bojovala s tim dost u nas na dedine (nerovnosti, obrubniky apod.)…ale treba zase po meste nebo do obchodnaku neprekonatelnej. kdyz se ti to preklopilo dopredu tak predpokladam ze ten tvuj ma teziste vepredu…takze zkopca musis pridrzovat…tak hlavne ze se nic vaznyho nestalo a ted uz budes davat bacha no…