Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderBébka píše:MMartina1 píše:už ji mám doma
už je máš? A dobrý? Mě se taky Nuna děsně líbí a plánuju pořídit, ale až časem. Bude to taková „marnivost“ u mě, protože my bydlíme na malým městě, takže všude se dá dojít pěšky, takže není problém s velkým kočárem. Ale já si to mimino prostě chci užít
se vším všudy.
Je krásná, dobře jezdí, v kombinaci se sporťákem jsem dokonale vybavena na všechny terény
Bébko, moc vám to sluší a ta barvička je úžasná.
Já bych nevěděla kterou dřív, mají je nádherné. No já vám tu už můžu vybírání kočárků jen tiše závidět.
Moc se sem nedostanu, a tak mi asi něco uteklo. To jsme přece věděly, že Urban Rider pruží, ne? ![]()
A je důležité, jestli je to odpružení mechanické nebo kontrukční? Jaký je v tom vlastně rozdíl?
Díky moc za upřesnění ![]()
Emi
Bébka píše:MMartina1 píše:
tak, že se k tomu vracím, ale nedalo mi to a pro ty maminky, které se rozmýšlí o kočárku nebo o podvozku. Jak psala Mafina, že UR mám uvnitř konstrukce jakési plásty (na způsob vagónů vlaku), které umužňují kočáru odpružení, tak to není pravda, UR pruží jen tím, že mu to konstrukce podvozku do jakési sedmičky umožňuje.
A pro pořádek přidávám vyjádření z Libfinu.Dobrý den,
Podvozek Urban rider mechanické odpružení nemá, pružení je dáno samotnou
konstrukcí podvozku. V případě dalších dotazů se návahejte na nás opět
obrátit.S pozdravem a přáním příjemného dne,
Veronika Kotvanová
Jinak Mafi, jestli ti to o tom odpružení tvrdil někdo třeba na prodejně, tak neměl pravdu a celé si to vymyslel.
obchodní oddělení
Libfin s.r.o.![]()
![]()
![]()
emi1 píše:
Moc se sem nedostanu, a tak mi asi něco uteklo. To jsme přece věděly, že Urban Rider pruží, ne?
A je důležité, jestli je to odpružení mechanické nebo kontrukční? Jaký je v tom vlastně rozdíl?
Díky moc za upřesnění
EmiBébka píše:MMartina1 píše:
tak, že se k tomu vracím, ale nedalo mi to a pro ty maminky, které se rozmýšlí o kočárku nebo o podvozku. Jak psala Mafina, že UR mám uvnitř konstrukce jakési plásty (na způsob vagónů vlaku), které umužňují kočáru odpružení, tak to není pravda, UR pruží jen tím, že mu to konstrukce podvozku do jakési sedmičky umožňuje.
A pro pořádek přidávám vyjádření z Libfinu.Dobrý den,
Podvozek Urban rider mechanické odpružení nemá, pružení je dáno samotnou
konstrukcí podvozku. V případě dalších dotazů se návahejte na nás opět
obrátit.S pozdravem a přáním příjemného dne,
Veronika Kotvanová
Jinak Mafi, jestli ti to o tom odpružení tvrdil někdo třeba na prodejně, tak neměl pravdu a celé si to vymyslel.
obchodní oddělení
Libfin s.r.o.![]()
![]()
![]()
No to je právě otázka , podle mě například nepruží - ale pokud má někdo Mutsynu jako první kočárek, tak se mu to jako pružení zdát může.
Já mám o pružení představu úplně jinou
Ale s tím jsme si ten kočár každá kupovala. Pro mě bylo nepružení sice dost velké mínus , ale vyvážila ho ta úžasná otočná náprava …na kterou zase třeba zastánkyně 4Ridera „nadávají“, že se jim s ní špatně jezdí. (já bych zase 4Ridera nechtěla ani zadarmo - nelíbí se mi a nedobře se mi s ním jezdilo).
Buďme rády, že j na trhu tolik kočárů , že si každá vybereme ![]()
Ráďo, Mutsy mám sice jako první, ale ne jediný kočárek
a občas jsem někde popojela ještě s nějakým jiným, takže s pár typy zkušenost mám. Ale teď jsem nechtěla diskutovat o tom, jak moc nám naše UR pruží nebo nepruží
Vyjádření z Libfinu jsem jsem pochopila jako potvrzení toho, že Urbany pruží nebo by aspoň měly
Ale možná to dopisování s Libfinem bylo o něčem jiném
MMartina1 nebo Bébka by to asi věděly lépe.
Jinak z podvozku jsem taky nadšená a jezdí se mi s ním super. Rozhodně nelituju, že jsem si Urban Rider koupila ![]()
Kráný den i víkend
Emi
emi1 píše:Jinak z podvozku jsem taky nadšená a jezdí se mi s ním super. Rozhodně nelituju, že jsem si Urban Rider koupila
Kráný den i víkend
Emi
TAk tak ![]()
holky to pruzeni je jeste v necem jinym…nevim jestli je to chyba nebo ne…ale nedavno sem mela moznost drzet v ruce novej podvozek mutsyny…a opravdu nepruzil..nebo teda jak tu pisete tam byla nejaka vule v tom kde se to sklada…ja mam kocar stary cca pet let…a verte teda nebo ne..ale on houpe jak treba takovej firkon
a jestli je to nejaka vada tak me naprosto vyhovuje ![]()
normalne praktikuju treba na dvore to..ze zaparkuju malou v kocaru..dam spat…dam si na madlo snurku..sednu na lavicku..a s tim tak dokazu krasne houpat…coz s tim novym co sem mela v ruce by teda neslo ani naaahodou..
mikitaa píše:
holky to pruzeni je jeste v necem jinym…nevim jestli je to chyba nebo ne…ale nedavno sem mela moznost drzet v ruce novej podvozek mutsyny…a opravdu nepruzil..nebo teda jak tu pisete tam byla nejaka vule v tom kde se to sklada…ja mam kocar stary cca pet let…a verte teda nebo ne..ale on houpe jak treba takovej firkona jestli je to nejaka vada tak me naprosto vyhovuje
No tak možná to bude tím - já mám taky starší model a pruží líp než ten ICOO
Emi, celé to vyjádření z Libfinu je tu proto, že tu padl názor, že Mutsy UR má zabudovaný ve své konstrukci jakýsi mechanismus, který je tam schválně kvůli odpružení kočárku. A protože je celá tahle diskuse taky k tomu, že když si někdo plánuje koupit kočár, tak tu prostě hledá názory a zkušenosti, tak jsem ho sem šoupla, aby z tohoto vyjádření neměla potencionální majitelka zkreslené nebo špatné informace.
A jestli UR po nějaké době pruží, tak proti tomu vůbec nic nemám a souhlasím s tím, protože hold každá konstrukce i kočár časem povolí. Ale ať nová majitelka urbanu nečeká, že jí prostě kočár bude houpat jako na pérkách.
Jinak mě už s 4R po roce užívání jde taky trošku zatřepat
.
mikitaa píše:
normalne praktikuju treba na dvore to..ze zaparkuju malou v kocaru..dam spat…dam si na madlo snurku..sednu na lavicku..a s tim tak dokazu krasne houpat…coz s tim novym co sem mela v ruce by teda neslo ani naaahodou..
no nova majitelka si holt musi nejakej ten rok pockat nez ji kocar pohoupe…ale jednou to urcite prijde
![]()
tak vis co..te pohoda…sednes na lavicku…pustis na sebe slunicko..vezmes knizku..a jen tahas za snurku…co vic si prat
![]()
tak to si dokážu představit, ten můj kluk jak se nejezdí, tak nespí, a to se musí ještě jezdit po směru, žádné tam a zpět
. No jo, chlap to je
.